icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

florentina
26. máj 2010

holky zcela mimo téma miminkování, jak jste se srovnaly s EUR? U nás to zatím nehrozí, ale já si vůbec neumím představit jak se na to zvyká. Navykne se v tom počítat, nebo si stále přepočítáváte na skk.

jerryjanka
26. máj 2010

ano aj v zime je super ma ho suseda predtym mala iny kupila si prave kvoli snehu tento. bez problemov prejde
je relativne lahky, da sa zohnať super vybava naň, či sa niekomu pači to je už od toho aky ma kto vkus.

k tym prechadzkam tiež som dnes bola vonku a bolelo ma bruško - kym to nie su silne krče tak je to ok - oddychni si vylož si nohy a bude to ok

florentina
26. máj 2010

jerry naštěstí křeče to nejsou vůbec, opravdu jen prostě jak kdybych najednou věděla kde mám přesně jaký část vejcovodů a vaječníků🙂 Nedá se to nazvat ani bolestí. Včera jsem mluvila s kamarádkou a říkala, že je to v těhu normální, tak jsem chtěla vědět co vy.

luculele
26. máj 2010

florentina - ja si celkom lahko zvykam na zmeny. Uz vacsinu ratam v eurach, len velke polozky preratavam do Skk. Ceny sa trochu zvysili ale neni to take citelne..

jerryjanka
26. máj 2010

flo zo začiatku sa preratava - teraz už minimalne - ale musim povedať že čo sa mna tyka je to ok - len sa viac penazi minie lebo predtym ked som mala 500 korun tak som bola kral - ateraz ked mam 17 eur si vravim že nemam ani vred - alebo ked niečo tolko stoji tak si poviem ok - a potom ma napadne kua to bolo drahe 😀 u vas ale scvhalili zakon že do roku myslim 2017 sa euro neprijme

florentina
26. máj 2010

No u nás byl prní plánovaný termín zavedení tuším 2010, ale pořád to odsouvají a je otázka co vůbec za sedm let bude. Jsem ráda, že vám to nečiní trable, já zatím mohu posuzovat jen z dovolených a to je vždycky jak píšeš - si říkám, že to stojí pár fufní a pak se nestačím divit kolik to je 🙂 A asi nejvíc mě děsí představa, že třeba uvidím výplatní pásku a tam bude třeba jen 900 😖

jerryjanka
26. máj 2010

no tak to maš ešte dobre ked budeš mať 900
u nas to su zvyčajne sumy okolo 400-500 eur 🙄

florentina
26. máj 2010

no tak já myslím, že jestli se k tomu tak za deset let dokopem, tak by to ta inflace na těch 900 mohla vytlačit 😉

jerryjanka
26. máj 2010

mate vyššie mzdy ako my - vlastne sa mate asi o 50 % lepšie ako slovaci - ked berieme priemer.
ale vy za sebou teda ešte nemate tie debilne nove reformy ktovie či ich budu u vas robiť tiež

florentina
26. máj 2010

No to nezní teda moc pozitivně. Lidi v mém okolí si žijí tak nějak normálně, ale i tak skoro všichni mladý manželé včeteně nás co znám musí každý měsíc řešit každou korunu, tak to si neumím ještě představit být na tom o 50% hůř, tak to potom vás obdivuji, že dokážete vyžít.
Ale i když ty reformy budou určitě dost bolestné, já jsme všemi deseti pro, protože jinak nebudou za chvíli ani důchody ani na léky a státní dluh už je teď neúnosný, takže to se mi moc líbí, že už to máte za sebou. O víkendu budeme mít volby a bojím se, že se to zase nikam nepohne. Dokud někdo nezvítězí s velkou převahou, tak se nikdy žádné reformy neschválí, protože se nikdo nikdy neshodne, ale už dost toho, to sem nepatří a politika my vždy zvedne tlak.

jerryjanka
26. máj 2010

ake volby mate?
som ani nevedela 😕

jerryjanka
26. máj 2010

jasne politika naserie aj kludneho človeka
my mame volby o dva tyždne - tiež bude asi veselo 😀 😀 😀

awe
26. máj 2010

caute kocky, pred chvilou som prifrcala z prace 😝 ale ani nahodou vas nestiham docitat, vy pisete a pisete 😀
len som zachytila, ze ste riesili kociky 😉
jerryjanka - quinny je aj moj favorit uz straaaaaaaaasne dlho a aj bugaboo, ale quinny ma jendoznacne cislo 1 😵

a vidim, ze ste riesili aj amnicoentezu - ja mam v papieroch napisane, ze odporucaju absolvovat, koli IVF, ale ja som uz rozhodnuta, ze by som nesla....

babyyyy - zajtra ideme na 1.ultrazvuk, este sice do CAR, ale ideme a tesiiime, uvidime, ci cakame jednu alebo dve bambule 😵

a inak dnesna unava to je deees 😠 a to pocasie k tomu krasne prispieva, ako v aprili, raz hrmi, potom svieti slnko, potom prsi... 😒

florentina
26. máj 2010

Ty nejdůležitější, do poslanecké sněmovny. Budeme mít zase novou vládu a premiéra a bůh víc co ještě. Musím říct, že obvzvlášť volební kampaň, která se teď rozběhla je dost nechutná, nikdo povětšinou neprezentuje svůj program, ale kampaně a bilboardy jsou plné zesměšňování protistran atd. A bohužel /a tím se nechci nikoho vůbec doktnout/, pokud jsou lidé trochu méně angažovaní, staří atd. tak taky vůbec nemusí pochopit co je skutečnsot a co recese. No hrůza, já teda volit půjdu, protože si myslím, že jinak si nemám nárok cokoli kritizovat, ale je mi z toho smutno.

jerryjanka
26. máj 2010

@awe a ktory quinny je u teba favoritom?
zajtra držim palce je jedno kolko ich bude len nech su zdraveeeeeee
ja zas tlačim do hlavy boli ma žaludok

awe
26. máj 2010

jerryjanka- jedna vec ma napadla, ked budeme mat zimne deturence, nema quinny malu vanicku? lebo ja neviem, zda sa mi mala, ale zatial ma to neodradilo...len ci nemas infosky v porovnani s inymi kocikmi nahodou? 😕

jerryjanka
26. máj 2010

@florentina tak to je presne teraz aj u nas tak
len kydaju jeden na druheho - no sama som zvedava ako to bude - lebo vela stran je na pokraji zvolitelnosti tak uvidime čo nakoniec vznikne za zlepenec.

jerryjanka
26. máj 2010

@awe ja ti poviem jednu vec
quinny uvadza rozmery vaničky v najužšej časti - prave to že mimi bude v januari je super
pol ročne dieťa už nebude vo fusaku - takže sa tam zmesti ak to nebude nejaky dlháň a keby si mala letne tak v zime nemaš šancu s fusakom
ale ostatní predajcovia maju rovnake alebo aj menšie vaničky len pišu proste najväčšie rozmery - quinny si tym škodí - mam to doma merala som to a ano v najužšej časti ma vanička 28 cm - ale v najširšej 37 cm
uzke to je tam kde su tie hovadiny na pripevnenie na kočik

awe
26. máj 2010

jerryjanka - zatial quinny buzz 😉 a u teba?

florentina
26. máj 2010

@jerryjanka no moc nechápu proč jsme tu republiku rozdělily, když je to nakonec úplně stejné 😀

awe
26. máj 2010

jerry - super, dik za infosky, musim si to viac nastudovat... 🙂

awe
26. máj 2010

baby - a eura? ja mam pocit, ze vytiahnem z bankomatu dvacku a ako keby som nemal nic...ved tie drobaky sa minu raz dva a vsetko sa mi zda lacne, az ked si to prepocitam, tak ma ide porazit kolkokrat 😅

florentina
26. máj 2010

awe tak ať zítra uvidíš pořádný kus mimina 😉

jerryjanka
26. máj 2010

@florentina máš recht 😀 nahovno je to aj u vas aj u nas len živime viac politikov darmožráčov 😀 🙄

@awe no u mna skôr speedi - buzz nechcem kvoli šporťaku - tam sa polohuje cely aj s nožkami...

awe
26. máj 2010

@jerryjanka aj speedi je super, to som ani nevedela, ze sa tak polohuje, viac sa do toho zahlbim po zajtrajsom ultrazvuku, lebo ak nam doki oznami, ze cakame dvojky, tak som s quinny skoncila 😀

jerryjanka
26. máj 2010

awe ja by som to tak hned neodkladala
je to lepšie mať dvojičkovy kočik a dva normalne
ked idete viaceri von je praktickejšie mať dva
lepšie sa manipuluje s obyčajnym kočikom ako s dvojičkovym... o vyťahu nehovoriac
ja keby nakoniec povedal že su dve tak by som to riešila fakt tak že by boli tri kočiky 😅

florentina
26. máj 2010

jerry lépe bych mezinárodní politickou situaci nezhodnotila! 😀

jerryjanka
26. máj 2010

flo 😀 veru lepšie sa to povedať ani neda 😀 😀 😀

awe a chcela by si dvojky?

awe
26. máj 2010

@jerryjanka tak toto ma nenapadlo, to je tak, ked clovek nema skusenosti... 😕 jerry a ty si doma, ci chodis do prace? ja niekedy zvazujem PN, lebo fakt sa ta unava v praci neda vydrzat....je to trapenie 😝

jerryjanka
26. máj 2010

awe - ja si lebedim doma - som oficialne ako opatrovatelka tatinova - nedostavam skoro nič ale zasa ako dobre sa vyspim vstavam zvyčajne po 11 😀 😀 😀
ja skusenosti nemam len čitam velaaaaaaa - kočiky to je moja uchylka no 😕 😅