icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luculele
1. jún 2010

@susann83 napriklad pozadie niektorej z nas ? 😀

stanuskaa
1. jún 2010

luc hehehe srandistka

bubush
1. jún 2010

@albao ja 21.6. tebe kazali priniest si aj moc? mne nie 😕 dokonca mi sestricka povedala ze nemusim prist na lacno 😉

jankakkk
1. jún 2010

@stanuskaa uz si zlta...a si si ista ze vydrzis az do konca? Tak to Ta obdivujem... 😀

bubush
1. jún 2010

anthea vitaj 🙂

susann83
1. jún 2010

Luculele 🙂
napríklad 🙂
alebo babo ;)

bubush
1. jún 2010

@jankakkk ako sa vola tvoje dietatko? tak tuho rozmyslam 😅 hugo?

jankakkk
1. jún 2010

@bubush zaleti k akemu doktorovi ides. Ja chodim do Ruzinova do GPN a tam moc nenosim - sestricka mi da papierik, ktory im na WC-ku ocikam, ona ho skontroluje a hotovo. Ale ked som uz posledny mesiac chodila k mojmu porodnikovi, tak tam som mu moc musela doniest.

jankakkk
1. jún 2010

@bubush uhadla si... 😀

stanuskaa
1. jún 2010

@jankakkk hej , nechcem to vedieť 🙂 zo skúseností môjho brata - pri pôrode sa môže stať všeličo, budeme sa radovať až keď bude bábo, a keď bude zdravučké, či bude pipík medzi nohami alebo nie to je šuma fuk
no a mená máme pre oba prípady vymyslené

jankakkk
1. jún 2010

ste sa tu predchvilou bavili o tom, ze nechcete aby malo dietatko v jednom mesiaci vsetky sviatky...nam sa maly narodil 12.4.2009 (na Velkonocnu nedelu) a meniny ma 1.4. 😎 nam to akosi neprekaza - dufam, ze ani jemu nebude...

mimikuku
1. jún 2010

ahojte babulky..som z Košíc a ponukam na predaj krásne vecicky pre babatko, malo nosene, niektore vobec nenosene, ak by ste mali záujem pozrite si moj album, su to veci vacsinou pre chlapceka ale vela je tam aj unisex - biele, bezove, cervene a tak, dakujem vam velmi pekne zatial za ochotu a verim ze sa mi niektroa z vas ozve..mirka

jankakkk
1. jún 2010

@stanuskaa ak sa mozem opytat...co sa stalo Tvojmu bratovi?

stanuskaa
1. jún 2010

@bubush ja mám nosiť moč na každú poradňu, to kvôli zápalom

bubush
1. jún 2010

jeeee

stanuskaa
1. jún 2010

@jankakkk jani tehu bez problémov, a pôrod dokafral jeden blbý lekár, dievčatko skoro zomrelo, ťažké poškodenie mozgu, cukor mala 47,9 (normálny človek znesie max 37) , teraz je ťažko postihnutá, slepučká smutné čo dokáže jeden expert ☹ ☹ ☹

jankakkk
1. jún 2010

@stanuskaa preboha...to mi je strasne luto...je to hrozne, ked si vezmes, ze keby sa o nu lepsie postarali - mohlo to byt uplne zdrave dietatko...je to naozaj smutne...

jankakkk
1. jún 2010

jasom maleho rodila cisarskym, lebo bol KP, ale porodnik to chcel skusit prirodzene. Ja som nesuhlasila...a potom co sa stalo minuly rok na Antolskej som rada, ze som sa tak rozhodla...

mariadaniela
1. jún 2010

@jankakkk teda KP a chlapceka prirodzene?? 😖

susann83
1. jún 2010

Baby, to je hrozne tieto prihody
Rodiť KP, to už čo je?

slniecko174
1. jún 2010

ahojte nastavajuce mamicky 🙂 uz aj ja mam vystavenu tehotensku knizku 🙂 termin porodu mam priblizne 27.1.2011 🙂 na mimco sa uz moc tesime 🙂 vcera som bola na sone, doktorke sa nieco nezdalo, tak mi brala krv hcg, vysku hcg mam vyse 19 000, som priblizne v 6 tyzdni. Ako ste na tom vy? A co vase hcg?

jankakkk
1. jún 2010

@mariadaniela ono sa to dnes uz nerozlisuje ci je to chlapec alebo dievca. Uz je to tak, ci ma dieta predpokladanu porodnu vaho do 3,5 kg - vtedy este skusaju prirodzene, alebo nad 3,5 kg - to uz robia sekciu. No a nas maly mal 4030 g - ked ho lekar vytiahol tak povedal, ze by som ho prirodzene nikdy neporodila. Takze sme radi, ze to takto dopadlo, lebo si nechcem ani predstavit co by sa stalo, keby sme to skusili prirodzene.

jankakkk
1. jún 2010

@slniecko174 ja som sa s doktorkou o HCG nikdy nebavila - ani pri prvom ani pri tomto tehotenstve. Ked som prisla na kontrolu pre potvrdenie tehotnosti (to som bola 5 t + 3 d) tak mi spravila sono - nasla dutinu a hotovo. Bola som sice hned potom aj na krvy, ale to uz na vysetrenie toxoplazmozy, krvnej skupiny...to co sa bude ako prve vypisovat do teheuknizky...

jerryjanka
1. jún 2010

baby jedny udrístané - človek aby tu hodinu dočitaval 😀 😀 😀 😀
ja pojdem na kontrolu asi v piatok - chlap chce mať predlženy vikend 😎

susann83
1. jún 2010

Slniecko, ja som mala HCG v 5tt+2 1616, odvtedy som už na kontrole nebola. dnes som už 8tt+6

jankakkk
1. jún 2010

@jerryjanka aj Ty sa chystas do genetonu, vsak? Citala si co pisala luculele?

anthea6
1. jún 2010

Baby, asi budem vyzerať ako debil 🙂 ale je to pre mňa prvýkrát ,a ani som to nesledovala predtým,keď sme sa o bábo snažili, jednoducho som si povedala,že zatiaľ to nechám na prírodu,a podarilo sa. A nie som v týchto veciach taká zbehlá.. Posledný menzes som mala 9.4. Pred dvoma týždňami som bola u lekára,povedal mi,že som v 6.tt. Robil mi ultrazvuk zospodu,srdiecko este nebilo, objednal ma teraz na štvrtok , mám prísť na lačno,ani moč mi nekázali. Ako prebieha také to prvé vyšetrenie?
A ešte mám jednu otázku. Píšete 6tt+3 ...Čo to znamená? Asi musím začať viac študovať 🙂)

suzane26
1. jún 2010

ja mam kontrolu zajtra tak som zvedava co mi povedia...uz sa neviem dockat...

suzane26
1. jún 2010

@anthea6 vitaj aj ja som prvykrat 🙂 neboj rychlo sa adaptujes...6+3 znamena 6 tyzden a 3 dni

jerryjanka
1. jún 2010

@jankakkk neviem teraz čo maš na mysli - do genetonu - ak budu peniažky by som rada šla. ale čo napisala to neviem teraz 😅

@anthea6 to 6+3 znamena 6 tt + 3 dni 😉