icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janicac
26. júl 2010

sjussi: my jsme se celkem shodli. holka Julie a kluk Kryštof. Tadeáš je krásné jméno. Taky se mi líbí Tobiáš. A kdy máš termín? Tak jsem zvědavá, zda nám to vyjde. Já bych ráda holčičku, ale nakonec je stejně nejdůležitější zdraví.

sjussi
26. júl 2010

@janicac 12.1. ,vzdycky je hlavni aby to male bylo zdrave 🙂

janicac
26. júl 2010

@sjussi já mám 11.1. ano, je to nejd§ležitější, ale holčička by byla stejně fajn🙂

sjussi
26. júl 2010

@janicac no ja bych zase radsi kluka 🙂 🙂 a uz vis kde budes rodit??

janicac
26. júl 2010

Ano, na Bulovce. Moje kamarádka tam pracuje a byly jsme tam spolu. Říkala, že by se tam sama přihllásila.

sjussi
26. júl 2010

@janicac takova kamaradka by sse mi taky hodila 🙂

janicac
26. júl 2010

@sjussi njn🙂 a ty jsi z Prahy?

sjussi
26. júl 2010

@janicac nn z jizni moravy a asi budu rodit v Uherskem Hradisti.Do Zlina se mi to zda celkem daleko a do Kyjova nechci 🙂

janicac
26. júl 2010

@sjussi Aha, ja myslela, ze jsi z Prahy. Jsem se naobědvala a jsem plná🙂

sjussi
26. júl 2010

@janicac to ja sem se napraskala pri snidani a jeste vubec nemam hlad 🙂 ale to prijde 🙂 vcera slavil bratranec a babicka svatek a porad sem neco zobala az se mi pritel smal ze se laduju jak nezavrena 🙂

janicac
26. júl 2010

@sjussi to znám. já se tak cpu pořád.

mataz
26. júl 2010

ahojte, zavidim vam ze sa mozete napchavat...mne vobec nechuti jest, jem len preto ze musim...

kamusek
26. júl 2010

No, já jak kdy....někdy bych pořád něco cpala, ale někdy nemám chuť na nic... ☹ A to jím pak taky jen proto, že musím...a hlavně maso mi moc nejede ☹ Ale manža mě nutí, že já to sice tak moc nepotřebuju, ale je to důležité pro malé 🙂 Tak poctivě papám, aspoň trošku 🙂

sjussi
26. júl 2010

@kamusek mno ja taky nemam porad chut ale na neco vzdycky 🙂 a clovek mne nemusi ani moc premlouvat 🙂 ale to nastupuje az ted,predtim sem taky nemusela moc jist to az ted,posledni dobou 🙂

mataz
27. júl 2010

dobre ranko, ja dufam ze ma ta nechut do akehokolvek jedla uz coskoro predje a budem sa tesit na kazde susto do bruska...som v 17tt a furt nic...kazdy hovori ze uz to dlho trvat nebude...

cara.m
27. júl 2010

Já měla nechuť k jídlu hlavně k masu do 12 tt, teď už jím všechno bez potíží 🙂

denne73
27. júl 2010

Dobré ránko brušká ako sa máte??

kamusek
27. júl 2010

Taky přeju hezké ránko....dneska se máme super, počasí venku je tak akorát, ani horko, ani zima...jen kdybych nemusela být v práci, to by bylo ještě lepší 🙂) Zítra jdu na krev, tak snad bude všechno v pořádku... 🙂

denne73
27. júl 2010

@kamusek jasné že bude 😉

mataz
27. júl 2010

..tak pockam do 18tt a mozno to aj mna prejde...

sova33
27. júl 2010

@kamusek Já jsem byla na krvi dnes, v pátek si mám volat pro výsledky, budou to teda pěkně dlouhé tři dny 😝

lavazza
27. júl 2010

@sjussi - s těmi jmény to mi povídej, s manželem se nemůžem vůbec shodnout 😒 minule se dokonce urazil a že si mám napsat co chci, to je fakt těžký ☹

Sem ráda, že je chladněji a je mi líp, i když mám teď 14 dní dovču a ráda bych aspoň párkrát vyrazila na koupaliště a trochu si toho tepla užila, protože z práce chodím celkem pozdě a tak se skoro nikam nedostanu.

sjussi
27. júl 2010

@lavazza no ja sem taky zvedava jak to u nas dopadne 🙂 ten muj mne zase 8x pod sebe napise jedno a to same jmeno a pak mi rekne at ja vyberu na kluka a on ze vybere na holku...no to se mu rekne kdyz na kluka se nam obema libi1 stejne 🙂

kk28
27. júl 2010

Ahojky mamky,

omlouvám se, že Vám sem lezu, jen jsem Vám chtěla popřát pohodové těhotenství, rychlý porod a krásná a zdravá miminka 😵 😵 😵 . Držím palečky, aby vše probíhalo tak jak má 🙂 😉!

Já mám holčičku narozenou v lednu 2010, tak jsem si trochu zavzpomínala, jak jsem loni měla touhle dobou bríško a obavy, aby vše uvnitř probíhalo tak jak má, ale všechno dopadlo na 1 😵 😵 😵 .

Kdyby jste chtěli nějaké věcičky, tak já prodávám věci jak po Lukáškovi tak i Andrejce, tak můžete mrknout tady:

https://www.modrykonik.cz/bazar/prodejce/kk28/

Hodně věciček tam ještě nafocených nemám (časově to nestíhám), tak kdyby jste scháněli něco konkrétního, tak mi písnětě a já se mrknu.

Ahoj Katka s rodinkou

tetamon
27. júl 2010

Ahojte babulky,
nejak nestiham, v praci, tak snad vecer vas stihnu aspon trosku docist, jak se vam dari. Doufam, ze zadne kalamity a spokojene 🙂

tetamon
28. júl 2010

Ha, nikde nikdo? 😲

denne73
28. júl 2010

@tetamon pod k nám do januaroviek hm?? aleje to trošku zložité lebo sme zamknuté. musiš napisať IP jerryanke no a tá ťa pridá . u nás je vkuse o čom točiť. 😉 😉 😉

tetamon
28. júl 2010

denne: ja tam jsem 🙂
ale tam nestiham 😀

denne73
28. júl 2010

@tetamon aha tak supeeer 😉

tetamon
28. júl 2010

🙂)))