Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte, čo máme nové???
Naposledy som tu bola minulý piatok, pozerám že modrýkoník má nový look 🙂 🙂
U nás žiadne zmeny, len bruško už trošku rastie 🙂 takže sa tešíme
@awe , to spinenie je lepsie. uz mam len taky zlty vytok. bolo by mi treba povysavat, ale toho sa chytat nebudem. zehlenie tiez odburam na to najdolezitejsie pradlo. mam v spajze mole a potrebovala by som ju vypratat, ale pockam kym nebude moj priatel v robote a to bude asi az v nedelu. uz som to pozerala, ale nic som nenasla. no uvidime. mame tam vetranie. budeme tam musiet dat sietku. mozno tade k nam chodia.
@majamat haha vidím že se ti taky bortí domácnost,já jsem se právě přilepila v kuchyni.Taky sem tam ještě špiním a tak se snažím vyhýbat jakýmkoliv chemikáliím a nějaké šílené aktivitě,stačí když musím lítat kolem stavby nebo kolem klientů a jejich papírů....ale jak se můj muž nekouká tak sem tam poklízím.Včera jsem se vytočila s dcerou a on na mě takovým klidným hlasem prý ať se nerozčiluju nebo to bude nervák...no málem mě porazilo! 😀
ahojte baby. hlasim sa po dlhej dobe. Konecne mi je uz lepsie tak som schopna aj nieco robit... Aj ked toto pocasie mi stale sposobuje migrenu, nejako predsa musime prezit, vsak? vcera som bola na prve krvne testy a na ultrazvuku. Zatial vsetko v poriadku tak sa tesim. Bola som aj na sone v MT u Dr. Krajkovica a tam mi robil vemi dvokladne sono. Sice zan platim cca 17 € ale stoji to za to. venuje sa mi ovela viac ako obvodny gynekolog.
Citam tu ze mate nejaku sukromnu temu ??? co to je zac?
ahojk baby, tak sa hlásim v dnešného utz, mrňús má 17.14 mm, srdiečko bije, je úplne v poriadku 🙂
čo to je tá súkromná téma?
aha, dík 🙂
idem ťa pridať 😉
inak už je nas tam 58 :-O
a ako sa do tej súkromnej témy dostanem? 😅
@jerryjanka ahoj tak aj ja sa hlasim do sukr. temy
najdete to v sukromnych skupinach a je uplne posledna
Ahojte dievcata, je tu niekto kto je z BA a bude rodit v januari 2011?
@ vierat ja 🙂 som z ružinova 😉
Ahoj maminy, tak se k vám taky přidávám, my máme předpokládaný termín okolo 10. ledna.
Už se nemůžu dočkat, až nám poví co to bude 😉
Ahojte, aj ja cakam dietatko v januari 10-ho 🙂 . Nie je tu daka maminka aj zo Zvolena? 😉
vitajte nove tehulky. vela z nas je v sukromnej teme, aj ked teraz je tam mrtvo. ak tam chcete, napiste IP jerryjanke. mame aj tabulku, ale urcite tam nie su vsetky.

@awe , ja som na tom podobne. na zaciatku mi byvalo zle od rana a v priebehu celeho dna. teraz len vecer, ale niekedy az po osmej. ako kedy. od So. do St. ma dost bolela hlava a vtedy mi byvalo zle uz skor. v stredu som si uz dala Paralen, lebo to trvalo uz moc dlho a zosililo sa to. potom som si pospala a je mi celkom fajn az na ten vecer. brucho ma uz neboli, ale tiez ma obcas pichne.