Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak já jdu zatím pracovat, mějte se 🙂
@kutlicka je s podivem,že tě hned poslali na vyčištění,mě samotnou právě honili ještě další 3týdny jestli náhodou není opožděný vývoj nebo tak něco,nepotěším tě,stejně jsem na vyčištění zkončila,ale měla jsem aspoň nějakou náděj i když ke konci jsem si už spíš přála aby se to vyřešilo...
albao dakujem za povzbudenie, inac uz dlhsie rozmyslam o tom, ze sa zastavim v Ruzinove, vraj sa tam plati dajaky rocny poplatok, ale podla mna su tam najlepsi odbornici, ktori tam presli napr zo Sulekovej, ked ju rusili, co bola podla mna naj nemocnica v Bratislave. Kedysi som tam mala jedneho doktora, ktoreho sa teraz nemozem dopatrat, volal sa MUDr. Blaško, baby, ked ho nahodou poznate a viete, kde sa nachadza, pls, napiste, vdaka 🙂
Ahojte babulky 🙂
ako sa máte? Ja super, dnes som posledný deň v práci a potom mám 3 týždne dovolenku.
Chcem potom ostať doma, len neviem čo mám robiť. Lebo v práci teraz nerobím nič náročné, len objednávky a take somariny.
Vy by ste čo robili?
Albao, už 11tt 🙂))) pekne sa na to pozerá.
Kutlicka, ja by som tiež ešte pockala a išla k viacerým lekárom. Držím palce
Popelka, ja som zakaždým ostala ležať a spojila nohy ;) ale aj tak niečo vytecie
a teď jsem dočetla tvé story s dcerou....no já jsem na mrtvici z představy,až to zjistí moje dcera...ta starší,nemáme dobrý vztah co se seznámila se svým přítelem,nechodí domů a ještě tohle...tož nevím... ☹
@kutlicka Myslis tohoto? http://www.nemocnicna.sk/zoznam-lekarov/profesn... Vyzera ze je v Malackach.
@susann83 noo, dnes som zacala a sama sa neviem na to cislo vynadivat 😀
@kutlicka neměla sem žádné příznaky u toho 2.MA, ale nezačala jsem ani špinit ani krvácet,prostě až to uzavřeli,že je to MA tak jsem byla na vyčištění,ale opravdu čekali a chodila jsem na kontrolu každý týden co kdyby to tam náhodou bylo jiné...po tom 3 UTZ jsem už sama prosila,že to chci ukončit..ale můj dr měl starý UTZ proto jsem teď přešla k jinému,ten ho má opravdu moderní,tam by jsme to asi zjistili dřív...ale i tak být na tvém místě bych týden počkala anebo bych šla k jinému dr.žádný ti konzultačku neodmítne...
@janettka hmmm, ten MA, to je hnusna zradna diagnoza, ale budem si udrziavat zatial nadej... No a co sa tej dcery tyka, poviem Ti, taka som bola vcera nas....ta, skoro ma vystrelo. No ale co uz, doplatila som na moju zvedavost, naco som pchala nos do jej korespondencie? Chvalabohu, uz sme si vsetko vysvetlili.
@petulke tož nevím co tam má za poklad,ten UTZ je starej prd tam vidí on natož aby jsi tam viděla něco ty a kozu má olepenou náplastí hihi...ale jinak jsem s ním problém neměla,ale ani jsem si nevypěstovala k němu nějaký vztah...to tenhle je mi víc sympatický...jo Koller,už jsem si vzpomněla,takový srandista a já jsem z toho tak vystreslá,že to potřebuju brát spíš humorně...
@kutlicka je dobře,že si to vysvětlíte...to já nemám šanci na komunikaci....mrzí mě to,mám ju hrozně ráda,ale sama vím,že prostě pokud nechce tak ji nutit nebudu...a máš pravdu,do komunikace která není určená tobě je lepší se nekoukat,to mám vyzkoušené už od pubošů když jsem našla deníčky,nikdy jsem je radši nečetla.... 🙂
@kutlicka myslic to gynekologicko-porodnicke centrum v Ruzinovskej poliklinike (ta zlta asi 5 poschodova zaoblena budova)? To sa vola GPN, ma to aj stranku www.gon.sk - nakukni tam ak chces. Ja tam chodim uz asi 3. rok - je tam strasne dobre. Odbornici su tam vsetci, ked budes pocas tehotenstva potrebovat ist na nejaky ultrazvuk (napr. NT alebo 3D/4D) vsetko tam maju, nemusis behat po inych nemocniciach. Dokonca tam robia aj predporodne cvicenia - no proste uplne vsetko pod jednou strechou. Ja som tam chodila aj ked som bola 1. krat tehotna a vsetko bolo super. Robia tam 2 doktorky a ostatny su doktory.
Gratulujem k novym tehu a k srdieckam. 🙂
kutlicka urcite by som este pockala a neutekala hned na kyret.Lekari to beru neosobne a nechapu ze zena sa strasne tesi na dieta a oni jej tu radost hned zoberu a ani si nedaju zalezat na vybere slov.
@jankakkk zle som napisala tu stranku...je to www.gpn.sk
a este som to aj sama sebe adresovala...hrozne asi uz dementiem... 😒
popelka12 po milovani si podloz zadok a daj nohy do vysky a niekolko minut tak vydrz
@janettka ten najkrajší......a mám aj fotečku......tak ju dám svojej maminke k dnešným narodeninám

@popelka12 je to normalne, len cast sa vstrebe do krcka maternice, zvysok vytecie, preto musi byt spermii tolke miliony 😉
@kutlicka riesila by som to asi rovnako! Nevzdavaj sa, uz som aj ja pocula o tychto pripadoch. Najlepsie je obehnut niekolkych lekarov, lebo tam hra rolu aj citlivost ultrazvuku a skusenost lekara. My sme sa uz viac raz stretli s urychlenymi mylnymi diagnozami. Preto drzim palce!!! A daj potom vediet, ako sa vam dari 😉