Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kutlicka - Kutlicka ja bych se vsadila ze jestli jsme s manzelem sexovali tak tohle je nove tehotenstvi a to puvodni se vstrebalo. At je to jak chce je to bezva a moc si to uzivej 🙂
@vecernice - vecernice snad bude vse v poradku, nestresuj se a my se budeme tesit na dobre zpravy v pondeli 😉
@gabulka82 - ja bych si rozhodne Aspirin nebrala jak ti radi christie, tady se urcite doporucuje jen Paracetamol (paralen)! Acilpirin redi krev, ja bych to neriskovala kvuli krvaceni a navic je blby na zaludek. Paralen muzes kdykoliv 😉
@gabulka82 mne vzdy vravia, ze v prvom trimestri nic nedavat, potom mi dovolili pri malej iba paralen aj to v obmedzenom mnozstve... a mne to bolo nanic, lebo paralen mi nepomahal na bolest hlavy vobec...
takze zatial len vydrzat bejako, najlepsie lahnut a pospat si ak mas moznost... alebo si daj kavu ak pijes a pomaha
holky potřebuji poradit, teď jak jsem přišla domu z venku , zjistila jsem, že se mi začíná dělat opar na rtu. Nemůže se něco stát??? Moc na opary netrpím, mám ho tak jednou za dva roky, nejsem nějak náchýlná k oparům.
Ahojky,sorry,že sem lezu,ale jen jsem nakoukla a četla,že mluvíte o tabletách proti bolesti. Takže Acylpirin v žádném případě,bezpečný je jen Paralen,Panadol,prostě to,co má účinnou látku Paracetamol.Ten je bezpečný i v prvním trimestru.Na lékarnu moc nespoléhat,četla jsem už hodněkrát,jak páni Mgr.udělali chybu a doporučili právě to,co neměli.Nemám to z mé hlavy(i když jsem sestra),ale od gynekologa z www.porodnice.cz 😉
@christie ešte som dnes zistila, že účinné je, keď vypiješ celý citrón, síce už teraz ma striasa, no ale keď to má pomôcť, tak prečo nie. A potom ešte že vraj trochu nastrúhaného zázvoru a zaliať horúcou vodou a to vypiť. No musím to vyskúšať a uvidíme, či bolesť prejde. Mňa dnes začala znovu bolieť hlava, ale nakoľko som v robote, tak som si urobila kávu a zatiaľ je kľud 🙂
ahojte, vidim ze verejna tema este zije. ved nas obcas pridite kuknut aj do surkomnej 😉
@kutlicka super, neskutocne ake fatalne omyly dokazu urobit. uz som o takom pripadne pocula. obdivujem ta ze si sa nevzdala a verila svojim instinktom.
@vecernice drzim palce. budem na teba mysliet nech to skonci happyendom.
@gabulka82 už si pridana 😀
baby k tym tabletkam - ja som mala hroznu migrenu asi pred 2 tyždnami - volala som do centra dokimu možno ho niekto aj pozna - MUDr. Krajkovič a ten povedal že ked je to take zle môžem si jednorazovo dať ibalgin 400.
takže ak to je fakt zle a neprechadza bolesť ani po paralene tak skuste ibalgin.
@ajka82 - s tim nesouhlasim, klidne se muze paralen v prvnim trimestru davat ..jsou na to studie ze vyvoji neskodi..problem s ostatnimi leky jsou ze nejsou moc prozkoumane a tak i kdyz pravdepodobne nic neposkodi, doktori proste nevedi jelikoz pokusy na tehulkach se proste nedelaji ze 🙂..normalne se berou i antibiotika i jine leky na dlouhodobe choroby..
@jerryjanka pridaj pls aj mna, ak teda mozes dakujem ti 🙂
ahojte, tak sa ozyvam po dlhsej dobe... :D
par tyzdnov som bola uplne mimo. len som lezala a lezala. ked sa do "rannych nevolnosti" prida aj bolest hlavy, no supeeeer. ☹
dnes som bola u dr. uz mame 25 mm. odber krvi za mnou, len ta ruka ma nejako moc boli. zajtra sa asi zobudim s fest modrinou.
co sa to tu deje?
aka sukromna tema?
hezké ráno holky,tady zase prší,ale to nevadí,už mám průkajdu!!!Taky jsem dostala babybox...no nic moc musím říct,samý leták s reklamou a jeden pidivzoreček krému a vzorek vlhkých ubrousků...no nic moc.
ahojte kocky, idem pozriet trosku aj druhu januarovu temicku 😉
@janettka ja som na tom presne tak ako ty, mne ani tak nevadia pachy z jedla (okrem chladnicky), ale skor vsetky chemikalie - avivaz, prasok na pranie, vonavky, sampon, zubna pasta, vona do WC 😝 a umyvacka????vcera, ked som ju otvorila, skoro som sa poblila 😝
a zle mi je uz vacsinou len vecer...
@majamat ved to, ked mi nevolnosti zacali, byvalo mi zle od rana do vecera a posledny tyzden mi je zle vecer, zacne to okolo siestej a uz sa to len stupnuje 😝 a mam strasnu kyselinu v ustach, fuj...a to si uz fakt davam pozor, aby som nic zradne nejedla....
ozaj kocky, bolieva va brusko? lebo mna bolelo tak mrchovsky len cca do nejakeho 7tt, teraz uz nic, len sem tam pichne 😕
inak velka skoda, ze nie sme vsetky v jednej teme a sme takto podelene v oboch ☹

@vecernice ahoj, drzim palce, velmi si prajem, aby Ti to vyslo!