icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ajka82
30. máj 2010

dakujem 😵 idem sa natiahnut pred TV a pozret LD... ked uz sa mam vraj setrit 😝

jerryjanka
30. máj 2010

veru šetrime sa nech nas obskakuju 🙂 😀

bubush
30. máj 2010

ja len nakukam lebo s frajerom sa dobreze nebijeme kto bude na nete 😀

lenka47
30. máj 2010

@jerryjanka ze oprat psa, to je pekne 😀

jerryjanka
30. máj 2010

bubush - presne preto som si kupila vlastny ntbk 😀 lebo sme sa bili

lenka - no on už bol taky že fakt oprať on je sama vlna 😀

cathushka
31. máj 2010

dobre ranko.
ako po vikende? mne sa nejak nedari stravovat tak ako sa v tehu patri a bojim sa ze zas strasne priberiem. upozornujem totiz na to ze som baculka ako hrom uz teraz. aaaaaach ked mne tak strasne chutia sladkosti.

adrous
31. máj 2010

ahoj holky,já měla šílený sen o miminku samože špatný ☹ 😔 to jdu zítra na kontrolu mě z toho škrábne 🙄

babika0
31. máj 2010

ahojky, ja som bola dnes na krv. tooolko ampuliek mi nebrali nikdy v zivote. 😀 po ceste v aute ma este nadrapovalo, som sa bala, ze ma bude aj pri odbere. ale klop klop dobre. a uz som v robote 😝 😠 , sa modlim aby ma nenadrapovalo tu, lebo mam kanclu s kolegynou, ktorej to nechcem povedat. zatial. nevie to este ani moja rodina, tak to nebudem "cudzim" hovorit.
@adrous nech ta zle myslienky ani nenapadaju. co je zle vo sne, este nemusi byt zle v skutocnosti. to sa ti len podvedomie dostalo do sna, z coho mas strach, to nie je vestba 😉

cathushka
31. máj 2010

adrous zle sny vobec nestelesnuju buducnost ale len zhmotnuju nase obavy. vobec sa neboj, vsetko bude fajn.
pozeram ze uz si 10tt, tak super.....ubehne to raz dva.

babika si sikulka ze si zvladla odber bez problemov. a keby sa nieco v praci zomlelo v suvislosti s nevolnostami tak sa vyhovor na vikendovu grilovacku ze ti asi nesadlo nedobre prepecene maso.
chapem ze si to nechavas pre seba, ja aj lutujem ze to okolie uz vie. ale co uz narobim.

hawajcanka
31. máj 2010

Dobre ranko bambulky pekny dnik vam prajem nech sa mate dobre.Aj miminka.Ja som dnes rano zasa slabo spinila ale asi zo vcerajsieho zvracania ,4x som si pokecala s mojou poorcelanovou kamoskou. 😒

@adrous ja som mavala take hrozne sny pred porodom bollo to hrozne ale potom to preslo 😀

nikinka1981
31. máj 2010

Dobré ránko, konečne po víkende sa tu môžem ukázať, lebo doma som nemala internet, lebo máme šikovného suseda, ktorý prekopal káble a keď som volala do T-comu, tak oprava bude vykonaná do 3 pracovných dní 😒 .

Inak baby aj vás tak strašne bolia prsia, lebo mňa tak, že niekedy ani neviem ako mám ležať, no úplne hrozne 😖

babika0
31. máj 2010

cathuska dobry tip, dik. ja sa chcem dat vypisat, dr. mi dala odporucanku pre vseobecneho dr. v praci ma budu nenavidiet, ale ser*m na to. vcera som trocha spinila, sice iba na hnedo, ale netesi ma to ☹
dost tazko sa to taji, zvlast, ked mi je zle. neviem ci to este aspon tie tri tyzdne vydrzim tajit. 😎 😎 😎

babika0
31. máj 2010

mna prsia vooobec nebolia.

nikinka1981
31. máj 2010

@babika0 tak to Ti teda závidím, mňa strašne ☹

babika0
31. máj 2010

nikinka to prejde, neboj nic. alebo mozno aj mna zacnu, kto vie. .

adrous
31. máj 2010

holky díky za útěchu 😅 😵 no já vím že podvědomě se bojím aby bylo vše ok 🙂 😉 musím doufat že bude vše v pořádku,ale teď se nemůžu dočkat a to jdu až odpoledne 🙄 🙄

nikinka1981
31. máj 2010

@adrous - ja sa tiež tak podvedome bojím, kvôli tým 3 MA čo som už mala ☹ Tiež idem dnes o 17:00 na UTZ, tak som aj zvedavá, aj sa bojím, tak len dúfam, že to bude dobré.

adrous
31. máj 2010

nikinka:budu na tebe myslet no musí to být dobré 😵 😵 jen když jde o mě tak se bojím,ale to tak má asi každá 😅 😅 a navzájem se utěšujem 🙂 😉

nikinka1981
31. máj 2010

@adrous aj ja si myslím 🙂 každá z nás je vždy zvedavá na drobčeka na obrazovke, ale každá sa zároveň obávame či je všetko OK.

majamat
31. máj 2010

ahoj,mne je dnes celkom fajn. prsia ma tiez bolia a v poslednej dobe sa mi stava, ze ked sa zobudim a vstavam, vtedy ma bolia najviav - zmena polohy. ja mam tiez miernu nadvahu a bojim sa, ze priberiem vela. dnes som si na ranajky dala chlieb vo valicku - kaloricka bomba, k tomu acidko, nech mam aj nieco zdravsie. nemala som moc na vyber, lebo sme si vcera zabudli upiect chlebik a zostal len taky obsuseny. obcas mavam divne sny, ale nastasie bez babatka. raz sa mi snivalo, ze chce so mnou chodit Peter Cmorik a ja som ho nechcela. povedala som to priatelovi a on od vtedy rozprava, ze ho musi zbit.

majamat
31. máj 2010

@nikinka1981 , drzim ti palce a hned ako budes moct, ozvi sa po UTZ.

babika0
31. máj 2010

mne sa do rana snivalo, ze sexujem. 😀 s nejakym cudzim chlapom. aj som sa zobudila na krce v bruchu, to asi od vzrusenia. take mrchovske bolesti. fuj nerobi mi dobre vzrusovat sa. 😀

babika0
31. máj 2010

a kto teraz vedie tabulku?

nikinka1981
31. máj 2010

@majamat ďakujem, ja sa ozvem hneď ako prídem z UTZ niekedy okolo 18:00 hod

Inak ja som mala včera sen, kde som prišla ku svojmu lekárovi a sestrička mi povvedala, že som si tam zabudla kartičku poistenca a ja, že ďakujem a potom som sa asi prebudila. Nedalo mi to a šla som sa pozrieť do peňaženky a ja kartičku naozaj nemám... 😅 Pravda je, že naposledy som ju vyťahovala u neho, lebo keď som bola v MT, tak tam mi ju netrebalo, tak to som ani nevedela, že ju nemám...

isoptinka
31. máj 2010

Ahoj holky, chci se zeptat - má někdo bolesti v podbřišku jako na MS nebo jsem vyjímka??? ☹ Na UZ jdu v pátek, srdíčko jsme měli v 5+4tt....

majamat
31. máj 2010

v noci su niekedy tie sny az strasidelne, ale cez den sa na nich aspon zasmejeme. moji rodicia, ked boli na dovolenke, spavali v malych chatkach na poschodovych posteliach. mame sa snivalo, ze ju zapachajuci chlap obima a ked sa zobudila, zistila, ze pri jej hlave mal otec nohy a vecer si ich neumyl.

jankakkk
31. máj 2010

ahojte koceny...neviete kedy ide myya dnes na tu kontrolu? alebo uz bola - nejako som nezaregistrovala...?

majamat
31. máj 2010

@isoptinka , nerob si starosti, vacsina z nas ma take bolesti. ja niekedy citim tupu bolest v podbrusku a inokedy zas pichanie po stranach bruska. pri raste maternice sa natahuju upony na ktorych drzi a to je bolestive. mozem povedat, ze na zaciatku som mala viac bolest, teraz je to trochu lepsie.

majamat
31. máj 2010

@isoptinka , maz zaujimavy nick, vies, ze existuju tabletky Isoptin?

isoptinka
31. máj 2010

@majamat: díky, připadám si jak cvok, jsem po KET, tak se třesu jak osika..... už aby byl pátek a byla jsem po UZ...... 😉