Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
awe spravny pristup presne som aj ja tak vravela
vychovali by sme dve aj tri
ale štastna budem aj za jedno zdrave dieťatko
@jerryjanka tebe je supis, ze vstavat o 11-tej 😉 ja som tusila, ze moje tehu vyslo aj preto, ze som sa zacala rano velmi skoro budit, uz o pol piatej som hore a cucim do stropu - ranne problemy so spankom 😠
@awe tak to som zažila včera - nervy z toho uzv som mala a z toho špinenia - som nespala ani 4 hodiny - zato okolo obeda som si pospala jaaaaaaj 😀
@jerryjanka vzdy to bude o strachu, najskor, ci to vyslo, potom, ci bude ok prvy ultrazvuk, potom, ci bude bit srdiecko...ale to k tomu patri, ver mi, ze aj ja mam "bobky" pred zajtrajskom a budem rada, ked uz to budem mat za sebou, snazim sa mysliet len pozitivne, tak verim, ze to pomoze 😉
no poznam to neboj sa - dôverne
ale verme že budeme happy mamičkami v januari - pekne nevyspatymi 😀
jerry - ved ty mas v albume quinny, ty ho mas uz doma? 😕
babule u nás v LM majú úžasný kočík......je to dovoz z Anglicka.....úplne úžasný......dokonalý....skoro som padla na zadok......je k nemu ešte taká špeci úprava, že sa s neho dá spraviť klasická postieľka.....je prosto dokonalý.....zajtra zavesím foto
@crazybabenka super, tesim, popozerame - baby, davam tomu take dva mesiace a sme proficky co sa kocikov tyka 😀
Ahojte vsetky tehulky.Dnes som bola na sone.Pekne rastieme ako mame :12,3mm.A velkost abetka sedi na den presne s datumom pocatia.Dufam ze je to dobre znamenie ze tentoraz sa vyvijame ako treba
Akurat ma doktor vytocil.Nechcel mi vypisat este potvrdenie na uvolnenie z prace az za 2 tyzdne ,dovtedy sa hodim na PN.
@awe ano je to divne ale mam ho už rok 😀
@crazybabenka aka to je značka?
@jerryjanka to je parada, tak ty mas uz o jeden problem menej, kocik vybaveny 😀
@jerryjanka ak sa mozem spytat, kolko ta vysiel komplet?
awe 21.5.bolo vidiet srdiecko a dostala som knizku.Ja to mam trosku komplikovane lebo som zamestnana v zahranici tak som bola dnes vo Viedni u dokyho a teraz som uz aj ja videla zretelne srdiecko ako pulzuje.U slovenskej som to nevidela nema najnovsie sono a obraz nieje zretelny.Ale som prestastna.
@jerryjanka neviem aj mi to povedala, ale som zabudla..... sľúbila mi tá predavačka, že mi pošle nejaký materiál emailom....lebo k nemu nemali autosedačku......resp. je k nemu ale na Slovensku sa ešte nepredáva......tak mi slúbila, že zavolá do skladu, či by sa do januára niečo nepodarilo......a mali ju len v krémovej.....je síce krásna ale ľahko sa zašpiní.....tak mi sľúbila katalóg s farbami
@awe ťažko povedať je kupovany po dieťatku - kočik, autosedačka, vanička, original plaštenka na korbu, original sieťka na korbu, neoriginalna plaštenka na šporťak a neorigoš fusak - to ma stalo 300 eur
čo je super cena
len som si potom zhanala origoš fusak to bol problem vo farbe čo mam doma je to staršia kolekcia - nakoniec ju mam z cr ale stal dosť no.
origoš fusak do autosedačky mam z nemecka myslim 😀
tašku z čiech
fakt ale neviem kolko ma vyšiel cely
ja som ho chcela hlavne kvoli maxi cosi - a mam kupeny aj zapp - teda golfky - kde ide nakliknuť ta ista autosedačka - čo je super do cca 9 mesiacov bude len v kufri minikonštrukcia zappa na vylety postačí
doma sa bude voziť v speedakovi. 😀
dokonca som zappa zohnala polohovacieho - je tam proste našite polohovanie na pololah - origoš to nema 😀
ozaj baby....jojci 29 ma inšpirovala......kedy dostaneme tehuknižku?
@crazybabenka napada ma či to nie je stokke 😀 ale ten sa na postielku rozložiť neda
@jerryjanka to existuje aj fusak do autosedačky? myslím tím do vajíčka
@crazybabenka jej aj ty si z LM? 🙂
jojci to je krasne ze uz si videla srdiecko, tesim sa s tebou 🙂
@jerryjanka pocuj, ja sa uz len s tebou budem radit, vet ty mas ten quinny dokonale premakany 🙂 😵
iank aj mna napadlo, ci crazybabenka nemysli stoke....
no niektore značky to maju priamo urobene
niekde môžeš kupiť inu značku alebo nejaku univerzalnu verziu
maxi cosi ma aj vlastny fusak - je aj do vaničky super takto vyzera
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jerryjanka/a...
@jerryjanka ja si musim na srdiečko ešte počkať ☹
pozerala som stoke....nie je to on
@awe kludne pridi po radu - mala som dokonca natočene na videu ako sa sklada 😀
no som donho zamilovana fakt moc 😀 😀 😀
@lenka47 áno som z LM
@crazybabenka tehu knizka sa dava niekde v 12tt niekde skor, je to indivindi... 😉

dvojky? no...ja budem stastna aj za jedno, len nech je vsetko v poriadku, mam uz jednu zlu skusenost totiz za sebou 😔 a dvom by som sa dvojnasobne tesila, aj ked viem, ze by to bolo narocne, ale nevadi 😵