icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
22. máj 2010

ked som bola mala som sa z nich dovracala a od vtedy ich nemusim.Ja nemam praveze ziadne problemy obcas tazobu ale inak fungujem ok,ani zvysenu kyselinu ako predtym nemam.klop-klop

miyya
autor
22. máj 2010

TAk ja nemám bruško, nič

V telke je film pS:Milujem ta, božeeee to budem zase revat. milujem milujem ten film.

loss
22. máj 2010

ahoj kočky
juj spomínam si ked sme my zistili že Nelly bude mať súrodenca teda to bolo a už má Mia 4mesiačiky 🙂
všetkým vám želám krásne a veselé bruško a milé tehulkovanie 🙂

jojci29
22. máj 2010

loss gratulujem k detickam.uz aby sme sa aj my vytesovali.

jojci29
22. máj 2010

miyya ten film je nadherny,nedavno som pozerala strateny v case ja dost podobny a naaaaadherne sa plakalo pri nom.

loss
22. máj 2010

jojci neboj ani ya nenazdas a bude to tu zelam vsetko dobre 😵

jojci29
22. máj 2010

tak nic aj zajtra je den.Dobru noc a peknu nedelu.

kinsli
22. máj 2010

holky tak jsem tu 🙂

danata3
22. máj 2010

@kinsli vsetko naaaaaaaaaaaaaaaaajlepsie... 😉

sova33
22. máj 2010

kinsli: Ode mě taky. Doufám, že jste to pořádně oslavili 🙂

danata3
22. máj 2010

@cara.m vitaaaj 🙂

kinsli
22. máj 2010

tak konečně jsem tu 🙂

danata3
22. máj 2010

ja mam tiez pocit, ze mi vybehlo brucho nejako skor ako pri prvorodenej... 😉

studentkam drzim palce - budeme na vas vsetky mysliet. drzte sa... 🙂

kinsli
22. máj 2010

koukala jsem ještě na nějaké věcičky na mimi. Kámoška rodí za cca 3 týdny 😉
Nějak se mi nic extra nelíbí ☹

Jinak oslava super, z té lehké cocacoly bez cukru jsem byla úplně na mol 😀 😀 😀

kinsli
22. máj 2010

danata3: Já mám v úterý zkoušky v práci 😖 a to mi to řekli v pátek 😠
No tak budu doufat, že se to stihnu za pondělek naučit 😉 Kačenku budeme mít teď přes týden u dědečka a babičky tak doma bude klid 😉

jerryjanka
22. máj 2010

kinsli tak to sa mi ešte nepodarilo opiť sa z koly 😀
ešte tak z viney by som možno pochopila... 😀 😀 😀
som zvedava či to špinenie bude pokračovať
ak ano v pondelok pojdem dokimu 😔

darjena
22. máj 2010

ahojteee tak konecne som sa dostala. my sme boli cely den na tych donovalcho. parada. pocasie vyslo, tanca sa vyblaznila v habakukoch a vo fun-arene a este sme sa zadara povozili na lanovke a kofca, pivo, gulas boli tiez zadara, lebo to bola vlastne predvolebna akcia 😀 tak sme vyfasovali aj balonik a letaciky do igelitky. no sak maju nasu moralnu podporu 😉

kinsli vsetko naaaaj aj odo mna. nuz teraz tie oslavy budu vsetky a vsade take triezve a lahke 😀

studentky, ja vas hlboko obdivujem. len tie zakerne otazky porazte, ale mne by sa teda nechcelo. som rada ze som sa donutli ozehlit kopisku pri telke, a pri tom teda nejako extre rozmyslat nemusim 😀

janka ta alexkova fotka je uzasna. krasny anjelik to si ho dala niekde fotit, alebo to vies sama? jedna znama si tak foti svoje deti a myslela som najskor ze jej to nejaky profik robil. tak ze ci si tiez taka sikulka. 🙂
a dakujem za pochvaly mojej certice, ale teda ta ma od sladkeho dievcatka daleko a copiky by som jej robila, ale vydrzia na nej tak asi 10 sekund. ak sa mi ich vobec podari vytvorit...

miyya zavidim ti ze nemas ziadne brucho. ja uz ho ledva maskujem. a dnes ma stretla taka jedna byvala kolegyna a kukala mi na to brucho a hned ze no ty si tehotna??? si bola chudsia... no neprijemne. tak uz viem ze je po tajomstve.

susann83
22. máj 2010

Dievcence, neviem ako vy, ale ja už žiadne romantické filmy pozerať nebudem!!!
Videla som P.S.Milujem ta už druhýkrát, ale som cely film prerevala. No hroza 🙂
prajem dobrú noc 🙂

lenka47
22. máj 2010

ahojte ste toho teda popisali riadne 🙂
ja som si tiez pozrela p.s. milujem ta, videla som to uz druhykrat a revala som takisto-jooj krasny film a dnes som celkovo volaka moc precitlivela, predtym som si porevala pri knizke 🙄 ach jaj tie hormony 🙂

sova33
22. máj 2010

To je zvláštní, já mám pocit, že jsem teď v pohodě víc než předtím 😀 Asi nemám hormony 😀

miyya
autor
23. máj 2010

hej ja som tiež revala celý film. ja som na to filme bola aj v kine pred dvoma rokmi a to bol trapas. vtedy som tam strašne revala a všetci sa na mna pozerali.ale ja som si nevedela pomôcť. 😀 😀 😀

barchee
23. máj 2010

ahoj babulky, je možné, že sa mi už vypučuje bruško???? Lebo už sa mi rifle sa mi ťažko zapínajú, tlačí ma keď sedím, musím si nohy rozčapiť, tak sa mi dobre sedí... 😅

miyya
autor
23. máj 2010

Hej hej Bar, ale je to z nafuknuteho bruška. 😉

barchee
23. máj 2010

aha 🙂 ok, ďakujem.

miyya
autor
23. máj 2010

aj ja sa musím stále odopínať,lebo inak ma všetko tlačí. ale na bruško je ešte skoro.

barchee
23. máj 2010

ozaj, viete mi prosím poradiť, ako sa volá tá vec, čo sa dáva na rifle, aby sa rozšíril pás? Také, to sa pripne o gombík a zakryje odopnutý zips, neviem, pod akým názvom to mám hľadať, som to videla u niekoho v albume, ale neviem už kde 😅

barchee
23. máj 2010

miyya, veď viem, preto je mi to čudné 😝 a z čoho je bruško nafúknuté? Začína mi horšie tráviť, alebo sa vnútro pripravuje na zväčšujúci sa objem maternice, alebo z čoho?? 😕 😅

kinsli
23. máj 2010

Holkytak jsem Vás přišla pozdavit. Venku je krásně tak si užíváme sluníčka 😵
Tak zase večer možná i odpoledne nakouknu 😉

kinsli
23. máj 2010

jinak já jsem holky většinou nafouklá večer, jinak přes den ok 😉

sova33
23. máj 2010

Tak to máš štěstí, u nás včera svítilo asi 4 hodiny, a tak už jsem asi svůj příděl sluníčka vyčerpali. Je podmrakem a ještě před dvěma hodinami pršelo, ach jo.