Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak holky, opravdu se k vam nakonec nepridam, zitra jdu na revizi. drzim vam vsem palce at se vam vse malicke vyvuji jak maji 🙂
ahojte bambulky 😉 tak ja som bola dneska na prvej poradni - oficialne som v 11tt+2, bublinka meria 4,7cm a predvadzala nam majstrovske kusky 😉 ..............bol to krasny zazitok 😉
@vecernice - drz sa 😉
vidim, ze tu pisete nieco o nejakej sukromnej teme..................aj ja tam chcem 😎 😎 😎
Ahojte. Pripajam sa k vám. Cakam svoje prve babatko a velmi sa tesim. Vsetko sa podarilo rychlo, presne ako sme chceli, neuveritelne! 🙂 Termin mam zatial na 22.1. , ale asi sa este trosku zmeni.
ahojte babulku, neda mi nepochvalit sa 🙂 vcera som bola na sone a doktorka mi nielenze posunula datum porodu o tyzden skor 🙂 ale na sone videla krasne dve fazulky 🙂 jedna meria 21 mm a druha 22 mm a vsetko je zatial v uplnom poriadku 🙂
Ahojky těhulky, zdravím vás a ráda bych se k vám přidala, jestli můžu....čekáme náš první poklad taky v lednu.... 🙂 Snad bude všechno v pořádku a na mé narozky už budem 3 🙂 Držím vám všem palečky, ať je vše podle vašich představ...
@kamusek , tak sa pridaj, uz si nasa. aj ja ti drzim palce. ako si na tom. mas uz tehot. preukaz?
@slniecko174 , to je krasne. nemas foto?
@majamat nie foto som si neskoro vypytala 🙂 vraj keby som si ho vypatala skor, tak mi urobi aj fotku 🙂 no nic 🙂 hlavne ze ja som ich videla na sone 🙂 sme tak neskutocne stastni, ze az..... 1. 7. ideme na krv, kde mi budu zistovat ci nebudu mat nejake vrodene chyby 🙂 tak sa trosku toho obavam, co zistia ale dufam, ze bude vsetko v uplnom poriadku 🙂
hezký den holky tak jak se máte?Nevolnosti už odezněly?Já to mám jak na houpačce,jednou dobře a jednou ne.Včera jsem si dala schválně zákusek ve městě,ač sladké teď vůbec nejím a po 15min. byl venku,ještě že jsme byli v restauraci...jinak nevím.Takže vůbec nemám představu jak zvládnu ve čtvrtek tu cukrovku,to se asi pěkně poblindím. 😀
@slniecko174 , ja som mala sono 3x. ked to bola bublinka, vtedy mi ani nenapadlo si ho vypytat. 2x som bola taka stastna, ze vidim uz aj miminko a aj srdiecko, ze som na to zabudla a potom bolo neskoro. teraz pred tyzdnom som si vypytala. mohli by to lekari aj viac ponukat. kazda mamicka chce mat foto miminka a v tom citovom rozpolozeni ti to hned nenapadne. mne dal foto zadarmo, ale keby som musela nieco zaplatit, tak zaplatim. my sme s priatelom ani nechceli 4D sono, ale akosi ho to zobralo a zacal nad tym uvazovat. este mame cas sa rozhodnut.
@janettka , to uz ides vo stvrtok? ja mam ist len na NT a sestricka mi spominala odbery, ale dr. nic o odberoch nehovoril. ani neviem ci mam doniest moc. zoberem a uvidime a pojdem nalacno, ale asi mi moc dobre nebude. neznasam hlad. sladke si obcas dam, ale nesmiem vela a sladky obed neznesiem. minule som skusila slivkove knedle a tak mi s nich bolo zle.
@majamat aj mne moj manzel povedal, ze aby sme po tom 20 tyzdni tehotenstva isli na 4D sono, ze ked su to uz dvojicky, ze nech ich vidime aj takto, ze sa to oplati 🙂 stoji to za to vidiet tych drobcov 🙂
@majamat já jdu na cukrovku kvůli věku,ale jinak mi budou dělat základní krevní odběry...náš dr je na dovolené takže musím do centrální laboratoře a apk jedu na dovču já takže výsledky se dovím až toho 13.7. a to mám zárověň objednaný i ten NT screening...to se na dovolené budu klepat!!!
Ráno som bola na NT ,ale nerobili mi to ,vraj je ešte skoro ,bábo má teraz cca 3,3cm a na to meranie NT je ideálna veľkosť aspoň 4,5cm ,je lepšie počkať do 13. tt ,tak ma preložili na 7.7. o 7.00 🙂
ahojte. baby ja uz sem nebudem prispievat, lebo som tu spiclovana, ale citat vas budem chodit, a komu budem chciet napisem IP.
Já sem zvracela jen 2x v 6.týdnu, jinak od tý doby nic. Je mi skvěle,zatím 🙂 Jen si myslím, že se mi objevily zas cysty.Bolí mě vaječník. Je to možné po 3 měsícíh po laparo, aby se znovu objevily cysty?
Jinak už mi začíná růst malinko bříško, ale pod oblečením to ještě není nijak vidět.

fakt? ja viem len o tebe 😉 lebo nechodim sem velmi casto.