Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby, ktore chcete byt v tabulke poslite mi svoj nick, vek, mesto v ktorom byvate a termin porodu... 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
Ahoj, všechny zdravím
Moc ráda bych se k Vám přidala. Také očekávám narození miminka v lednu 2011.
Jsem dnes přesně 13.týden a dva dny. Termín vychází na 11.1.2011 . Už někdo víte pohlaví? Asi ještě brzo..
@janicac , ja mam termin tiez 11.1., ale do pasu som si dala 9.1. , podla vypoctov Dr. je to len orientacne, lebo sposob akym sa to pocita nesedi rovnako v priebehu celeho roka. februar je kratky mesiac. poslednu ms som mala 4.4. a to bola nedela, takze v nedelu sa mi meni tyzden a nie v utorok ako to vychadza podla TP. presne 9.1. vychadza 40tt.
Tak jsme dnes byli na výsledcích ze screeningu a UZ, je vše v pořádku. Spadl mi kámen ze srdce. Mimčo si zrovna cucalo prstík. Pouštěli nám jak buší srdíčko. Měříme přes 7cm od zadečku k hlavičce. A máme další fotečku 🙂
denne73, tak si budeme ešte silnejšie držať palce 😉
TEHULKY !!!
IP s informaciami do tabulky posielajte na januarovky, nie mne. zle som to napisala, ale co dostanem, to preposlem. tu je este raz link
Můžete mi prosím říct, jak probíhá to screeningové vyšetření, zda se to už dělá přes břicho nebo ještě spodem. Mě točeká v pondělí.
@janicac - v 8.týdnu mi dělal doktor UZ spodem a včera mi ho dělal napřed přes břicho, ale bylo to špatně vidět,takže mi řekl, že to musíme zkusit i spodem a bylo to lepší vidět. Pouštěl nám srdíčko, cirkulaci krve, ukazoval mozek, srdíčko, ledvinky, najel na pusinku a nosánek. Bylo to moc pěkný. Pak nám řekl jak dopadl ten biochemický test.Podle doktora mám lepší výsledky než 15 holky 🙂
@janicac Mě taky screening čeká, ve středu v Olomouci, a co vím, tak rovnou přes břicho.
Dnes mám za sebou klasickou kontrolu a taky mi dělala doktorka ultrazvuk už přes břicho. Bylo to krásné, jak malé na nás mávalo a ukazovalo prstíky 🙂 Že prý to na holčičku nevypadá, ale ještě to není vidět, takže nic není jisté. Jsem zvědavá 🙂
janicac: taky me zkousel pres bricho, nameril spoustu veci, ale NT nezvladl, takze museli spodem (mela jsem s sebou drahouse, ktery samozrejme nema ani tuseni, jak takove vysetreni probiha, tak byl potom lehce v soku, ze mi ten osklivy doktor "TAM" neco strkal 😀 Jsem se mohla posmat 🙂

@miyya . No bolo mi príšerne zle ale už je to oki. Tak rastieme. Dnes sme boli na skrining v KE a odbery vysledky budu o týžden.