icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
3. aug 2010

@cara.m ja sem nastesti zadne nevolnosti nemela,jen jednou pred 14 dny mi z toho vedra bylo spatne tak sem sla domu driv

pridavam fotky meho zatim nic moc briska 🙂

lavazza
3. aug 2010

@cufinka:já tam byla hned druhý den co sem dostala průkazku a mám se tam ukázat ještě v listopadu, máme nárok na dvě prohlídky. K obvodnímu sem objednaná 18.8. A chodím ještě na neurologii a alergologii, tak nevím jestli je třeba ještě razítko od těchto doktorů.
To je jedno do kdy si tam zajdeš, hlavně abys měla potvrzenou prohlídku. Je tam v průkazu i plicní, ale to mi doktor řekl, že být nemusí. Ségra u jiného doktora musela na plicní.

O tom EKG nic nevím, to mi asi udělá obvodní, že?

lavazza
3. aug 2010

@kamusek:Já dělám v kanceláři, naše firma opravuje lokomotivy. Dělám administrátora, starám se o systém a připravuju dokumentaci, aby loko mohla odjet.Ale na některé mašiny se připravují náhradní díly a s tím mi teď pomáhají kolegové. Takže bych zůstala v práci ráda co nejdýl. Asi bych se doma zbláznila, kdybych musela odejít dřív.
Šéf mi slíbil, že budu moct dělat z domu a papíry bych mohla chodit připravovat 2xza týden odpoledne, mimčo by mi hlídala tchýně. Protože každá koruna dobrá.Vedoucí nechtěl nikoho hledat. No jenže po mateřský se tam má vracet jedna fůrie, kterou tam chce dosadit ředitel a která tam neměla nastupovat.Takže mám asi smůlu.
Chůdaci kolegové z našeho oddělení, protože ji nikdo neměl rád a navíc je to taková panička.Kluci z toho nejsou vůbec nadšený.

sirenita
3. aug 2010

Ahoj holky, mi zase říkala sestřička od zubařky, že mám nárok na 3 prohlídky za těhu...ale ono je to asik stejně jedno, když tě něco bude bolet, stejně tam naklušeš...

cufinka
3. aug 2010

@kamusek Ahojík já už jsem od 7tt na nemocenské (pořád sem zvracela) a jinak jsem zaměstnaná v kauflandu jako vedoucí drogerie (ale dělám tam vše ..doplnuji,občas i na pokladně sedím ,lítám pořád jak blázen) a vedení je tak hrozné a neohleduplné ,že jsem ráda že jsem doma.Jako přijít o miminko opravdu ne ,a už vubec ne kvuli práci. Kdyby snima byla nějaká domluva určo bych tam byla,ale že mě nechají tahat 18kg do výšky a čuměli na mě tak jjsem řekla ne !! mám neomezené vycházky takže super 🙂 plat sice mám menší ale těch 12 500kč mám tak si myslím že na tom nejsem nejhůř 🙂 pro mimi vše 🙂 přeji Ti spokojené těhu

cufinka
3. aug 2010

@sjussi už se krásně kulatí 🙂

sirenita
3. aug 2010

@cufinka tak to máš úplně vklidu a pravdu. Vím, že v Kaufu jsou fakt jak "paka" spadlé z Měsíce 😀 Vím od tchýně... Já jsem si spíš říkala, že pokud být tak brzy doma, jestli se časem člověk nenudí. Dřív samá práce...a tak....

cufinka
3. aug 2010

@sirenita no hele asi takhle....Já osobně tam budu těd v září 5let! takže mám toho celího užasnýho kauflandu pokrk 😀 a ani netušíš jak jsem ráda doma a že jsem v klidu,pořád něco řešit,pořád jsem byla na koberečku ted poslední 6měsíců (nabrali ředitele debila a on si na mě zasedl) měla jsem šílený nervy..tohle bych nepřála zažít nikomu! když chci ven vyrazim.. 🙂 užívám si ted klidu kterej sem neměla takovou dobu 😀

sova33
3. aug 2010

Ahoj 🙂 Já jsem učitelka, teď mám tudíž svoji zaslouženou dovolenou, ale po prázdninách se už vracet nebudu. Takže na PN.

sirenita
3. aug 2010

@cufinka 🙂 🙂 Tak s tou dobou jsme na tom stejně. Já jsem v práci taky už 5 let, teď v srpnu, mám na starosti celou prodejnu a už 2 roky jsem tu na vše sama. Takže věřím, že byl čas vypadnout 😀 Ani nevíš, jak já se na to samé těším...konečně tu zamknout a nechat vše za sebou a ať si se vším šéf poradí. Navíc, když ho zatím vůbec netankuje, že by měl za mě konečně hledat náhradu...
Takže v dobrém ti jen můžu závidět 😀
Jen mě to prostě napadlo, že být já doma od začátku, když jsem zvyklá tak dlouho furt něco dělat...tak jsem přemýšlela o sobě a zajímalo by mě, jak to berou druzí...ale věřím, že jak to popisuješ, není nad to být už doma 🙂

cufinka
3. aug 2010

@sirenita jj 😀 a hlavně nejlepší na tom všem je ,jak na mě hledal pořád samí mouchy atd tak ted když vydím ten muj usek a slyším od holek co se tam děje a jak to nezvládaj jsem zákeřně štastná 😀 😀 😀

sirenita
3. aug 2010

@sova33 Ahojky, tak to máš taky parádní. Loni mé kamarádce vyšlo na den přesně, taky byla učitelka, konec prázdnin a pak 8 týdnu do porodu...prostě pohoda 🙂

sirenita
3. aug 2010

@cufinka 😀 😀 😀 zákeřně šťastná - to zní moc dobře 😀 Přesně vím, jak to myslíš..... 😎

kamusek
3. aug 2010

@cufinka : tak to máš úplně super, protože takové peníze mám já, a to tady každý den sedím 8,5 hodiny...takže asi tak 🙂 Dokončila jsem totiž teprve v červnu školu a tohle jsem měla jenom při škole spíš jako brigádu s tím, že po státnicích si najdu něco jiného. Bohužel nebo spíš kvůli bobiškovi bohudík jsem už nic jiného hledat nestihla, protože jsem zjistila, že jsem těhotná, tak už to tady ty 3 měsíce nějak vydržím....ale vracet se tady moc nechci 😀 tak snad za ty 3 roky doma něco najdu 🙂 Taky přeju hezké těhulkování 🙂

tetamon
3. aug 2010

cufi: jako kamu, taky chodim do prace denne a mam to, co t y na neschopence 😀 , proto doufam, ze vydrzim pracovat az do konce...

sirenita: no, asi jak kdo. Segra mi sama rikala, ze pokud nemusim, tak at se nezaviram doma, ze PN je silenost (byla doma, mela taky problemy v praci a vysoky tlak z toho) Ze ze zacatku to bylo dobry (stehovali se), takze si to tam v klidu pozarizovala a tak, ale pak uz v podstate jenom zrala a nudila se 🙂)))))) (vsechny kamosky jsou logicky v praci 🙂)

sova33
3. aug 2010

@tetamon Z toho jsem měla taky strach, chtěla jsem chodit do práce až do konce, ale radši se budu nudit doma, než nervovat s těmi puberťáky. Červen byl pro mě utrpení ☹

tetamon
3. aug 2010

@sova33 tak to uplne chapu... A hlavne pokud ti byvalo jeste blbe.

cufinka
3. aug 2010

@tetamon no peníze v kaufu nejsou špatný ale ty nervy...už se tam nevrátím 😀
@sova33 no to určo bud doma páč když vidím ty pubertáky kolikrát jak se chovají..hrůza a ty potřebuješ klid přeci 🙂

kamusek
3. aug 2010

@lavazza : Přesně jak říkáš, na EKG tě pošle obvodní. Byla jsem asi před 14 dny u obvodní, udělala mi normálně preventivní prohlídku - váha, míra, tlak, čtení těch písmenek, poslouchala mi dýchání, dívala se na štítnou žlázu, křečové žíly....a taky se ptala na nemoci v rodině a tak. A musela jsem přinést i moč. No a pak mi dala doporučenku na EKG, tak jsem tam hned na druhý den zašla a vše v pořádku. K zubní se ještě chystám, ale protože tam chodím fakt nerada, tak to pořád odsouvám 😀

cara.m
3. aug 2010

Ale přiznám se, že už se na nástup na mateřskou těším. Čím jsem ve více pokročilém těhotenství, tím se mi míň chce pracovat. Mám v hlavě jiné věci 😀

sjussi
3. aug 2010

hodila sem si na profil tu zavinovacku atd. tak jestli se nekdo chce podivat tak na to mrknete 🙂

sova33
3. aug 2010

@tetamon Mně právě blbě vůbec nebylo, byla jsem ale hrozně unavená a asi i dost podržděná, nevýslovně mi lezli na nervy.

lolelole
3. aug 2010

Ahojte, tak jsme dnes viděli mrňouska, už to začína být kus chlapa 😉 Naštěstí je všechno ok, takže můžeme spokojně těhulkovat dál..ale ty nervy před každou kontrolou jsou děsný. Uf. Jinak pro maminy z Prahy a okolí - byli jsme se včera poodívat v porodnici v Příbrami. Celkem se mi to tam líbi, hlavně ty porodní pokojíky vypadali super, vůbec né nemocničně, takže pohoda. A i na porodní plán se koukají celkem rouzmně a snaží se výjít vstříc. No uvidíme, ale zatím u mně vede Příbram.
Jo a ještě se musím pochlubit, jak jsem psala že můj drahý nechce mluvit do bříška, tak jsem vymyslela že mu bude číst. U toho se tak nestydí 😀 takže teď každý večer čteme bříšku pohádky.
Mejte se moooc hezky 🙂

lolelole
3. aug 2010

Jinak kolik jste přibrali ? Dnes jsme z hrůzou zjistila, že já už 3 kg! A to se opravdu nepřejídam a jíme hodně zeleniny, celozrných výrobku a téměř žádne sladkosti. No nakonci ze mně bude koule, ale co snad to půjde rýchle dolů 😲

cufinka
3. aug 2010

@lolelole super zprávičky mám radost 🙂 mě to čeká zítra + tripli takže mám žaludek na vodě ....

sjussi
3. aug 2010

@lolelole no nevim jestli bych k tomuhle mojeho nejak dostala,brisko hladi a sem tam ,,poslechne,, ale nemluvi na nej ani mu necte

cufinka
3. aug 2010

@lolelole já ještě nic nahoře nemám ... ale to bude tím že vážím 75kg tak i tak je to moc 🙂

cufinka
3. aug 2010

stím čtením ,nedovedu si představit toho mího ani sebe (zatím) 😀 bříško hladím pořád občas na něj promluvím ... 🙂

sjussi
3. aug 2010

@lolelole no ja sem nejprve zhodila ze 72 na 68 a ted sem se dostala na 70 tak uvidime
@cufinka no ja ho taky hladim ale vic si dovedu predstavit jak mu ctu nez abych mu neco povidala.vubec nevim co bych mu rikala zatimco tak aspon mas co cist 🙂

tetamon
3. aug 2010

@lolelole 😀 Ty jsi taky rozarka. 3 kg jsou v podstate jenom ta deloha, voda, krev a miminko, ty jedna "uz" tri kila 😀

@sjussi tak to zkus zaonacit tak, ze tobe bude cist pohadky na dobrou noc, neboj, ono to i to brisko uslysi 🙂 Tam jde o to slyset ten hlas, a citit, ze jsi v pohode, kdyz tam ten hlas je 🙂