Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj, jsem tady od včera nebyla a dočítala jsem skoro 20 stran, tak mi ani nevadí, že je tu teď docela klid 😀
Zdravím všechny nové těhulinky.
Slovenské holky, nezlobte se prosím na mě, ale u nás přece jen ta slovenština není zas až tak slyšet. už vícekrát tu padla sosovicová polévka /bylo to napsané bez háčků, ale tuším, že tam patří/. Je to čočková? Nebo je to něco úplně jiného.
No možná se čas od času na něco zeptám, snad vám to nebude vadit, ale ráda se něco přiučím.
jojci no to doufám 😉 Ale už teď to na mě nechává následky, občas řeknu nějaký slovenský výraz a všichni na mě koukaj, kde jsem to jako vzala. Tak se tvářím tajemně a mlžím 😎 .
ďakujem 🙂 Ako sa všetky mávate? Mne bolo zle len asi prvé 3 týždne a teraz v pohode, len moje chute sa menia ako chameleón 🙂)))
Ahoj kinsli, aj ja idem na kontrolu 24.6., to mi bude brať krv a robiť vyšetrenia a prvýkrát ultrazvuk
Já jsem se zaregistrovala na www.babyweb.cz a objednala jsem si tam knížku,holky ji moc chválili...
gabulka vitaj,to budes v 14tt alebo tak nejak,to je ozaj nejak neskoro ,ved v 13 tt sa uz robia geneticke testy a vlastne ani nebudes vediet ci mate srdcovu akciu.
ahojte len nakuknem. flor 😀 😀 😀 😀 😀 problémy s cudzou rečou. dobreee 😀 😀
čo je u Vás nové??
gabulka vitaj 😉 ty teda ides naozaj neskoro k dr. ...mna prvy krat objednali tiez neskoro - pre mna v 9 tt ale isla som nakoniec skor kvoli pn...a aj kvoli svojmu kludu 😉 ale tiez mi sestricka vtedy vravela ze uplne staci v 12 tt ale ty budes uz dost tt 😕
sova - pytala si sa preco sa nesmu davat zvieratka - ja si pamatam ze ked som chodila do jednej temy tak sme tiez rozoberali psov a akurat sa narodili jednej babe stence tak sme ich chceli vidiet tak ich hodila ale admini to zmazali ze to nema nic spolocne s tymito temami - babatkovskymi..ako je to cudne ved nemusime sa furt bavit len o detoch, trochu sa potrebujeme od toho aj odreagovat lebo nam hrabne 😉
jojci aj vas bol zlaty - taky masivny 😉
ahojte, dufam, ze sa mate vsetky fajn a ziadne problemy nie su 😉 ani sa nejdem snazit docitavat, lebo vy tolko toho popisete, ze nemam sancu 🤐
jasom sa rozhodla, ze pojdem k dokimu, ci ma vezme este 10teho na sono bez objednania, nech sa pozru jak to u mna vyzera, kedze najblizsie mam mat az 1.7.
kazdy mi len vravi, ze hematomom boli v nemocke, ze ich dost casto sledovali a mna nic, len ma poucili, co mam robit, keby nastalo to a to... a par ludi tvrdi, ze to nebude hematom co videli, ale ze to druhy vacok, tak som zmetena a zvedava co sa tam vo mne deje 😅
prajem vam krasny dnik a slnecny vikend 😉
ajka: ja som mala hematom v 6tt, dostala som duphaston a o 2 tyzdne na kontrole uz bol vstrebany - zmizol. Ale v nemocnici som nebola. Len niektore hematomy su nebezpecne pre plod.
albao, mozem sa ta opytat, ked videli na sone ten hematom, vyzeral ako gestacny vacok na prvy pohlad? 😅 alebo to vyzeralo na obrazovke inac?
albao, lenze moj to hned nepovedal, a prva reakcia bola, ze su tam dva vacky 😅 azku koncu hovoril,ze to moze byt aj hematom...keby mi to povedal na 100%, tak by som vydrzala do toho prveho na sono... takze len cakam co sa z toho vyklube, ci zacnem krvacat, alebo sa to vstrebe, alebo tam este cosi dorastie...

@majamat no tak sa ani nedivím, že nemajú personál, ked mizerne platia, ved to je pre súkromníkov typické. Ale zato ani v Bojniciach nedajú poriadne zarobiť a stále je nedostatok personálu, ale našťastie zatiaľ nemusia zatvoriť 🙂 No, ja mám Diplomovanú, ale to sa už dnes ani nepočíta. Na školu by ma asi ťažko nalomili, keďže vidím, že ani potom mi nezvýšia adekvátne plat a ked si predstavím, koľko času a peňazí by ma tá škola stála.... 🙄
@cathushka aj ja som v noci pozerala na nete tie šatky a rôzne nosiče, tie šatky sa mi páčia, len mám obavy z toho uväzovania, kým sa to naučím a ak bude aj to druhé veľmi živé ako môj prvorodený, tak ho tam ani nedostanem 🙂 takže skôr bude asi lepší iný nosič, ale neviem....má tu niekto skúsenosti s manducou a podobnými nosičmi????