icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

awe
26. máj 2010

dvojky? no...ja budem stastna aj za jedno, len nech je vsetko v poriadku, mam uz jednu zlu skusenost totiz za sebou 😔 a dvom by som sa dvojnasobne tesila, aj ked viem, ze by to bolo narocne, ale nevadi 😵

jerryjanka
26. máj 2010

awe spravny pristup presne som aj ja tak vravela
vychovali by sme dve aj tri
ale štastna budem aj za jedno zdrave dieťatko

awe
26. máj 2010

@jerryjanka tebe je supis, ze vstavat o 11-tej 😉 ja som tusila, ze moje tehu vyslo aj preto, ze som sa zacala rano velmi skoro budit, uz o pol piatej som hore a cucim do stropu - ranne problemy so spankom 😠

jerryjanka
26. máj 2010

@awe tak to som zažila včera - nervy z toho uzv som mala a z toho špinenia - som nespala ani 4 hodiny - zato okolo obeda som si pospala jaaaaaaj 😀

awe
26. máj 2010

@jerryjanka vzdy to bude o strachu, najskor, ci to vyslo, potom, ci bude ok prvy ultrazvuk, potom, ci bude bit srdiecko...ale to k tomu patri, ver mi, ze aj ja mam "bobky" pred zajtrajskom a budem rada, ked uz to budem mat za sebou, snazim sa mysliet len pozitivne, tak verim, ze to pomoze 😉

jerryjanka
26. máj 2010

no poznam to neboj sa - dôverne
ale verme že budeme happy mamičkami v januari - pekne nevyspatymi 😀

awe
26. máj 2010

jerry - ved ty mas v albume quinny, ty ho mas uz doma? 😕

crazybabenka
26. máj 2010

babule u nás v LM majú úžasný kočík......je to dovoz z Anglicka.....úplne úžasný......dokonalý....skoro som padla na zadok......je k nemu ešte taká špeci úprava, že sa s neho dá spraviť klasická postieľka.....je prosto dokonalý.....zajtra zavesím foto

awe
26. máj 2010

@crazybabenka super, tesim, popozerame - baby, davam tomu take dva mesiace a sme proficky co sa kocikov tyka 😀

jojci29
26. máj 2010

Ahojte vsetky tehulky.Dnes som bola na sone.Pekne rastieme ako mame :12,3mm.A velkost abetka sedi na den presne s datumom pocatia.Dufam ze je to dobre znamenie ze tentoraz sa vyvijame ako treba
Akurat ma doktor vytocil.Nechcel mi vypisat este potvrdenie na uvolnenie z prace az za 2 tyzdne ,dovtedy sa hodim na PN.

jerryjanka
26. máj 2010

@awe ano je to divne ale mam ho už rok 😀

awe
26. máj 2010

@jojci29 to je super, ze sa babulka pekne vyvyja, to nas mamicky cakatelky dokaze potesit asi najviac 😵 kedy si bola prvy krat na uzv koli srdiecku?

jerryjanka
26. máj 2010

@crazybabenka aka to je značka?

awe
26. máj 2010

@jerryjanka to je parada, tak ty mas uz o jeden problem menej, kocik vybaveny 😀

awe
26. máj 2010

@jerryjanka ak sa mozem spytat, kolko ta vysiel komplet?

jojci29
26. máj 2010

awe 21.5.bolo vidiet srdiecko a dostala som knizku.Ja to mam trosku komplikovane lebo som zamestnana v zahranici tak som bola dnes vo Viedni u dokyho a teraz som uz aj ja videla zretelne srdiecko ako pulzuje.U slovenskej som to nevidela nema najnovsie sono a obraz nieje zretelny.Ale som prestastna.

awe
26. máj 2010

@jojci29 muselo to byt nadherne, vidiet blikat srdiecko, na to sa ja najviac tesim 😵

crazybabenka
26. máj 2010

@jerryjanka neviem aj mi to povedala, ale som zabudla..... sľúbila mi tá predavačka, že mi pošle nejaký materiál emailom....lebo k nemu nemali autosedačku......resp. je k nemu ale na Slovensku sa ešte nepredáva......tak mi slúbila, že zavolá do skladu, či by sa do januára niečo nepodarilo......a mali ju len v krémovej.....je síce krásna ale ľahko sa zašpiní.....tak mi sľúbila katalóg s farbami

jerryjanka
26. máj 2010

@awe ťažko povedať je kupovany po dieťatku - kočik, autosedačka, vanička, original plaštenka na korbu, original sieťka na korbu, neoriginalna plaštenka na šporťak a neorigoš fusak - to ma stalo 300 eur
čo je super cena
len som si potom zhanala origoš fusak to bol problem vo farbe čo mam doma je to staršia kolekcia - nakoniec ju mam z cr ale stal dosť no.
origoš fusak do autosedačky mam z nemecka myslim 😀
tašku z čiech
fakt ale neviem kolko ma vyšiel cely
ja som ho chcela hlavne kvoli maxi cosi - a mam kupeny aj zapp - teda golfky - kde ide nakliknuť ta ista autosedačka - čo je super do cca 9 mesiacov bude len v kufri minikonštrukcia zappa na vylety postačí
doma sa bude voziť v speedakovi. 😀
dokonca som zappa zohnala polohovacieho - je tam proste našite polohovanie na pololah - origoš to nema 😀

crazybabenka
26. máj 2010

ozaj baby....jojci 29 ma inšpirovala......kedy dostaneme tehuknižku?

jerryjanka
26. máj 2010

@crazybabenka napada ma či to nie je stokke 😀 ale ten sa na postielku rozložiť neda

crazybabenka
26. máj 2010

@jerryjanka to existuje aj fusak do autosedačky? myslím tím do vajíčka

lenka47
26. máj 2010

@crazybabenka jej aj ty si z LM? 🙂

jojci to je krasne ze uz si videla srdiecko, tesim sa s tebou 🙂

awe
26. máj 2010

@jerryjanka pocuj, ja sa uz len s tebou budem radit, vet ty mas ten quinny dokonale premakany 🙂 😵
iank aj mna napadlo, ci crazybabenka nemysli stoke....

jerryjanka
26. máj 2010

no niektore značky to maju priamo urobene
niekde môžeš kupiť inu značku alebo nejaku univerzalnu verziu
maxi cosi ma aj vlastny fusak - je aj do vaničky super takto vyzera
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jerryjanka/a...

jerryjanka
26. máj 2010

@jerryjanka ja si musim na srdiečko ešte počkať ☹

crazybabenka
26. máj 2010

pozerala som stoke....nie je to on

jerryjanka
26. máj 2010

@awe kludne pridi po radu - mala som dokonca natočene na videu ako sa sklada 😀
no som donho zamilovana fakt moc 😀 😀 😀

crazybabenka
26. máj 2010

@lenka47 áno som z LM

awe
26. máj 2010

@crazybabenka tehu knizka sa dava niekde v 12tt niekde skor, je to indivindi... 😉