icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
25. máj 2010

ahojte.
jerry majamat drzim vam palceky. urcite bude vsetko v poriadku.
mna zacina chytat nervozita zo stvrtkoveho vysetrenia, dufam ze je vsetko v poriadku aj u nas, lebo naozaj sa velmi tehotno necitim.
moj lekar nebrava krv na HCG, vacsinou hodnoti podla sona.
Dada krasna fotecka.

miyya
autor
25. máj 2010

Mne je tak zle. malý zle spal, vstávali sme o piatej a ja som taká unavená,že ledva stojím. 🙄 🙄 🙄

cathushka
25. máj 2010

miyya a spava ti maly dobre cez den? podari sa ti ist si s nim lahnut? drzim palce.

miyya
autor
25. máj 2010

cath nie nepodarí,lebo ked si lahne tak robím pre muža, upratujem a varím ☹ ☹ ☹ ale dneska to kašlem

cathushka
25. máj 2010

to poznam aj ja, vzdy ked mi ostane cas na spanok tak mam tak pat minut a to sa nepocita.
skus sa na to vykaslat dnes a oddychovat, nemas sice pri nicku tehotenske tyzdne, ale predpokladam ze si tiez tehulka a to vycerpanie moze byt hrozne.

eviqa
25. máj 2010

dobré ránko, tak ked sa bavíteo únave, tak ja som tiež nekonečne unavená a malý sa rozhodol, že už bude spať iba raz cez deň, takže sa snažím si ľahnúť práve vtedy, ked aj on, ale nie vždy sa to podarí 😔 aj by som mohla cez deň poležať, ale právve sa učíme chodiť, čiže malý všade lozí, stavia sa na nohy, všetko vyberá, no proste ubehám sa niekedy po tom našom byte ako maratonec 😅

držím všetkým ktoré idú k dr. palčeky, bude dobre 😉

denne73
25. máj 2010

Dobré ránko všetkým a vítam v témičke nové tváre a tehulky. 😉

denne73
25. máj 2010

Catuska po pravde ani ja sa vôbec necítim tehotno. včera mi brali hcg tak dnes budem volať. ja som došla k dokimu už v 4.t a to videl len také malilililnké babulko , tak hned chcel hcg.

nikinka1981
25. máj 2010

Dobré ránko všetkým. Tiež vítam nové tváre v januárovkach 🙂
Ja mám konečne pokoj od skúšok v škole, včera som spravila poslednú a teraz už len štátnice o mesiac, takže ,,chvíľku" školského voľna.
denne- tak ako? naučená?

denne73
25. máj 2010

Niki supeeeeetr tak sa teším s tebou. no ja??? štatnice za dverami a stale tlačím do hlavy . Dnes som sa dozvedela že môj skušajuci v &ružomberku vyhodil zo štatnic 14 ludi. tak mi je všelijako. A čakám do 13. lebo mám volať hcg

denne73
25. máj 2010

jasné že si teraz uplne zresetuj hlavu oddychni si a naber nové sily do učenia. 😉

eviqa
25. máj 2010

niki, denne, držím vám palce pri štátniciach

denne73
25. máj 2010

Eviqa dakujem ozaj to budeme potrebovať.

miyya
autor
25. máj 2010

eviga keby som zostala v tom čase tehulka,tak sa asi obesím.Fakt to bola najväčšia morda pre mna,ale ja som nastúpila do práce,ked mal Miško 9 mesiacov a čo Vám poviem. Normálne som si odýchla,ked som chodila do roboty a normálne som sa tam aj nejedla. chodila som na skrátený čas a ak som zostala dlhšie,tak som ho išla k opatrovatelke nakojiť a frčala som v práci dalej. 😀 😀 😀

Teraz sa Miško zahrá aj sám a nepotrebuje ma,lebo všetko čo chce si zoberei aj sám, tak držím palce Eviqa. 😉

miyya
autor
25. máj 2010

denne drž sa 🙂

nikinka1981
25. máj 2010

Ďakujeme eviqa budeme to potrebovať a dúfam, že potom bude taký super kľud 🙂

denne73
25. máj 2010

miyja vieš čo už ťahám z posledných síl. tie tézy su moc obšírne a aj tak to čo mám vyporacované k tým tezam tých 150 stran to je pre nich málo. Bože dievky a ešte k tomu idem prvá vôbec nebudem vedieť ako to prebieha

denne73
25. máj 2010

Tento týžden som doma a nabuduci ťahám celé dni sama v mš lebo kolegynka má štatnice z AJ. tak ja budem pred štátnicami uplne vyžmýkana.

denne73
25. máj 2010

Som pridala svadobné foto kuk @denne73klik

denne73
25. máj 2010
denne73
25. máj 2010

heh už si tu píšem sama. idem sa ja učiť. 😉

nikinka1981
25. máj 2010

Ja som tu, ale musela som odbehnúť, lebo robím papiere v práci 🙂

eviqa
25. máj 2010

miyya, ver mi, že sme to neplánovali. Mysleli sme, že to bude trvať tak dlho ako pri maroškovi, a bum. Vyšlo to na prvý šup. 😔 tak som rada, že sa to aj podarilo, že to vôbec vyšlo, ale je to namáhavé a k tomu mi je ešte aj každý deň zle a kolíše mi tlak. Toto je pre mňa najhoršie. Inak by mi nič nevadilo

študentky, dokopete to do šťastného konca. Ja som robila dvoje štátnice a vyšlo to. Samozrejme, že to nie je jednoduché, ale dá sa to. Držím palčeky

denne73
25. máj 2010

aha. no jasne že to dokopeme zo všeeeetkých síííl. 😉

nikinka1981
25. máj 2010

Budeme sa snažiť, len ja som v poslednej dobe strašne unavená. Niekedy som ťahala učenie aj do druhej tretej a teraz už ledva vidím o nejakej 22 hod.

denne73
25. máj 2010

jeminky niki tak to ja sa dokážem učiť iba cez den večer o 21.h zalahnem

eviqa
25. máj 2010

no najhoršia je naozaj tá únava. Ja padám do postele o ôsmej, kedže pri malom si cez deň nejako nezdriemnem. Ked som bola tehu s ním, tak som spala, ked som prišla z práce, potom večer, potom o desiatej som mala prestávku na jedenie a spala som do rána. No a po prvom trimestri sa mi pokazilo nočné spanie a už som nespala ani v noci. 😝

nikinka1981
25. máj 2010

Juj aj ja by som chcela aj teraz spať 🙂 Cez deň nemôžem, lebo mám vybavovačky okolo firmy, potom sa učím a potom idem spať, ale budem si to musieť trošku inak asi rozložiť...,lebo mi na učenie neostane čas 🙂

luculele
25. máj 2010

Babyy ja som na to prisla. Papat treba vela, aby bolo vela energie az do vecera! 😀 Juj ja som dnes rano hodinu fungovala bez jedla a nikomu neprajem ten pocit, ked sa zaludok snazi stravit sameho cloveka 😎

Vidim, ze stanuskaa sa ukazala, rozmyslala som, ze co tak dlho nic, takze srdiecko? tesim sa..

thozu
25. máj 2010

ahooooj dievcence 😉

tinka srdecne blahozelam ku skuske - sikulka 😉
ja som sa az teraz dostala na net, lebo vcera bol u mna tak maximalne neproduktivny den ze hroza 🙄 ale aspon som sa dozvedela oponentsky posudok od jednej sekery profky a dala mi to za A, tak ma trosku potesila a dnes uz od rana 7mej studujem lebo poobede a vecer som nemozna a tiez unavena ako keby som kanal kopala a to sa ani poriadne nehybem 🙄
denne a ty ako studentocka? makas makas? tiez sa ti to krati 😝 booze baby uz aby sme mali potom a ja hned na druhy den po statniciach k dotoremu tak sa taaaakto tesim, dufam ze uz budem mat aj nejake foto 😉
tak sa mi tu zatim opatrujte, musim bezat kym ma neprejde chut do ucenia, lebo mame konecne slniecko tak sa vytesujem na balkone 🙂 🙂