icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
1. jún 2010

mozno bude zima bez snehu. vsak uvidime. mne sa jeden hlboky kocik paci. skusime si ho objednat cez kamarata.

suzane26
1. jún 2010

@tija28 tak ticho zavidiiiim mne nema kto.. 😒

janettka
1. jún 2010

spíš to bude za rok problém,pokud bude mimčo malé po nás tak na sporťák bude malé a nevím jestli se do hlubokého s fusakem ještě vleze 😒

janettka
1. jún 2010

@cathushka u kamarádky čekali jestli se ji rozběhne porod sám...přenášela o 2tt a pak porodila spontálně

majamat
1. jún 2010

@janettka , su sporove kociky s krytom na nohy. nemusia byt zle. treba si vybrat vacsie kolesa. tie male a dvojite nie su dobre do snehu.

janettka
1. jún 2010

@majamat a jaký se ti líbí?Sestra má Xlandr,je s ním spokojená...mě se teda nelíbí kombinačně s barvama

tija28
1. jún 2010

suzane - no mozno sa nejaka ta nova obet najde, ci nie ???? 😉

suzane26
1. jún 2010

@tija28 😀 niezeby ziaden nebol...len nejavi zaujem 😖

tija28
1. jún 2010

suzane - tak ho treba trocha nakopnut, pouzit vsetky tajne zenske zbrane a ked to ani tak nepojde, tak vymenit 😉

majamat
1. jún 2010

@janettka , my planujeme zatial hlboky s autosedackou nestor candida. nema sice otocne kolesa, ale kedysi som kocikovala brata a nemala som s tym problem. http://www.e-kociky.sk/?239,candida
zo sporovych sa mi celkom paci - http://www.e-kociky.sk/?265,infinity-4

suzane26
1. jún 2010

podla mojich poziadaviek by mal byt s velkymi kolami, 4kolka, klasicka rucka s rucnou brzdou, a keby to bola 3kombi..tak uzasne..lenze tie co som pozerala su velmi divoke farby 😒

tija28
1. jún 2010

majamat - tak infinity som mala aj ja - ale len auto........................................a zeby sme sa nechali inspirovat ??? 😉

majamat
1. jún 2010

@tija28 , rozosmiala si ma a myslim, ze nie prvykrat. taketo srandicky celkom dobre padnu v takomto pochmurnom pocasi.

majamat
1. jún 2010

nedavno sme sa bavili o tom ci je lepsie mat kombinovany kocik, alebo hlboky a sportovy oddelene. vacsina mamiciek si ku kombinovanemu este dokupuje sportovy, lebo kombinovany je moc objemny. nezmesti sa do auta. hlboke kociky zas mozu mat vacsiu vanicku, ale nie vsade sa uvadzaju rozmery vanicky.

janettka
1. jún 2010

@majamat taky hezký...já bych chtěla nějakou hezkou kombinaci tmavé a buď modré nebo růžové...asi modré,stejně to bude kluk hihi

suzane26
1. jún 2010

@tija28 jasne ked bude nepouzitelny vymenim 😀

janettka
1. jún 2010

no my by jsme chtěli koupit vozík za kolo,takový dražší který se dá použít i jako kočárek a pak nějaké golfové hole do auta...

majamat
1. jún 2010

@janettka , je pekny, ale chcela by som taky, aby sa dala nasadit aj autosedacka. je to prakticke.

tija28
1. jún 2010

baby - mne je uplne jedno aky budeme mat kocar, hlavne nech to ma kolesa a nejaku tu brzdu................a inak viac mi ku stastiu chybat nebude - a teda musi tam byt este aj nasa hviezdicka mala 😉

boncusik
1. jún 2010

holky neviete čo je so sylvia21?

máte nejaké info či je v nemocnici alebo ako sa má?

píšeme si cez IP ale neodpovedá u týžden a hroizilo jej ist do nemocnice

tiež čaká babatká v januári

dakujem

lolelole
1. jún 2010

holky a nevíte někdo nebo nemáte zkušenosti se značkou kočárku mutsy ?

lenka47
1. jún 2010

ahojte zienky tak aj ja mam po kontrole ale mne nerobila usg ☹ len mi brali krv, moc, tlak, prehmatala ma pomerala panvu, povedala ze vsetko v poriadku 😉 ... a na usg az 21.6. do nemocnice-budu mi uz rovno robit ten screening, tak zas tri tyzdne cakania predo mnou...
inac mi uz aj vypisala tehu knizku v piatok si idem po nu a dostala som prenatal box... tak dufam ze je vsetko ok

majamat
1. jún 2010

@lolelole , tej bezovej farby je pekny, ale ta konstrukcia na mna neposobi dobre.

mariadaniela
1. jún 2010

kebab zozrany a zaludok s a 😀 zatial drzi

sova33
1. jún 2010

Musím říct, že téma kočárky je pro mě úplně španělská vesnice 🙂 Až bude příhodný čas, najdu nějaký megaobchod a všechno si tam vyzkouším a osahám, jinak bych asi nebla schopná si vybrat 😀 Na fotkách mi to přijde všechno stejné.

tija28
1. jún 2010

lenka - gratulujem 😉 ..................aj ja mam dalsiu kontrolu 21.6. - bude netrpezlivo cakat obe 😉 ..............a prosim ta, co je to usg, screening, a prenatal box 😉

majamat
1. jún 2010

@lenka47 , neboj sa, urcite je vsetko OK aj ked to cakanie na vysetrenie je na nervy. ja pocitam, ze mi tiez uz mozno sono nebude robit ked pojdem na kontrolu. vsak uvidim.

lolelole
1. jún 2010

taky si říkam že bude nejlepší se někam vypravit a zkoušet 🙂 ale ještě s tím počkáme abychom to nezakřikli

majamat
1. jún 2010

@tija28 , usg je ultrasonografia. ludovo sono, alebo ultrazvuk