icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kutlicka
17. jún 2010

@vecernice ahoj, drzim palce, velmi si prajem, aby Ti to vyslo!

forensica
17. jún 2010

@kutlicka - Kutlicka ja bych se vsadila ze jestli jsme s manzelem sexovali tak tohle je nove tehotenstvi a to puvodni se vstrebalo. At je to jak chce je to bezva a moc si to uzivej 🙂

@vecernice - vecernice snad bude vse v poradku, nestresuj se a my se budeme tesit na dobre zpravy v pondeli 😉

@gabulka82 - ja bych si rozhodne Aspirin nebrala jak ti radi christie, tady se urcite doporucuje jen Paracetamol (paralen)! Acilpirin redi krev, ja bych to neriskovala kvuli krvaceni a navic je blby na zaludek. Paralen muzes kdykoliv 😉

kutlicka
17. jún 2010

@forensica Vstrebalo? To by ma ani vo sne nenapadlo, ze take veci su realne, ale fakt som aj ja rozmyslala, ze to mohlo byt tak nejako.

ajka82
17. jún 2010

@gabulka82 mne vzdy vravia, ze v prvom trimestri nic nedavat, potom mi dovolili pri malej iba paralen aj to v obmedzenom mnozstve... a mne to bolo nanic, lebo paralen mi nepomahal na bolest hlavy vobec...
takze zatial len vydrzat bejako, najlepsie lahnut a pospat si ak mas moznost... alebo si daj kavu ak pijes a pomaha

petulke
17. jún 2010

holky potřebuji poradit, teď jak jsem přišla domu z venku , zjistila jsem, že se mi začíná dělat opar na rtu. Nemůže se něco stát??? Moc na opary netrpím, mám ho tak jednou za dva roky, nejsem nějak náchýlná k oparům.

vecernice
17. jún 2010

Ahoj holky, diky za podporu!
@kutlicka - tvuj happyend mi dodava nadeji. Jen me napada, ty vis, kdy jsi nela ovulaci? Nemohla byt pozdeji?
Ja ji mela 29 nebo 30 dubna, takze vim, ze srdicko uz melo byt davno. Ale něco tam roste a ja tomu moc fandim.

majamat
17. jún 2010

@petulke , uz som si nieco o oparoch precitala a nie je to nebezpecne pre miminko, ale pozor na masticky. tie neviem ci sa mozu pouzivat.

petulke
17. jún 2010

@majamat děkuji zatím jsem si na to napatlala pouze zubní pastu

kijonkova.k
17. jún 2010

Ahojky,sorry,že sem lezu,ale jen jsem nakoukla a četla,že mluvíte o tabletách proti bolesti. Takže Acylpirin v žádném případě,bezpečný je jen Paralen,Panadol,prostě to,co má účinnou látku Paracetamol.Ten je bezpečný i v prvním trimestru.Na lékarnu moc nespoléhat,četla jsem už hodněkrát,jak páni Mgr.udělali chybu a doporučili právě to,co neměli.Nemám to z mé hlavy(i když jsem sestra),ale od gynekologa z www.porodnice.cz 😉

gabulka82
17. jún 2010

@christie ešte som dnes zistila, že účinné je, keď vypiješ celý citrón, síce už teraz ma striasa, no ale keď to má pomôcť, tak prečo nie. A potom ešte že vraj trochu nastrúhaného zázvoru a zaliať horúcou vodou a to vypiť. No musím to vyskúšať a uvidíme, či bolesť prejde. Mňa dnes začala znovu bolieť hlava, ale nakoľko som v robote, tak som si urobila kávu a zatiaľ je kľud 🙂

gabulka82
17. jún 2010

@vecernice držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo

darjena
17. jún 2010

ahojte, vidim ze verejna tema este zije. ved nas obcas pridite kuknut aj do surkomnej 😉
@kutlicka super, neskutocne ake fatalne omyly dokazu urobit. uz som o takom pripadne pocula. obdivujem ta ze si sa nevzdala a verila svojim instinktom.
@vecernice drzim palce. budem na teba mysliet nech to skonci happyendom.

gabulka82
17. jún 2010

@darjena ahoj, ja by som išla aj do súkromnej témy. Prosím ťa, poradíš ako na to? Komu musím napísať 🙂 díky

majamat
17. jún 2010

@gabulka82 , ahoj, napis IP jerryjanke.

jerryjanka
17. jún 2010

@gabulka82 už si pridana 😀

baby k tym tabletkam - ja som mala hroznu migrenu asi pred 2 tyždnami - volala som do centra dokimu možno ho niekto aj pozna - MUDr. Krajkovič a ten povedal že ked je to take zle môžem si jednorazovo dať ibalgin 400.
takže ak to je fakt zle a neprechadza bolesť ani po paralene tak skuste ibalgin.

forensica
17. jún 2010

@ajka82 - s tim nesouhlasim, klidne se muze paralen v prvnim trimestru davat ..jsou na to studie ze vyvoji neskodi..problem s ostatnimi leky jsou ze nejsou moc prozkoumane a tak i kdyz pravdepodobne nic neposkodi, doktori proste nevedi jelikoz pokusy na tehulkach se proste nedelaji ze 🙂..normalne se berou i antibiotika i jine leky na dlouhodobe choroby..

tanicka1976
17. jún 2010

@jerryjanka pridaj pls aj mna, ak teda mozes dakujem ti 🙂

danata3
17. jún 2010

ahojte, tak sa ozyvam po dlhsej dobe... :D
par tyzdnov som bola uplne mimo. len som lezala a lezala. ked sa do "rannych nevolnosti" prida aj bolest hlavy, no supeeeer. ☹
dnes som bola u dr. uz mame 25 mm. odber krvi za mnou, len ta ruka ma nejako moc boli. zajtra sa asi zobudim s fest modrinou.

danata3
17. jún 2010

co sa to tu deje?
aka sukromna tema?

awe
17. jún 2010

@danata3 napis jerryjanke do IP ak chces a on ta prida do sukromnej temy 😉

danata3
17. jún 2010

@awe dakujem awe... 🙂

janettka
18. jún 2010

hezké ráno holky,tady zase prší,ale to nevadí,už mám průkajdu!!!Taky jsem dostala babybox...no nic moc musím říct,samý leták s reklamou a jeden pidivzoreček krému a vzorek vlhkých ubrousků...no nic moc.

majamat
18. jún 2010

@janettka , ahoj, u nas svieti slnko.ako sa mas?

janettka
18. jún 2010

@majamat no nějak nic moc...už jsem si tu minulý týden stěžovala jak mi nic není a teď bojuju s překyselením žaludku...snad i voda mi ho rozbouří.Včera mi bylo tak zle,že jsem strávila půl dne na WC a v posteli.co ty?už je vidět pupík?

majamat
18. jún 2010

@janettka , uz tam nieco vidiet. mne nebyva uz moc zle, len neznasam vonu jedla - teda hlavne ked sa vari, alebo pecie a vecer som na tom horsie. asi to suvisi s unavou. zaha ma tiez niekedy pali. hlavne vecer.

janettka
18. jún 2010

@majamat no vidíš a pak ranní nevolnosti,všichni trpíme večerníma...mě taky smrdí všechno,aviváže,voňavky,dokonce i nádobí z myčky myju pak pod vodou a když se jdu napit tak to stejně cítím.

awe
18. jún 2010

ahojte kocky, idem pozriet trosku aj druhu januarovu temicku 😉
@janettka ja som na tom presne tak ako ty, mne ani tak nevadia pachy z jedla (okrem chladnicky), ale skor vsetky chemikalie - avivaz, prasok na pranie, vonavky, sampon, zubna pasta, vona do WC 😝 a umyvacka????vcera, ked som ju otvorila, skoro som sa poblila 😝
a zle mi je uz vacsinou len vecer...

majamat
18. jún 2010

@awe je to sranda, ze nam je skoro vsetkym zle prave vecer. mame medzi sebou este nejake vynimky, ktorym nie je zle vobec, alebo stale.

awe
18. jún 2010

@majamat ved to, ked mi nevolnosti zacali, byvalo mi zle od rana do vecera a posledny tyzden mi je zle vecer, zacne to okolo siestej a uz sa to len stupnuje 😝 a mam strasnu kyselinu v ustach, fuj...a to si uz fakt davam pozor, aby som nic zradne nejedla....
ozaj kocky, bolieva va brusko? lebo mna bolelo tak mrchovsky len cca do nejakeho 7tt, teraz uz nic, len sem tam pichne 😕

awe
18. jún 2010

inak velka skoda, ze nie sme vsetky v jednej teme a sme takto podelene v oboch ☹