icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
3. aug 2010

@sirenita děkujeme 🙂

markysek2
3. aug 2010

ahoj holky, tak jsem všera byla na krvi na triply a zítra budu volat o výsledky...pomalu se děsím už jen slova G-med (chodím na genetiku)
jinak do práce chci chodit do konce září, máme hypotéku tak se penízky budou hodit navíc obdržím ještě bonus za nenemoc, ale mám slastný pocit když chodím do práce s tím že můžu kdykoliv jim dát pápá a jít na PN...sice chystáme audit, ale oni se ke mě taky vždy nechovali fér...tak si to vyžere někdo jiný...ale fakt je ten že pokud nebudu muset tak se sem po mateřské asi nevrátím (navíc noční směny dělá i můj manžel nevím jak bychom to dali dohromady) 😀 ..ještě že už ty noční nemám, ale občas se mi po nich zasteskne...ale určitě ne když v 8 večer slastně usínám 😀

sjussi
3. aug 2010

@markysek2 to mas supr ze to bude svedet uz zitra.ja uz sem na ne byla minuly ctvrtek a vysledky jsou po tydnu takze tam budu vilat ve ctvrtek nebo v patek

cara.m
3. aug 2010

Tak já zrovna snědla půlku Tatiany, chjo no já to teda vedu 😀

sjussi
3. aug 2010

@cara.m co mas z toho ja půl kolecka tlacenky s chlebem a kakaem a rano cokoladu plnenou necim jahodovym 🙂 🙂

cara.m
3. aug 2010

@sjussi no jo hlavně že nám chutná 😀
Teď jsem si z HM objednala tepláčky a body, musím postupně objednávat a kupovat, ať mi to postupně přibývá 🙂

sjussi
3. aug 2010

@cara.m hod to tady at se pokochame 🙂 taky porad nekde koukam co bych koupila,pak zase premyslim jestli nebude lepsi kdyz to koupim v obchode ze tam to aspon vidim nazivo 😉

cara.m
3. aug 2010

@sjussi no já si říkám, že je to jednodušší a v obchodě zase koupím něco jiného 😀 Dělám to tak na střídačku, internet obchod, internet obchod 😀 Koupila jsem klasiku, jen bodyčku a tepláčky

lavazza
3. aug 2010

@sjussi- tak tenhle dorjan sme taky okukovali, ale ještě mám pár kočárků v záloze, zato manžel už nechce jiný.

janicac
3. aug 2010

@cara.m to je krásný. a to nakupuješ také přes tu paní?

lavazza
3. aug 2010

Tak já měla vždycky okolo 48-50kg, jenže od těch 17 a výš jsem začla pěkně nabírat, řekla bych že něco mám rodový a něco mi udělali prášky, taky už člověk tolik nesportuje. Takže před těhu sem se bohužel dostala na 74kg, za což sem se hrozně styděla a od začátku těhu i když sem nezvracela sem zhubla na 71kg a ty si zatím držím. Kéž bych to šlo i po porodu trochu dolů.

cara.m
3. aug 2010

@janicac ne e hledala jsem teď na mimibazaru, kdo dováží HM a zase jiná paní, ale prý každý týden 😀

janicac
3. aug 2010

@cara.m aha🙂

janicac
3. aug 2010

@cara.m a kolik stoji ty teplacky a body?

cara.m
3. aug 2010

@janicac každé 168,-

janicac
3. aug 2010

@cara.m to jsou hezké ceny.

sjussi
3. aug 2010

@cara.m krasne obleceni 🙂 a tak si rikam ze kdysi sem se do toho vlezla taky 🙂 🙂 🙂

sjussi
3. aug 2010

@lavazza no mne se taky strasne libi a jeste i v dalsich 3 barvach uvidim jestli najdu jeste jiny ale od tohoto nevim jestli mne nekdo odtrhne 🙂

tetamon
3. aug 2010

cara.m: 🙂))) ja jsem si dneska teprve dovezla polstar na kojeni (ktery je v planu pro me, az budu met vetsi bricho, ze s nim budu spavat 😎 ) a zavinovacku, uz bych si fakt mela poridit ten fotak 😀 Asi si ho tento tyden objednam 🙂

Krasny obleceni. Ja si musim sednout, projit seznam obleceni na prcka, toho, co mam, jaky velikosti, a pak obehnout ty, ktere slibovaly. Akorat kdy jsou an Morave a ja v pze, tak se to blbe dela, zeee. Hlavne doufam, ze do te doby prte ukaze, co je zac, at vim jake barvicky, pac holky asi tolik neutralnich veci mit nebudou 😉

A dneska, jak jsem si byla pro tu zavinku, tak me ta pani pobavila (ma tak trimesicni holcicku), ze si mam nachystat veci fakt dopredu, prvni mimco, a rikala, 36+4 rano ji praskla voda a jeli... No, tak to by mi vysly ty Vanoce doma u mamky 🙂

tetamon
3. aug 2010

Tak tady je ten polstar, a v sade k tomu je rychlozavinka, ale tu jsem uz na fotce nenasla 🙂 Je to tak kycovite sladky, ze jsem nemohla jinak (stejne je to hlavne pro me 😀)

tetamon
3. aug 2010

nasla 🙂

cara.m
3. aug 2010

@tetamon no super, já zavinovačku ještě nemám, třeba nějakou zdědím 😀
Ale polštář budu taky kupovat 😀
A zrovna jsem tohle vyhrála v aukci 😀

sova33
3. aug 2010

@tetamon Hezký 🙂 Ten polštář si chci taky pořídit, zavinovačku už mám 🙂

sova33
3. aug 2010

@cara.m Mně dnes přišla zimní kombinéza. Super 😀

cara.m
3. aug 2010

@sova33 ukaž 😀

tetamon
3. aug 2010

@cara.m gratuluju 🙂
K zavinovackam: ja si tuhle jednu koupila, ze budu mit od segry, rikala mi, ze to chce aspon dve (preci jen, mimco cura, blinka, a chvili trva, nez to oprany uschne 😝 ), jenze vcera jsem byla sednout s kamoskou, ktera mi nabidla popujcovat, co ma, a ma 3 nebo 4 zavinovacky, plus nejakou klasickou jeste (to nevim, jestli uzivim 😀), takze jsem az moc zasobena, ale to se hodi 🙂 To budu selektovat az doma potom, co budu mit od koho 🙂
Uff, to by chtelo potom udelat seznamy, jak se mi to tak sbira co od koho 😀

tetamon
3. aug 2010

@tetamon kozo, kozo... chtela jsem k tomu gartuluju rict, ze je to krasny kabatek, ale kamoska mezicasem pisla na icq a zapomnela jsem dopsat 😀
Ty budes mit nacancanyho mimika 🙂

cara.m
3. aug 2010

@tetamon myslím, že načančaný mimiky budeme mít všechny 😀
Nooo ty se máš, že máš tolik zdrojů na půjčování

tetamon
3. aug 2010

@cara.m no hlavne aby se mi pak neco potkalo realne 😠
A jo, je to vyhoda, ze jsem uz docela stara na prvni mimco, takze ostatni holky uz dost casto maji mimca, vetsinou pomalu jedou druhy kolo 🙂
Hlavne proto, jak nam to mimco zavarilo financne tim, ze prislo o trosku driv, nez jsme ho chteli planovat, tak nam to pomuze, ze muzu tak moc pujcovat.. za to jsem fakt vdecna..

cara.m
3. aug 2010

@tetamon no já bych řekla že taky nejsem na mimčo nejmladší, ale kámošky mají třeba zrovna mimča teď a letní, takže z hadérek smůla 😒