Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
luc hehehe srandistka
anthea vitaj 🙂
Luculele 🙂
napríklad 🙂
alebo babo ;)
ste sa tu predchvilou bavili o tom, ze nechcete aby malo dietatko v jednom mesiaci vsetky sviatky...nam sa maly narodil 12.4.2009 (na Velkonocnu nedelu) a meniny ma 1.4. 😎 nam to akosi neprekaza - dufam, ze ani jemu nebude...
ahojte babulky..som z Košíc a ponukam na predaj krásne vecicky pre babatko, malo nosene, niektore vobec nenosene, ak by ste mali záujem pozrite si moj album, su to veci vacsinou pre chlapceka ale vela je tam aj unisex - biele, bezove, cervene a tak, dakujem vam velmi pekne zatial za ochotu a verim ze sa mi niektroa z vas ozve..mirka
jeeee
jasom maleho rodila cisarskym, lebo bol KP, ale porodnik to chcel skusit prirodzene. Ja som nesuhlasila...a potom co sa stalo minuly rok na Antolskej som rada, ze som sa tak rozhodla...
@jankakkk teda KP a chlapceka prirodzene?? 😖
Baby, to je hrozne tieto prihody
Rodiť KP, to už čo je?
ahojte nastavajuce mamicky 🙂 uz aj ja mam vystavenu tehotensku knizku 🙂 termin porodu mam priblizne 27.1.2011 🙂 na mimco sa uz moc tesime 🙂 vcera som bola na sone, doktorke sa nieco nezdalo, tak mi brala krv hcg, vysku hcg mam vyse 19 000, som priblizne v 6 tyzdni. Ako ste na tom vy? A co vase hcg?
@mariadaniela ono sa to dnes uz nerozlisuje ci je to chlapec alebo dievca. Uz je to tak, ci ma dieta predpokladanu porodnu vaho do 3,5 kg - vtedy este skusaju prirodzene, alebo nad 3,5 kg - to uz robia sekciu. No a nas maly mal 4030 g - ked ho lekar vytiahol tak povedal, ze by som ho prirodzene nikdy neporodila. Takze sme radi, ze to takto dopadlo, lebo si nechcem ani predstavit co by sa stalo, keby sme to skusili prirodzene.
@slniecko174 ja som sa s doktorkou o HCG nikdy nebavila - ani pri prvom ani pri tomto tehotenstve. Ked som prisla na kontrolu pre potvrdenie tehotnosti (to som bola 5 t + 3 d) tak mi spravila sono - nasla dutinu a hotovo. Bola som sice hned potom aj na krvy, ale to uz na vysetrenie toxoplazmozy, krvnej skupiny...to co sa bude ako prve vypisovat do teheuknizky...
baby jedny udrístané - človek aby tu hodinu dočitaval 😀 😀 😀 😀
ja pojdem na kontrolu asi v piatok - chlap chce mať predlženy vikend 😎
Slniecko, ja som mala HCG v 5tt+2 1616, odvtedy som už na kontrole nebola. dnes som už 8tt+6
@jerryjanka aj Ty sa chystas do genetonu, vsak? Citala si co pisala luculele?
Baby, asi budem vyzerať ako debil 🙂 ale je to pre mňa prvýkrát ,a ani som to nesledovala predtým,keď sme sa o bábo snažili, jednoducho som si povedala,že zatiaľ to nechám na prírodu,a podarilo sa. A nie som v týchto veciach taká zbehlá.. Posledný menzes som mala 9.4. Pred dvoma týždňami som bola u lekára,povedal mi,že som v 6.tt. Robil mi ultrazvuk zospodu,srdiecko este nebilo, objednal ma teraz na štvrtok , mám prísť na lačno,ani moč mi nekázali. Ako prebieha také to prvé vyšetrenie?
A ešte mám jednu otázku. Píšete 6tt+3 ...Čo to znamená? Asi musím začať viac študovať 🙂)
ja mam kontrolu zajtra tak som zvedava co mi povedia...uz sa neviem dockat...

@susann83 napriklad pozadie niektorej z nas ? 😀