Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@miyya - je mi to veľmi ľúto
@miyya to ma mrzi ...bude dalsie ja som to mala tak isto a teraz mame raubira ze az a podaril sa o rok na to 😉
miyya, je mi luto. slzy mi idu do oci. drz sa.
inak co sa tyka kocika pri Dadovi sme mali cam Cortinu X3 2009 a teraz ideme kupit len dvojkombinaciu nejaku a sportovy mame graco trekko coleto trojkolesovy a je uzasny
myia zlatíčko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . neviem čo ti mám napísať sná´d to že sucitim s tebou. ja som prišla pred rokom o nášho Alexa v 5.mesiaci ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Myija su veci medzi nebom a zemou. my ich nikdy nepochopíme. tam hore vedia prečo to tak je. Žial my to pochopíme až neskôr prečo?????? mija posielam ti na dialku trošku mojej energie. určite čosokro budeš tehu ja to viem a všeeetko bude dobré.
Miya máš nádherného synčeka Miška,ktorýpotrebuje svoju maminku. Miyja drž sa
denne držím sa v pohode. nebojte sa. náhodou to celkom super zvládam.sama sebe sa čudujem. bude to dobré, viem to. ste úžasné osôbky. fakt. 😉
Ach keby mi len nebolo tak zle 😖
@miyya maly ma ake krasne licka len zahryzkat take maskove 🙂
no ale to je tam ešte malinké. velmi som nepridávala na koník fotky. dlhšie som sem nechodila.az ked som ostala tehu,tak som znova začala.
jaaj a babule z mojej starej temy mi zase dávajú nádej,ze mám dúfat a ist ihned do nemocky.ze to bábo sa mozno dá zachrániť.no ja neviem. ale krče uz ustupili ale dala som si aj paralen teraz a krvacam tiež málinko. tak zavolám k svojmu doktorovi a uvidím.ale ja tam nechcem isť na noc. 😔 😔
hezký den holky vemete mezi sebe jednu stařešinku?
janetka jasne berieme aj vykopavky 😀
janettka - sak nevypadas.. a pokial sa ani necitis, tak stara nejsi 😠
Dievčatá teraz som si prečítala jeden príbeh a slzy som mala na krajíčku a naozaj nádej zomiera posledná a treba bojovať 🙂
děkuju holky,no vykopávka jsem teda pořádná,ale navěk se necítím...s manželem jsme chtěli společné miminko...podstoupili kde co no a až jsme se na to vybodli a plánovali úplně něco jiného tak najednou tohle překvapeníčko...
miyya je mi to strasne luto 😢
Prečítala som si to a je to naozaj krásne a zároveň na zaplakanie nad našim zdarvotníctvom 😢 , práve preto som rozhodnutá ísť rodiť do Hainburgu, aj keď je skoro na to myslieť, ale lepšie ako mať v predstihu strach ísť rodiť...všetkým držím palce... 😵
baby aj ja som to citala a mala som slzy na krajicku je to strasne ako mozu byt doktory taky ..............
@alexandra1705 a baby z Rakuska zasa chodia rodit k nam...😉
já vás holky tajně čtu už 14dní a jen se chci zeptat některé z vás se točila hrozně hlava,že měla strach,že spadne ze židle která to byla?
Ja by som chcela rodit v Bruseli, tam pracuje moj drahy, ale je to tam neskutocne drahe. Bez poistenia 5000 EUR. Robi tam pre slovensku firmu. Keby robil pre belgicku firmu, bolo by to takmer zadara.. Musim ho presvedcit, nech zmeni zamestnavatela hh
baby tak ja zas nakukmem vecer idem s alexkom na prechadzku
licilele myslím,že když chytneš doktora blbce tak je jedno jestli rodíš tam nebo tady,ale co se děje u nás v poslední době ve zdravotnictví nevím jestli není bezpečnější rodit doma 🙂
@jankakkk odkiaľ tú info máš?????ešte som o tom fakt nepočula
@alexandra1705 chodim k svojej gynekologicke do Ruzinova do GPN a ked som tam chodila na predporodne cvicenia - tak sestricka, ktora nas cvicila nam to rozpravala...
ja som rodila pred rokom na Antolskej - sice cisarskym, lebo maly bol KP, ale vsetci doktori vratane sestriciek aj laktacnych aj detsky primar, ktory tam je boli neskutocne uzasny...ja si Antolsku len chvalim. Sice tam je jedna doktorka neprijemna, ale po profesionalnej stranke je fajn...vsetci na Antolskej su velmi dobri...😉
@jankakkkhm, môže byť...takže prvé si rodila v Ruž. nemocnici?

zunka tak sa drž. ja som si včera poplakala a ako tak sa stým zmierila. len škoda,že to nakoniec nevyšlo. zrzí ma to a fest.
Bude neskôr, my sme sa nesnažili.bola to len náhoda.ja som síce po bábu túžila,ale teraz neni vhodná doba.tak asi to tak malo byť. 😔
Ale vy nebudťe smutné a pekne pohladkajte brušká. Vám to vyjde a to je natom skvelé, že Vás je omnoho viac. 😉 ja sa neskôar hádam pridám do januaroviek 2012,alebo tak neako.teraz na bábo nechcem ani pomyslieť.