icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bruffinka
15. jún 2010

@haniula..tak to ji dostanu asi az v tom cervenci na zacatku..uvidime no..jestli se do ty doby nic nestane.. ☹ ponevadz me obcas pichne v podbrisku na obou stranach..ale segra rikala ze to mela taky obcas...tak snad to nic neni

haniula
15. jún 2010

@bruffinka já to měla taky... navíc to můžou být i zaražené větry... neboj, šetři se, nezvedej nic těžkého...

janettka
15. jún 2010

hezký den holky...řešíte tady jídlo,právě jsem vyštvala manžela pro anglické rohlíky haha,doufám,že je budou mít...ale jinak žaludek jak na vodě...ale to mi nezabrání abych žrala a žrala....

haniula
15. jún 2010

@janettka mě taky ne 🙂

janettka
15. jún 2010

jo a nejlíp mi leze tresčí játra a do toho meloun haha

smahulkaa
15. jún 2010

@bruffinka já jí dostala včera a dělali mi taky utz + odběry a jsem 8+3🙂

janettka
15. jún 2010

já si jdu pro ni ve čtvrtek,ale další UTZ mám až 13.6 a to ten NT screning...se bojím ☹

haniula
15. jún 2010

já jdu 14.7. na odběr na vývojové vady... taky mám trochu strach ☹

janettka
15. jún 2010

jo já jdu 13.7....spletla jsem to,pak mě čeká genetika a plodovka....no uvidíme,hlavně ať tam dojdeme,pak si budu hlámat hlavu nad dalšími věcmi...

haniula
15. jún 2010

přeji všem dobrou noc!!

janettka
15. jún 2010

dobrou noc...

markysek2
15. jún 2010

ahoj holky koukám že jsem se za tu dobu co jsem se nekoukala zase rozrostli to je jen dobře...já si jdu pro těhu průkazku příští týden (23.6.) a těším se jak malá na Ježíška, ještě ale před tím jdu na genetiku...není placená pojištovnou ...jen na netu jsem se dočetla že je to lepší ted než později, že bych pak eventuelně nemusela na plodovku...ale když se jde pak dýl pak že často posílají...přesněji tohle doporučila moje doktora...víte o tom některá víc ...dík za info :o)

janettka
15. jún 2010

@markysek2 ahojík tak to jdeš na NT screning ne?Jinak jsme se spíš rozpadli,už nás sem chodí málo...

boruvkova
16. jún 2010

Ahoj holky,

jsem tady nová, tak vám to snad nevadí🙂 Markysku, my jsme absolvovali dva cykly umeleho oplodneni s negativnim vysledkem a ted se nam podarilo konecne prirozene. Doktorka mi radeji genetiku take doporucila, kdyz uz mame vymodlene dite. Pry nas to bude stat asi 1000,-Kc, ale je lepsi byt v klidu hned od zacatku, ale nic vic o tom take nevim. Na prvni tehu nabery jdu pristi utery, to mi asi i rekne kam a kdy mam jit.

sirenita
16. jún 2010

Ahoj holky, po dlouhé době sem nakukuji, konverzace je už daleko, co jsem tu byla naposled. 🙂 Těhu průkazku jsem dostala na své druhé kontrole, v 8+2 a taky mě čeká za měsíc NT screning v Olomouci, pro zichr. Doktorka říkala, že nemusím, že je to dobrovolné, ale ať vím, že možnost je. A já budu zase o něco klidnější. 🙂 U nás ve Val.Meziříčí se za to platí, Olomouc je zdarma, takže spojíme užitečné s příjemným a podniknem výlet i na letní nákupy.... tak snad bude vše ok....

jankakkk
16. jún 2010

baby a preco nejdete do sukromnej temy...tam nas je dost... 😉

boruvkova
16. jún 2010

Holky a jak se dostanu do té soukromé diskuze?

awe
16. jún 2010

@boruvkova napis IP jeryjanke, ona ta tam prida 😉

kutlicka
16. jún 2010

Ahojte, vidim, ze diskusia uz poriadne pokrocila, tak snad si niektora este na mna spomenie. Pred troma tyzdnami som bola na sone, kde mi diagnostikovali missed. Ja som ale posluchla svoju intuiciu, na cistenie som nesla, dnes som bola na kontrole a missed abort "OZIL"! 🙂 Srdiecko pekne bije, zatial vsetko v poriadku, hned som si nakupila tehotenske vitaminy, lebo zo vsetkeho jedla sa mi prevracia zaludok, nic mi nechuti... No som hrozne rada, ze som sa nedala odbit a nepodstupila som pred troma tyzdnami to cistenie.

clerens
16. jún 2010

kutlicka: ????? Nevěřím vlastním očím! Je tohle vůbec možný???? Samozřejmě obrovská gratulace...jen nechápu...ještě, že každá máma ví....

forensica
16. jún 2010

@kutlicka - tak to jsou super zpravy! Je to ale strasne zvlastni. Neni treba mozne ze by to uz bylo nove tehotenstvi? Odpovida veku tomu originalnimu? No at uz je to jak je to, je to bezva 😵

clerens
16. jún 2010

Mě spíš napadlo dvojčátko, který předtím nebylo vidět....Kdo ví? Každopádně je to super!!! 😉

sova33
16. jún 2010

@kutlicka Tak to je skvělá zpráva 🙂 Blahopřeju.

vecernice
16. jún 2010

ahoj holky, dlouho jsem mezi vas nakukovala, ze se pridam, ale porad jsem cekala, az mi to doktor definitivne potvrdi. no bohuzel to vypada, ze nam to nevyjde, jsem v 9tt, a srdicko zatim neni, nejak se ten malicky moc pomalu vyviji, posledni sanci mame pristi pondeli, jinak jdu na revizi .....
tak at vam to vse pekne probiha a hlavne zadne komplikace!!! 🙂

majamat
16. jún 2010

@kutlicka , to je fantastike.

@vecernice , drzim palce.

janettka
16. jún 2010

@kutlicka tak to fakt blahopřeju!!!
@vecernice doufám že i u tebe se rozběhne srdíčko a podáš dobré zprávy...

awe
16. jún 2010

@kutlicka to snad nie je mozne...super, ze si posluchla svoju intuiciu, blahozelam k drobcekovi a nech mu srdiecko krasne bije cely zivot 😵
@vecernice velmi ti drzim palce, aby srdiecko naskocilo, neboj, vsetko bude v poriadku 😉

gabulka82
17. jún 2010

Čaute baby, tak ja dnes začínam 12.týždeň, jupí 🙂.Neviete niektorá čo si môžem v tehotenstve dať na bolesť hlavy? Včera ma tak príšerne bolela, asi to bolo tým tlakom. Díky

christie
17. jún 2010

@gabulka82 ahoj, ja som na tom podobne, ale uz som v druhom trimestri, tak som si dala Aspirin. Inak je povoleny Acilpirin a pod, opytaj sa v lekarni, niektore su povolene aj v tehotenstve.
Dnes musim dat znova, je to hrozne, ten tlak...

kutlicka
17. jún 2010

Ahojte, dakujem za podporu 🙂 . Inac je tam taky hacik, velkost plodu zodpoveda 7. tyzdnu, pritom poslednu MS som mala 6.4.2010, cize ak dobre ratam, tak je tam priblizne tri tyzdne rozdiel. Nerozumiem tomu. Pytala som sa na to doktorky, ona mi na to, ze sa nemam stresovat, ze zatial vyzera vsetku v poriadku, a ze sa taketo pripady obcas stavaju. Neviem, co si mam o tom mysliet.