icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kutlicka
4. jún 2010

riki1 a jankakkk, a ako je to s tym platenim na tej klinike? Plati sa tam rocny poplatok, alebo sa za vsetko zvlast priplaca?

jankakkk
4. jún 2010

@kutlicka je tam rocny poplatok a neplatis uz za nic. Netehotne platia trochu menej ako tehotne. Ja som za cele tehotenstvo doplacala len za 3D/4D ultrazvuk - 40 eur - ale tento ultrazvuk nieje povinny, preto sa zan doplaca. Velka vyhoda (teda aspon pre mna) je to, ze si objednana a cakas tam maximalne 10 minut. To je super.

jankakkk
4. jún 2010

@kutlicka pre netehotne pacientky je rocny poplatok 96,26 eura (2 900 Sk) a pre tehotne pacientky je rocny poplatok 116,18 eura (3 500 Sk).

kutlicka
4. jún 2010

Super, dakujem za infos, uz som rozhodnuta. Hned v stredu tak utekam.

riki1
4. jún 2010

@jankakkk opísala si to úplne super ,mne to tam odporučila kamarátka a som veľmi spokojná 🙂

riki1
4. jún 2010

@kutlicka ..odporúčam ti objednať sa telefonicky ,t.č. sú na stránke ... 😉

jojci29
4. jún 2010

baby pocula som ze je takato moznost niekde v Bratislave aj co sa tyka vseobecneho lekarstva.Zaplati sa urcity rocny poplatok a spravia ti vsetkymozne kontrolne vysetrenia.Neviete o tom nieco blizsie?

jankakkk
4. jún 2010

@riki1 kedy ides najblizsie na kontrolu? Ja som bola teraz v stredu 02.06. a najblizsie idem az 30.06. - na NT ultrazvuk.

riki1
4. jún 2010

ja som bola tiež teraz v stredu ráno na kontrolný uzv ,pretože mám tam ešte zaniknuté dvojča ,ale vraj to bude ok ,vstrebe sa to ,idem 18.6. na prvú poradňu a 22.6. tiež na NT ,ja sa asi nevyhnem ani amnio ,mám už dosť rokov 😝

jankakkk
4. jún 2010

@jojci29 aj ja som o tom uz pocula. Tusim na Vazovovej je take centrum. Musis si vybrat balicek - napriklad gynekologicky...za kazdy balicek sa platilo tusim 2-3 tisic Sk.

jankakkk
4. jún 2010

@riki1 a o kolkej si bola teraz v stredu? Ja som bola hned na 7:00...mozno sme sa tam aj stretli... 🙂

jankakkk
4. jún 2010

@riki1 a mozno Ta ta amnio minie ked budes mat dobre vysledky z krvy a z ultrazvuku 😉

riki1
4. jún 2010

@jankakkk ja tiež 🙂 ,bola so mnou aj moja pubiška ,potom som ju viezla do školy ... 🙂

riki1
4. jún 2010

@jankakkk to mi povedal aj dr. ,no už budem mať o mesiac 36 😅

jojci29
4. jún 2010

dakujem jankakk.Idem sa realizovat.Varit a zehlit.Dnes sme si narobili chute na tvarohove slize.Vcera sme grilovali tak maso nechcem ani vidiet.

jankakkk
4. jún 2010

@jojci29 ja som tiez vcera varila maso a dnes si dam daco lahsie. Este mi zostala sosovicova polievka...tak tu si dam... 🙂

espanolka
4. jún 2010

@petulke jsem v šestém týdnu 🙂

espanolka
4. jún 2010

Mám i neschopenku, jelikož jsem už jednou potratila a mám fyzicky náročné zaměstnání

jojci29
4. jún 2010

jankakk sosovicovu by som si dala.Tusim pozriem ci mam doma a spravim.mnam.
Aj ked som si povedala ze veci si dokupim az pred porodom vcera som neodolala a kupila som v Lidli plysovu hracku co sa zavesi do postielky a hra uspavanku a este plysove chrastitko a taky kusok plysovej latky s hlavou ovecky na zaspavanie.Sestrine deti vzdy musia mat v ruke plienku latkovu ked idu spat a pri zaspavani ju zmolkaju.

bubush
4. jún 2010

dnes to tu nie je take rusne 😉

sova33
4. jún 2010

@bubush Přišla jsi ve špatnou dobu 😀

jojci29
4. jún 2010

ahoj bubush.Chcela som sa ta spytat na tvojho psika.Ako je stary a aku ma povahu.

bubush
4. jún 2010

@sova33 poobednajsia siesta??? 😀

@jojci29 ona je este malicka-nema ani rok a ja som sa strasne bala "bojoveho"plemena ale ona sa sprava ako macka,strasne sa rata tuli,liska...strasne je zlata...pohladam foto a hodim 😉

bubush
4. jún 2010

🙂

sova33
4. jún 2010

@bubush Asi jo 🙂 odešla jsem z práce a než jsem dorazila domů přibyly tu snad jenom dva příspěvky 😀

sova33
4. jún 2010

@bubush Hezký pejsek 🙂

kutlicka
4. jún 2010

Krasne steniatko, aj ja chceeeeem! 🙂

bubush
4. jún 2010

este par som nasla

bubush
4. jún 2010

no ktovie ci nevymazu fotky admini lebo toto sa vraj nesmie...zvierata davat.. 😉

sova33
4. jún 2010

@bubush Proč se nesmí dávat zvířata?