icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , ako sa to robi?

hawajcanka
2. jún 2010

@majamat ked ti nieco take pride tak na spodu ziadosti mas zablokovat aplikaciu

majamat
2. jún 2010

pozerala som si aj nadstavenia. nieco som tam pomenila, vsak uvidim.

jerryjanka
2. jún 2010

ahojte - tie čo ste dali mena tak som si vas pridala na FB
ja som tam denne 🙂

hawajcanka
2. jún 2010

idem hodot slofika maly spi

jerryjanka
2. jún 2010

veru pospi si ja som spala do jedenastej 😀

susann83
2. jún 2010

Baby, tak ja som teraz spraskala nektarinku, 3 marhule a asi 100 g malin.
Som plna, dúfam, že mi to nejaký ten čas vydrží...

nikinka1981
2. jún 2010

@anthea6 aj o mojom bábätku zatiaľ vie len manžel to je samozrejmé, môj šef a moja sestra a vy tu na modrom koníkovi 🙂

luculele
2. jún 2010

Ach vy sa mate, vy spite a ja tu zaspavam a neviem co s tym. Kofein a tein nemozem, lebo som to vzdy zle znasala a neviem. Myslite, ze mozem colu?

jerryjanka
2. jún 2010

luculele - ked si nedaš liter tak ti to fakt neubliži - dokocna pepsi odporučaju na nevolnosti - samozrejme poharik nie galon 😀

nikinka1981
2. jún 2010

V jeden deň koľko nových priateľov na FB mám 🙂

zuzumajko
2. jún 2010

@luculele kludne si daj colu. Mne gyndos povedal, ze kofein mozem (mam aj tak nizky tlak) jednu kavu denne 😀 tak si tu kolu kludne daj 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@zuzumajko mne zase povedal lekár, že kofein sa v tehotenstve nesmie...

mariadaniela
2. jún 2010

@susann83 mnam nektarinka, ale uz sa nepamatam ako to chuti 😀

kinsli
2. jún 2010

Ahojky holky, tak jsem tu 😉
Jak je hnusně tak mám i mega blbou náladu 😖

kinsli
2. jún 2010

@nikinka1981 Byla jsi už na UZ???

awe
2. jún 2010

caute baby,
konecne som schopna aspon pisat 😀 od rana mi bolo zle - klasika, ale dnes zatial vsetko drzim v sebe, co je pokrok 😝 vcera som si bola po PN-ku u lekarky a na sono ideme v stredu 9.juna, tak sa tesim, ze konecne uvidime nasu bublinku a srdiecko, to uz budeme podla mojho vypoctu 7tt+0 😉

susann83
2. jún 2010

Niki, podľa mna keď si niekto dá jednu slabsiu kavu za deň, tak to neuskodi.
A bezkofeinova je ešte aj horšia, lebo kto vie čo všetko tam pomelu...
Ale ja kávu nepijem 🙂

zuzumajko
2. jún 2010

@nikinka1981 no ked sa moj manzel na to lekara pytal, tak ten mu povedal ze "ved to je kompletne zdrava zena, co by ste jej zakazovali? Okrem cigariet a tvrdeho alkoholu moze jest vsetko."

awe
2. jún 2010

@kinsli aj u nas je hnusne, cely maj prsalo a ak bude aj cely jun tak fasa 😠 😅

luculele
2. jún 2010

Teraz mam urcite nizky tlak, lebo fakt zaspavam, takze poharik si dam. Taku strasnu chut mam na to a to by malo byt znamenie, ze to neuskodi... Kavu by som si vsak nikdy nedala, nerobi mi dobre, vzdy mi zacne prudko byt srdce. Niekolko poharov koly obsahuje tolko kofeinu ako kava...

awe
2. jún 2010

pozeram, ze sa bavite o kofeine...ja som pila 1 kavicku rano pred tehu, zial teraz ju nemozem ani citit, takze som ju vylucila automaticky 😀

susann83
2. jún 2010

Mariadaniela, kúpila som si dva kosiky 🙂) milujem, keď sú este tvrdé, len tieto nie sú až tak zrele.

Zuzu, súhlasím s tým prehladenim ;)

awe
2. jún 2010

@susann83 nektariniek? juj, ale by som si dala 😵

mariadaniela
2. jún 2010

ja pijem rano kavicku , nejako mi nechyba, ale minule som si dala aj poobede lebo som s chcela ist ucit, aby som nezaspala a potom som prevracala cely zbytok dna. 😒

nikinka1981
2. jún 2010

@kinsli no bola som v pondelok a videl tam zatiaľ len dutinku, ale povedal, že zodpovedá týždňom a je to normálne vnútromaternicové tehotenstvo... ale opäť sa tak nejako divne postavil, veď ja som mala 3xMA a nedal mi nijaké lieky ako je utrogestan (ten mám ešte z *MT čo mi tam predpísali) Manžel mi vybavoval tu v PP a dnes okolo 16 sa máme stretnúť s primárom a možno ma aj dnes prezrie...

nikinka1981
2. jún 2010

Mne kávička chýbala zo začiatku, ale teraz vôbec... a to som pila denne aj 4-5 káv...

awe
2. jún 2010

@nikinka1981 silno drzim palce, urcite je bambulko na svojom mieste, len musis verit 😵 aj ja mam za sebou zlu skusenost, ale tentokrat som si proste povedala, ze to vyjde a basta 😉

susann83
2. jún 2010

Awe, hej. Zjedla by som za kamión ;)

niki, drz sa dnes, potom napis.

Ja som si minuly týždeň mudela dať trochu koly, takú chuť som mala

majamat
2. jún 2010

@susann83 ,bezkofeinove kavy byvaju vacsinou z obilnin.