icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

petulke
14. jún 2010

@bubush nic jsem se nedozvěděla bral mi cytologii a řekl, že čípek mám zavřeny, utz ve čtvrtek 😵 než odjede na dovolenou

denne73
14. jún 2010

hurááááááá konečne to máme za sebou. 🙂

janka0
14. jún 2010

ahoj baby 🙂 ja som tu uz tyzden nebola od rana do vecera sme boli vonku. dnes je zas skaredo tak som vas prisla mrknut.
vidim ze su tu nove maminy tak vitam a gratulujem 😀

riki1
14. jún 2010

🙂 Babuľky ,vybehlo Vám už bruško ? Mne teda áno a poriadne ,som ako v piatom mesiaci 😅

janettka
14. jún 2010

@petulke ahojík a kdy jdeš ve čtvrtek ,já si jdu v ten den pro průkajdu...a vy jste větší!!!Teda my snad už taky!!přece jen od pátku zas snad červík povyskočil...

janettka
14. jún 2010

@riki1 no já jsem taky už pěkná tlusťoška,ale mě spíš vylezl špek... 😀

riki1
14. jún 2010

@janettka no u mňa je to tiež trochu slaninka ,už som pribrala 3 kg 😀

haniula
15. jún 2010

@riki1 já taky přibrala 3 kg... Doufám, že to nepůjde tak rychle nahoru... Už teď nejsem žádný drobeček... 😀

dimi
15. jún 2010

Ahojda,
nakukuji k vám po deplší době.
Koukám, že řešíte kila nahoru. U mně zatím nic, tak doufám, že mi to nějaký čas vydrží. 😉 Hlavně mám žaludek stále jak na vodě (sice nezvracím)-tak jím po malých dávkách často...
Kontrolu máme příští týden-to mi už konečně někdo přesněji spočítá termín porodu 😝

clerens
15. jún 2010

Hezký den maminy! 😉
Jsem ráda, že v tom nejsem sama! Břicho mám velké, jako s první dcerou v pátém měsíci 😀 ...jestli to takhle půjde dál 😒 ....jsem jak na trní...ještě nemám průkazku a na UTZ jdu až 25.6....věčnost!!!

haniula
15. jún 2010

@clerens z toho si nic nedělej, já vypadám jak malý soudek...

zuzanahor.
15. jún 2010

ahojte baby,takze nie som sama co vyzera na 5 mesiac 😀 😀 na zaciatku som pribrala 2 kg a odvtedy nic,vsetko mi ide do bruska 🙂 🙂 🙂

clerens
15. jún 2010

Taky jsem zatím nic nepřibrala...nějak moc nemůžu jíst 😒 ...ale pupík vykouk, no 😀 Hrozně se těším, až mrňouse zase uvidím...a budu vědět, že je v pořádku. Bože, ať už se ty děti hýbou...ať o nich víme a máme je pod kontrolou 😉

dimi
15. jún 2010

Já neříkala,že nevypadám jak soudek 😀 ale to není problém těhu 😉 no,já bych měla dostat průkazku příští týden...na UTZ jsem byla minulý týden-srdíčko už bylo 😎

clerens
15. jún 2010

No, já právě byla poprvé a naposledy na UTZ 14.5. ...to byl cca 6.týden...a od té doby nic...jsem už nervózní, jak pes 🙂 ...těším se a zároveň mám strach...asi jako každá z nás... 😉

petulke
15. jún 2010

@janettka ve čtvtek tam mám být v 8.20 já krásně kynu a kynu.

petulke
15. jún 2010

nějak se nemužu nabažit jahod, nektarinek, melounu a podobných věcí! Jo a rybích oček s paprikou, tak jak jsem je vubec nekupovala, ani jsem o ně očima nezakopla, tak teď bych udělala cokoliv aby byly doma každý den 😝

petulke
15. jún 2010

a bud jím nebo spím 😀

clerens
15. jún 2010

petulke - tak to máme naprosto stejný chutě...rybí očka, pikantní rybí špunty, kyselý houby a okurky... a všechno šťavnatý ovoce... 😉 Ale to je asi tak celý můj jídelníček ☹ Vůbec nemůžu pečivo, maso ani přílohy...

petulke
15. jún 2010

haha, tak tomáme stejnééé! 😀

smahulkaa
15. jún 2010

Ahojky holky tak já taky čekám prďolku v lednu 2011,vypočítali mi to na 20.1 včera jsme dostali těhotenskou průkazku a poprvé jsme s tatínkem viděli mimi na UTZ no zážitek 😵 jinak já to na sobě nijak nepociťuju to těhotenství,nemám žádný chuťě ani nevolnosti ale třeba je ještě brzy🙂

haniula
15. jún 2010

@smahulkaa já to pocitovala už od 8.tt... Doteď snídám v posteli...

haniula
15. jún 2010

@clerens já taky musím mít doma zavináče, jahody, broskve, meruňky... v jednom kuse mám hlad a sním na co přijdu kromě pár jídel, co malému nechutnají...

smahulkaa
15. jún 2010

tak já zatím nic tak snad se mě to obloukem vyhne,chci chodit do práce co to půjde 😉

haniula
15. jún 2010

@smahulkaa to doufej... já sice nezvracím, ale trpím často nevolnostma a stále vyhrožuji, že byměli zavést mhd pro těhulky 😀

haniula
15. jún 2010

@smahulkaa jo a jinak gratuluji k miminku!!!!! 😵 😵

smahulkaa
15. jún 2010

@haniula moc děkuji,zadařilo se nám hned na druhý pokus tak sme moc rádi 😉 já už se na to mrně tak strašně těšim , že by jsem celý těhotenství přeskočila 🙂

haniula
15. jún 2010

@smahulkaa tak na tom jsme stejně!! stále si v duchu představuji, jak bude asi vypadat... už se těším, až se začně aspoň v bříšku začne hýbat citelněji pro mě...

bruffinka
15. jún 2010

ahoj holky ja se pridam..psala sem pred 10 dnima..nez mi doktor potvrdil tehotenstvi..nastesti je to vsechno dobry i srdicko uz tlouklo..nevite v kolikatym tydnu se dostava prukazka?

haniula
15. jún 2010

@bruffinka já ji dostala minulý týden... To jsem byla v 11.tt... Byla jsem na 1.poradně, na odběru krve a utz...