Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ano, na Bulovce. Moje kamarádka tam pracuje a byly jsme tam spolu. Říkala, že by se tam sama přihllásila.
ahojte, zavidim vam ze sa mozete napchavat...mne vobec nechuti jest, jem len preto ze musim...
No, já jak kdy....někdy bych pořád něco cpala, ale někdy nemám chuť na nic... ☹ A to jím pak taky jen proto, že musím...a hlavně maso mi moc nejede ☹ Ale manža mě nutí, že já to sice tak moc nepotřebuju, ale je to důležité pro malé 🙂 Tak poctivě papám, aspoň trošku 🙂
dobre ranko, ja dufam ze ma ta nechut do akehokolvek jedla uz coskoro predje a budem sa tesit na kazde susto do bruska...som v 17tt a furt nic...kazdy hovori ze uz to dlho trvat nebude...
Já měla nechuť k jídlu hlavně k masu do 12 tt, teď už jím všechno bez potíží 🙂
Dobré ránko brušká ako sa máte??
Taky přeju hezké ránko....dneska se máme super, počasí venku je tak akorát, ani horko, ani zima...jen kdybych nemusela být v práci, to by bylo ještě lepší 🙂) Zítra jdu na krev, tak snad bude všechno v pořádku... 🙂
..tak pockam do 18tt a mozno to aj mna prejde...
@sjussi - s těmi jmény to mi povídej, s manželem se nemůžem vůbec shodnout 😒 minule se dokonce urazil a že si mám napsat co chci, to je fakt těžký ☹
Sem ráda, že je chladněji a je mi líp, i když mám teď 14 dní dovču a ráda bych aspoň párkrát vyrazila na koupaliště a trochu si toho tepla užila, protože z práce chodím celkem pozdě a tak se skoro nikam nedostanu.
Ahojky mamky,
omlouvám se, že Vám sem lezu, jen jsem Vám chtěla popřát pohodové těhotenství, rychlý porod a krásná a zdravá miminka 😵 😵 😵 . Držím palečky, aby vše probíhalo tak jak má 🙂 😉!
Já mám holčičku narozenou v lednu 2010, tak jsem si trochu zavzpomínala, jak jsem loni měla touhle dobou bríško a obavy, aby vše uvnitř probíhalo tak jak má, ale všechno dopadlo na 1 😵 😵 😵 .
Kdyby jste chtěli nějaké věcičky, tak já prodávám věci jak po Lukáškovi tak i Andrejce, tak můžete mrknout tady:
https://www.modrykonik.cz/bazar/prodejce/kk28/
Hodně věciček tam ještě nafocených nemám (časově to nestíhám), tak kdyby jste scháněli něco konkrétního, tak mi písnětě a já se mrknu.
Ahoj Katka s rodinkou
Ahojte babulky,
nejak nestiham, v praci, tak snad vecer vas stihnu aspon trosku docist, jak se vam dari. Doufam, ze zadne kalamity a spokojene 🙂
Ha, nikde nikdo? 😲
denne: ja tam jsem 🙂
ale tam nestiham 😀
🙂)))

sjussi: my jsme se celkem shodli. holka Julie a kluk Kryštof. Tadeáš je krásné jméno. Taky se mi líbí Tobiáš. A kdy máš termín? Tak jsem zvědavá, zda nám to vyjde. Já bych ráda holčičku, ale nakonec je stejně nejdůležitější zdraví.