Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
som debil som dala napisať sama sebe no neva
@awe ja už chcem teraz 😀
@jerryjanka nevadi, uz je pokrocila hodina 😉 neboj, srdiecka sa coskoro dockas 😵 😵 😵
@crazybabenka urcite ju dostanes po srdiecku, mozno nejaky tyzden dva neskor 😉 dockame sa vsetky, bude to najkrajsia knizka v kniznici u kazdej z nas 🙂
crazy ty nedočkavec
ja som dufala včera že bude ale asi bolo ešte skoro
mojej švagrinej dal doktor knižku už v 5 tt ani srdiečko ešte nemali 😕
babule - na dnes idem off, som straaasne utahana a zajtra mam narocny den, musim sa vyspat do ruzova, ideme predsa prvy krat pozriet na uzv nasu babulku/y 🙂
drzte nam palce, dobru nocku, resp. pekny vecer 😉
ja si v prvom rade musím nájsť gynekologa.....teraz chodím len do centra asistovanej reprodujcie....a oni sledujú tehu len do určiteho času.....ale nájsť v LM dobreho gyndoša je ako hladať ihlu v kope sena
awe oddychni si a daj potom vedieť ako ste dopadli - či ste dvaja či traja 😀
ahojte
vidim ze sa v kocikoch poniektore vyznate..ja som si zacala pozerat poslednu dobu obrazky a mam aj ja pokukane niektore co by sa mi pacili ale radsej by som chcela po niekom aby bol lacnejsi lebo ja pn, chlap brigadnicky robi takze peniazkov nie je dost...dokonca som urobila obalku 😀 s nazvom kocik a napisala som jun,jul,aug,sept,okt.nov,dec. - cele som to dala do tabulky a budeme pisat kolko dame kazdy mesiac aj on aj ja...ja som povedala ze dajme 20 e - to zvladneme 😉 a potom u decembri uz budeme mat nasetrene 🙂
co sa tyka eura-zavidim vam susedom-stare dobre korunky ☹ na eura si neviem zvyknut, minaju sa neskutocne rychlo,nemam v nich taky prehlad ako v korunach a same drobaky mi idu na nervy...a nie som v tom sama-co pocuvam okolie tak kazdy kto by mohol tak vrati naspat koruny..
miyya drzkaj sa, dufam ze to dopadne dobre 😉
@crazybabenka do ktoreho caru chodiš?
@bubush daj linky na kočiky čo zvažuješ 🙂 nech obkukame
knizku dostanete akonahle je vidiet srdiecko cize je babo zivotaschopne.
Jerryjanka preco si musis pockat na srdiecko ved uz by malo byt vidiet.?
@crazybabenka a ku ktoremu si chodila gyndosovi predtym? ja chodim k dr. Valeckovej
@jerryjanka ISCARE MT k doc. Tomášovi
jaaj jerry ked ja uplne tie najuzasnejsie nie 😒 sa bojim ze ma tu vysmeju expertky 😀 ale pockaj, tak idem kuknut a poslem
@lenka47 ja som predtým chodila do Zvolena....tam som chodila aj na výšku......a keď sme sa presťahovali do LM tak som rovno išla do RK k doc. Tomášovi a teraz k nemu chodím do MT
bubush rozhodne ťa nikto nevysmeje
ja mam tiež kočik z roku 2005 alebo 2006 a mam každeho na haku - pačil sa mi je dobry tak čo 😒
@crazybabenka ja chodim do heliku a to sono čo som bola teraz a ešte pojdem na srdiečko som si už platila - folikulometriu nikdy ale toto hej
kedy ideš do mt?
to su take kociky asi jednoduche, ja som pozerala len do 300 e a aby sa dal urobit na sportak ale kludne mi napis ze ci su dobre, alebo na h....o 😀
@crazybabenka aha, no ja chodim k tejto od zaciatku co som zacala chodit na gyndu, ja som chcela zenu tak som sla k nej... no co ja viem celkom som tam spokojna az na to ze sa tam vzdy dlho caka a je taka malo zhovorciva, ale v pohode, uvidime ako teraz cez tehu, v utorok idem na prvu poradnu, tak snad uvidim aj srdiecko, lebo ona ma ten usg taku malu obrazovku, dufam ze to nezalezi na tom
@bubush tie kočiky su uplne normalne žiadne totalky to nie su - fakt v pohodke - je jasne že niekto nema ani nechce vraziť do kočika 1500 eur ani ja by som to nedala ani keby som mala...
sa som sa zalubila do 3 koliek -
jedna rada nielen pre teba - zmerajte si výťah a rozteč zadných kolies na kočíku - vela kočikov do vytahu nevlezie 🙂
@lenka47 vieš čo ..... ja som mala tiež ženu a to sa s chlapom nedá ani porovnať.....naozaj gynekolog je lepši.....
ja som chcela len teda nieco jednoduche ani farebne - fakt je to o tom ze nie su peniazky ale na toto naskrabeme 😝
ja som este rozmyslala ze aby sa mi v pohode zmestil do auta-lebo to budem asi casto pouzivat-budem casto chodit k mame lebo byvam na lazoch a nebude sa mi chciet byt stale doma - trochu aj po sidlisku 😉 takze toto je pre mna dolezite...a presne co si spominala - zmerat aby sa zmestil do vytahu lebo znama si tak kupila-krasny kocik aj drahsi a nezmestil sa do vytahu
@crazybabenka ved ja som tiez pocula ze chlapi su lepsi, ale som bola mlada a proste som chcela zenu 🙂 a zatial som nemala dovod menit ju tak som tam 🙂
bubush autosedačku budeš riešiť?
ak ano skôr by som ti povedala camarello Q12
je to velmi podobny typ kukni
http://www.bambino-kociky.sk/product_info.php?p...
preroluj sa dole su tam dalšie fotky
@jerryjanka teraz som bola v utorok a ideme pozrieť srdiečko až budúci týždeň ideme pozrieť srdiečko.....ja som zatiaľ nič okrem spermiogramu pre manželíka neplatila
@lenka47 mne ešte doporučili Luníčka....ale že ten nerodí.....ja by som chcela chodiť k takému čo by ma aj odrodil......len neviem kde chcem rodiť.....či v LM alebo RK.....alebo pôjdem rodiť do Banskej Štiavnice

@jerryjanka dohodnute 🙂