Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
trochu som ju zmenila. Ak by ste mali nejake navrhy co tam doplnit, tak piste...
Supeeer, dakujeme, uz sa neviem dockat, ked sa postupne zacnu zaplnat tie praznde policka, to bude sranda 😀
jankakkk ja sa pridam po buducej poradni, ked budem oficialne uznana za tehulku + tehu knizka, termin a tak podobne....som celkom zvedava ako mi to povychadza vsetko.
asi vyhodim tu kolonku pohlavie - a ked budeme vediet co cakame - tak vyfarbim riadok na ruzovo alebo na modro - tak to bude prehladnejsie a citatelnejsie...😉
Ahojky holky no v tabulce je náš už požehnaně 😵
Tedy ty bříška ale máte velká 😵 Já mám jen takový špíček 😅 I u Kačky tomu tak bylo, bříško to co má hawajcanka
jsem měla zhruba na 28tt 😀
Teď to bude určitě dřív ale předpokládám, že vykoukne okolo 15tt 😉
My srdíčko už máme 😀 😀 😀 Tak ve čtvrtek až pujdu na ko tak můžu být klidná 😵
Ale holky byly to fakt nervy doktor měl takový soustředivý pohled a mlčel 🙄
cathushka: A ty jsi v jakým tt??? Mě příjde že v těch lednovkách je nás strašně moc 😀 😀 😀
Ahoj defčata 🙂 mně se dneska tááák nechce pracovat..ach jo...nemyslím na nic jiné, než na zítřejší kontrolu.
Miya - mrzí mně jak to dopadlo ☹ přeji hodně sil ať se dáš brzy dopořádku a zadaří se znovu..
Asi byl duben velice plodný 😵
neni zac...ja mam rada taketo piplacky...spravila som to kym mi maly spal...😉
babule mám taký pocit, že sa pomali, ale isto začínam meniť na šípovú ruženku......ja by som len spala 😀
@crazybabenka to si hezky napsala 😀 ja v poslední době usnu kolem deváte a spím klidně i deset hodin, což je u mně naprosto nevídané 🙂
@lolelole ale ja už pomali spím ako mimino.....večer už o pol 8 ma berie do postele.....a keby som si na obed neľahla tak asi do večera nevydržím 😀
@crazybabenka ja myslím, že je to potřeba - moje segra v těhu spala málo, pořád se do noci učila, a mimi si zvyklo na její režim a bylo taky pořád vzhůru. Teď jsou mu 2 roky a dřív než v deset večer neusne ☹
@crazybabenka
moja mama to vola spava nemoc, tiez tym trpela pri tehotenstve so mnou..... to tie hormonalne zmeny!!! potvory!!!
no tak moje bábatko potom bude malí spachtoško 😀
@lolelole
myslim si ze dieta ovplyvnuje to spanie hlavne v neskorsom stadiu tehotenstva, teraz na tom este asi az tak velmi nezalezi ale ku koncu asi nie je velmi dobre, ak si tehulka uziva pozeranie filmov do noci. ja teda verim tomu ze to ovplyvnuje dietatko a uz vtedy sa mu vytvara tak trochu rezim.
neviem, či už spánkom ovplyvňujem dieťatko, ale viem, že dieťatko ovplyvňuje mňa.........a keby len spánkom......vždy som neznášala kyslé jedlá....a teraz sa ich neviem dojesť......má to sotva pár milimetrov a už to takto poriadne ovplyvňuje môj život 😀
jankakkk ďakujem 😀

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...