icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tina78
4. jún 2010

@majamat no tak sa ani nedivím, že nemajú personál, ked mizerne platia, ved to je pre súkromníkov typické. Ale zato ani v Bojniciach nedajú poriadne zarobiť a stále je nedostatok personálu, ale našťastie zatiaľ nemusia zatvoriť 🙂 No, ja mám Diplomovanú, ale to sa už dnes ani nepočíta. Na školu by ma asi ťažko nalomili, keďže vidím, že ani potom mi nezvýšia adekvátne plat a ked si predstavím, koľko času a peňazí by ma tá škola stála.... 🙄
@cathushka aj ja som v noci pozerala na nete tie šatky a rôzne nosiče, tie šatky sa mi páčia, len mám obavy z toho uväzovania, kým sa to naučím a ak bude aj to druhé veľmi živé ako môj prvorodený, tak ho tam ani nedostanem 🙂 takže skôr bude asi lepší iný nosič, ale neviem....má tu niekto skúsenosti s manducou a podobnými nosičmi????

sova33
4. jún 2010

@tina78 No manduce je něco jako ta klokanka, ne? Známí to měli a docela si to pochvalovali.

jojci29
4. jún 2010

Toto bol moj krasavec

florentina
4. jún 2010

Ahoj, jsem tady od včera nebyla a dočítala jsem skoro 20 stran, tak mi ani nevadí, že je tu teď docela klid 😀

Zdravím všechny nové těhulinky.

Slovenské holky, nezlobte se prosím na mě, ale u nás přece jen ta slovenština není zas až tak slyšet. už vícekrát tu padla sosovicová polévka /bylo to napsané bez háčků, ale tuším, že tam patří/. Je to čočková? Nebo je to něco úplně jiného.
No možná se čas od času na něco zeptám, snad vám to nebude vadit, ale ráda se něco přiučím.

jojci29
4. jún 2010

cockova

florentina
4. jún 2010

jojci děkuji

jojci29
4. jún 2010

Nieje zac.Do porodu budes rozumies po slovensky vsetko 😉

ginger17
4. jún 2010

@espanolka tak sa drz! hlavne oddychuj a sa setri.

gabulka82
4. jún 2010

Čaute baby, tak sa pridávam k tejto skupinke 🙂

sova33
4. jún 2010

@gabulka82 Vítej 🙂

florentina
4. jún 2010

jojci no to doufám 😉 Ale už teď to na mě nechává následky, občas řeknu nějaký slovenský výraz a všichni na mě koukaj, kde jsem to jako vzala. Tak se tvářím tajemně a mlžím 😎 .

gabulka82
4. jún 2010

ďakujem 🙂 Ako sa všetky mávate? Mne bolo zle len asi prvé 3 týždne a teraz v pohode, len moje chute sa menia ako chameleón 🙂)))

kinsli
4. jún 2010

Zdravím holky,, jak se máte?? U nás je nádherně 😵

gabulka82
4. jún 2010

Ahoj kinsli, aj ja idem na kontrolu 24.6., to mi bude brať krv a robiť vyšetrenia a prvýkrát ultrazvuk

janettka
4. jún 2010

@kinsli u nás je taky krásně,ale když vylezu na balkon tak fouká studený vítr....

sova33
4. jún 2010

U nás je taky krásně, konečně je to veselejší.

jankakkk
4. jún 2010

@gabulka82 Ty si este nebola na ultrazvuku? Ja som uz bola 2x. Asi v 6tt - potvrdenie tehotenstva a tento tyzden v 9tt na srdiecko. Kam chodis k lekarovi?

sova33
4. jún 2010

@gabulka82 Taky mi to přijde docela pozdě, já jdu na krev už za dva týdny, na ultrazvuku jsem byla taky už dvakrát.

janettka
4. jún 2010

Já jsem se zaregistrovala na www.babyweb.cz a objednala jsem si tam knížku,holky ji moc chválili...

jojci29
4. jún 2010

gabulka vitaj,to budes v 14tt alebo tak nejak,to je ozaj nejak neskoro ,ved v 13 tt sa uz robia geneticke testy a vlastne ani nebudes vediet ci mate srdcovu akciu.

miyya
autor
4. jún 2010

ahojte len nakuknem. flor 😀 😀 😀 😀 😀 problémy s cudzou rečou. dobreee 😀 😀

čo je u Vás nové??

bubush
4. jún 2010

gabulka vitaj 😉 ty teda ides naozaj neskoro k dr. ...mna prvy krat objednali tiez neskoro - pre mna v 9 tt ale isla som nakoniec skor kvoli pn...a aj kvoli svojmu kludu 😉 ale tiez mi sestricka vtedy vravela ze uplne staci v 12 tt ale ty budes uz dost tt 😕

sova - pytala si sa preco sa nesmu davat zvieratka - ja si pamatam ze ked som chodila do jednej temy tak sme tiez rozoberali psov a akurat sa narodili jednej babe stence tak sme ich chceli vidiet tak ich hodila ale admini to zmazali ze to nema nic spolocne s tymito temami - babatkovskymi..ako je to cudne ved nemusime sa furt bavit len o detoch, trochu sa potrebujeme od toho aj odreagovat lebo nam hrabne 😉

jojci aj vas bol zlaty - taky masivny 😉

ajka82
4. jún 2010

ahojte, dufam, ze sa mate vsetky fajn a ziadne problemy nie su 😉 ani sa nejdem snazit docitavat, lebo vy tolko toho popisete, ze nemam sancu 🤐
jasom sa rozhodla, ze pojdem k dokimu, ci ma vezme este 10teho na sono bez objednania, nech sa pozru jak to u mna vyzera, kedze najblizsie mam mat az 1.7.
kazdy mi len vravi, ze hematomom boli v nemocke, ze ich dost casto sledovali a mna nic, len ma poucili, co mam robit, keby nastalo to a to... a par ludi tvrdi, ze to nebude hematom co videli, ale ze to druhy vacok, tak som zmetena a zvedava co sa tam vo mne deje 😅
prajem vam krasny dnik a slnecny vikend 😉

albao
4. jún 2010

ajka: ja som mala hematom v 6tt, dostala som duphaston a o 2 tyzdne na kontrole uz bol vstrebany - zmizol. Ale v nemocnici som nebola. Len niektore hematomy su nebezpecne pre plod.

ajka82
4. jún 2010

albao, mozem sa ta opytat, ked videli na sone ten hematom, vyzeral ako gestacny vacok na prvy pohlad? 😅 alebo to vyzeralo na obrazovke inac?

albao
4. jún 2010

@ajka82 no tiez to bola cierna gulicka na sone - velka ako vacok vtedy, ale moj doktor hned povedal, ze je to hematom, lebo to bolo v stene maternice. V tomto mal jasno, ja ako laik to neviem posudit 😅

ajka82
4. jún 2010

albao, lenze moj to hned nepovedal, a prva reakcia bola, ze su tam dva vacky 😅 azku koncu hovoril,ze to moze byt aj hematom...keby mi to povedal na 100%, tak by som vydrzala do toho prveho na sono... takze len cakam co sa z toho vyklube, ci zacnem krvacat, alebo sa to vstrebe, alebo tam este cosi dorastie...

albao
4. jún 2010

@ajka82 No druhy nazor sa zide 😉

majamat
4. jún 2010

zdravim stare aj nove tehulky a miyya, teba tiez.

@ajka82 , asi to tak dobre na tom sone nejde rozoznat. mozno to vedia odlisit podla tvaru a velkosti, ale inak hematom asi vyzera podobne ako vacok. to ukaze asi cas.

petulke
4. jún 2010

@janettka už ho mám doma!!!