icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

espanolka
3. jún 2010

@stanuskaa také bych ráda spala, ale bohužel pracuji na směny 15 h ☹

majamat
3. jún 2010

ja nastastie idem na Wc vecer a potom az skoro rano. okolo 5 hod.

majamat
3. jún 2010

@espanolka , ake smeny robis?

espanolka
3. jún 2010

@majamat pracuji krátký, dlouhý týden...dělám servírku v hotelu.

majamat
3. jún 2010

@espanolka , vie o tehotenstve tvoj zamestnavatel? tak dlho robit je dost narocne a dokonca asi aj nezakonne. neviem ci sa moze robit viac ako 12 hod.

mariadaniela
3. jún 2010

baby mne sa zda ze citim mimi, aj vce 🙄 ra som pocitila nieco take ako aj teraz, mozno si to len namyslam 😀 , pri tretom som citla v 13 tyzdni a lekar mi neveril, tak mozno sa mi to len zda 😝

zuzanabb
3. jún 2010

ako fakt sa snazim vas citat, ale kym som precitala 9 stran dozadu, tak sa dalsia 2 dopisali, ja neviem ako to robite 😀

stanuskaa ja som mala v 7tt+1 den srdiecko a babo malo 1 cm 🙂 a povedal, ze je to akurat podla tyzdna. Si si ista, ze uz v 6tt malo babo 15mm? aj viem, ze je to indi vindi ale to potom budes mat asi riadneho valibuka 😀 ...alebo som ja daka opozdena....

pijem aj ja caro, aj ked mi tento tyzden vobec nejde na chut. este som ani raz nezvracala, len mi je zle ked som hladna. stale ziadne riadne tehu priznaky.

mam hnacku uz 3 den a neviem co s tym, tak 5-6 za den idem na wc. dufam, ze je to len daco neskodne a nie daka crevna chripka 😒

mariadaniela
3. jún 2010

@zuzanabb zuzka aj ja som mala v 7 tyzdni 1 cm, v 6 tyzni ma babo len 2 mm, skor sa asi jednalo o plodovy vak

jojci29
3. jún 2010

Dobre rano.Vcera vecer chcel ist manzel na chvilu na internet tak som ho pustila a uz som sa viac k nemu nedostala 😖
Ja si nejako nemozem najst v postely polohu ,zvycajne spavam na bruchu ale uz sa mi neda.Tlaci ma brucho a bojim sa ze by som mohla stlacit babo aj ked mi lekarka povedala ze mozem.No na bolu niesom zvyknuta spavat.

hawajcanka
3. jún 2010

@jojci29 ze ty si prave vstala srdiecko 😀

espanolka
3. jún 2010

@majamat manager to ví. Uvidím, co mi poví zítra doktorka. Myslím si, že mě dá na rizikové těhotenství, jelikož jsem po potratu a mám fyzicky náročné zaměstnání.

majamat
3. jún 2010

@zuzanabb , ja som mala babo v 7+3tt dlhe 11mm.

majamat
3. jún 2010

@espanolka , moze byt. dufam, ze mas dobru Dr., lebo uz som si tu vselico precitala. nechapem aky dokazu byt niektory Dr. necitlivy.

mariadaniela
3. jún 2010

@jojci29 dobre ranko 😎

zuzanabb
3. jún 2010

@mariadaniela no aj mna to napadlo, ze to nemohla byt velkost babatka 😅 si ma ukludnila.

inak ste sa tu bavili o kontrolach na PN, tak kamoska rodila v novembri (listopad) a boli jej 2 x na kontrole. Raz 5 minut pred vychadzakami, ze ci nahodou neodisla skor a raz vecer okolo osmej! ale vraj cez vikend nechodia, lebo to nemaju zaplatene ci co.

ginger17
3. jún 2010

@espanolka drz sa dufam ze vsetko dobre dopadne pre teba aj babo. prvorada si teraz ty! ak by si aj nahodou ostala v praci, nevedia ta dat inam v ramci hotela, kde nebude taka narocna praca fyzicky?

luculele
3. jún 2010

@stanuskaa Ina nahoda. Ja mavam nevolnosti v hociktory cas dna. V noci beham na zachod, neviem spat na brusku, ale ani na chrbate, lebo mi nieco tlaci na oblicku alebo co. Inac citim taky mierny tlak v podbrusku. Okrem toho je vsetko ok...

stanuskaa
3. jún 2010

@zuzanabb možno to bolo aj 1,5 mm ja už neviem ale hovoril 15 dačo 😀 😀

mariadaniela
3. jún 2010

@zuzanabb este stale to Funguje na Slovensku?? V Madarsku nekontroluju, a este tehotne zeny?? Ja si pamtam, ze otec mal vyskocenu platnicku a bol na marodke doma a prisla mi kontrola a on prave fajcil v zahrade, teda ale mu robili problemi 😕 , a to bol doma, ale to bolo pred 20 timi rokmi, myslela som, ze uz nerobia take kontroly

zuzanabb
3. jún 2010

@majamat kedy mas dalsiu kontrolu? ja som obejdnana na 8.6. co budem 8tt+4. Vcera mi brali krv, tak ak bude vsetko toho osmeho OK, tak mi uz vystavia knizku. Ty ju uz mas?

jojci29
3. jún 2010

my sme boli v 7plus3 12,3 mm velky.
mariadanielka ani nie len som este v pyzame.Ja tak strasne zleniviem.Ale dneska ideme k nasim a pojdem konecne na vychadzku so psami.Uz sa tak tesim.Ked som zavreta na byte normalne nemam chut sa ani ucesat,obliect nieto este namalovat.Vonku svieti slniecko tak aj nalada je lepsia.

majamat
3. jún 2010

@zuzanabb , ja mam 16.6. som na PN. som zvedava co bude kontrolovat. srdiecko mi uz potvrdil tak neviem ci mi este bude robit aj sono.

majamat
3. jún 2010

@jojci29 , ja som tiez leniva. malovat sa mi nechce pekne dlho. o to namalovat sa by ani neslo, ale kto to ma dat potom vecer dolu.

jojci29
3. jún 2010

vlastne som odpisovala preedovsetkym Hawajcanke.Citila som lahku ironiu. 😉

zuzanabb
3. jún 2010

@mariadaniela veru robia svine. ona bola cele tehu na PN, lebo tiez bola na umelom oplodneni a prisli ju skontrolovat. No a vlastne ona rodila minuly rok a pochybujem, ze od tohto roku maju ine pravidla. Tiez si myslim, ze tehotne by nemali kontrolovat.

stani, nevadi 😉 aj mne prvykrat daco hovoril o 9mm ale to bola velkost asi bublinky ale nepytala som sa ho, ze co tym myslel lebo som bola happy, ze vobec vidno bublinku 😉

majamat
3. jún 2010

@zuzanabb , aj som ti zabudla o tej knizke napisat. ja som ju mala snad najskor. dostala som ju ked som bola 5+1tt

mariadaniela
3. jún 2010

@jojci29 akych mate psov?? my mame goldena a yorkiho, yorki tu chrape na gauci 😀

jojci29
3. jún 2010

kto vlastne posiela kontroly?zamestnavatel alebo soc.urad?

mariadaniela
3. jún 2010

no co my sme v pyzame , v nedelu cela rodina cele doobeda 😉 , decka pozeraju rozpravky s muzom varime a je veget, my sme v nedelu doobeda vrchol lenivosti 😀

zuzanabb
3. jún 2010

@majamat ja som teiz na PN a vlastne ma moja doktorka este nevidela - ako ze mi nerobila sono. To mi robili len v centre, takze mne asi bude robit sono aby sa presvedcila na vlastne oci 😀