Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
jojci...karfiol som mala v sobotu u našich...mňááááááááámky 😵 😵
ja by som mala nieco uvarit, ale mam neskutocny utlm. asi to dost robi aj to pocasie. zas prsi.
majamat...hej, aj ja mám malý útlm...ešte že máme navarené zo včera 😉
ahojte babule
tija gratulujem k srdiecku 😵
ja idem na kontrolu zajtra a teda riadne mi ritku stiska 😖 ja som mala tiez v noci sen ale dobry, ze som bola na kontrole a vsetko bolo v poriadku a srdiecko bilo a dr. bola ku mne strasne mila, tak dufam ze to tak naozaj bude 🙂
prisla som len nakuknut a pozdravit 😉 idem si uvarit polievku, druhe este mam (rizoto)
tija gratulujem k poradni 😉
miyya sme radi ze si ok a ze sem nakuknes a jasne ze nam daj potom vediet ako pokracujes 😉
jojci to ma velmi mrzi.. 😔
nehovorte o jedeni, ja uz neviem co by som jedla, do vsetkeho dobnem, nedojem a hladam zase daco ine.. 😀
ja uz posuvam hodiny ocami do predu, nevydzim tu do 15.30h 😒
holky co ta tabulka,převzal ji po miyye?
janettka to by aj mna zaujimalo 😕
janet neviem či ju niekto prevzal alebo prevezme ... ☹
ak chcete, mozem tu tabulku spravit aj ja...
ale budeme od miyyi potrebovat heslo do januaroviek...
jani myi urobila užívateľa januárovky možno by stačilo vypítať heslo
jani 😀
napíšem myi a môžu ho vedieť viaceré 🙂
ahoj holky, v sobotu 22.5. jsem se tady bavila s holkama, protože jsem měla pocit, že jsem těhu. A slíbila jsem, že dám vědět, co a jak..tak píšu, že se to opět nepovedlo... 😒
ahojte
tak ja sa zas dnes držim len tak tak
to je normalne unavne tie nevolnosti
a k tomu už mam 3ti den migrenu - tak ja čo som bola na liekoch na predpis ako novalgin si mam teraz vystačiť s detskym paralenom - des a panika 🙄
tak tu tabulku někdo vemte,já jsem stará páka,jsem ráda,že PC využiju ke své práci,tohle přenechám vám,ale byla bych ráda kdyby jsme tu měli přehled koho čeká kontrola a tak...
jerynko někdy ale v těhu ten paralen působí jako silný prášek...možná by to chtělo malinkou procházku...
@janettka dnes som bola už dvakrat vonku - zaviezť psa k strihačke a potom som šla po neho
možno to robia aj tie zmeny počasia.
no každopadne - je mi super
jerry pi vodu, aj na silu, mna zvykne bolievat z toho ze malo pijem a skus si potret hlavu a siju alpou, roztiahne ti cievy. a este zabera magnezium, migrena je vlastne krc v mozgu.
magnezko beriem 2-3 x denne už dva tyždne. 🙄
no hlavne by som nemala čučať do pc - to mi to ešte môže zhoršiť
no veru chod si lahnut a ticho, tma...
@janettka koko mas rokov, ak sa smiem spytat?? ja som mala 39. ja som uz objednana na genetiku- kombinovany test, ak by bol dobry tak nejdem ani na amniocentezu, ale mam to tazke ja som pri vstekych detoch mala po zle vysledky, ale vsetky deticky mam zdrave, tazke som velmi zvedava...
@mariadaniela tento měsíc mi bylo 41...mám za sebou 2x MA to když jsme se snažili s mým 2.manželem.Až jsme to v loni v prosinci zabalilki,teda já...už jsem se nechtěla stresovat jestli jo nebo ne,brát hormony a tak,strašně jsme se hádali jak jsem byla vynervovaná...no a na své narozky jsem měla pocit,že není neco v pohodě až jsem si vzpomněla,že jaksi nevím kdy mám ms...no a toto je výsledek...jsem taky vystreslá jak to dopadne a pokud 11.6 bude všechno v pořádku jdu se objednat na NT screning do Prahy,ale amio mě asi taky nemine...
@mariadaniela jinak mám taky 3děti,ale ty dvě už jsou dospělé a dcera dokonce čeká mminko... 😉

jankakk.Zomrelo mi babo v 5mesiaci tehotnosti,kvoly nevyvinutej pupocnikovej tepnicke.
Gratulujem k srdieckam 🙂
babikao ja som mala v sobotu tiez hnedasty vytok.Treba sa setrit a nenadrapovat vela.MM mi uz nedovoli nic robit co sa tyka prerabky.Tak mu aspon navarim dobry obedik.Varim vyvar so zeleninou a vysmazany karfiol.mnamky