Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahoj holky, tak jsem všera byla na krvi na triply a zítra budu volat o výsledky...pomalu se děsím už jen slova G-med (chodím na genetiku)
jinak do práce chci chodit do konce září, máme hypotéku tak se penízky budou hodit navíc obdržím ještě bonus za nenemoc, ale mám slastný pocit když chodím do práce s tím že můžu kdykoliv jim dát pápá a jít na PN...sice chystáme audit, ale oni se ke mě taky vždy nechovali fér...tak si to vyžere někdo jiný...ale fakt je ten že pokud nebudu muset tak se sem po mateřské asi nevrátím (navíc noční směny dělá i můj manžel nevím jak bychom to dali dohromady) 😀 ..ještě že už ty noční nemám, ale občas se mi po nich zasteskne...ale určitě ne když v 8 večer slastně usínám 😀
Tak já zrovna snědla půlku Tatiany, chjo no já to teda vedu 😀
Tak já měla vždycky okolo 48-50kg, jenže od těch 17 a výš jsem začla pěkně nabírat, řekla bych že něco mám rodový a něco mi udělali prášky, taky už člověk tolik nesportuje. Takže před těhu sem se bohužel dostala na 74kg, za což sem se hrozně styděla a od začátku těhu i když sem nezvracela sem zhubla na 71kg a ty si zatím držím. Kéž bych to šlo i po porodu trochu dolů.
cara.m: 🙂))) ja jsem si dneska teprve dovezla polstar na kojeni (ktery je v planu pro me, az budu met vetsi bricho, ze s nim budu spavat 😎 ) a zavinovacku, uz bych si fakt mela poridit ten fotak 😀 Asi si ho tento tyden objednam 🙂
Krasny obleceni. Ja si musim sednout, projit seznam obleceni na prcka, toho, co mam, jaky velikosti, a pak obehnout ty, ktere slibovaly. Akorat kdy jsou an Morave a ja v pze, tak se to blbe dela, zeee. Hlavne doufam, ze do te doby prte ukaze, co je zac, at vim jake barvicky, pac holky asi tolik neutralnich veci mit nebudou 😉
A dneska, jak jsem si byla pro tu zavinku, tak me ta pani pobavila (ma tak trimesicni holcicku), ze si mam nachystat veci fakt dopredu, prvni mimco, a rikala, 36+4 rano ji praskla voda a jeli... No, tak to by mi vysly ty Vanoce doma u mamky 🙂
@cara.m gratuluju 🙂
K zavinovackam: ja si tuhle jednu koupila, ze budu mit od segry, rikala mi, ze to chce aspon dve (preci jen, mimco cura, blinka, a chvili trva, nez to oprany uschne 😝 ), jenze vcera jsem byla sednout s kamoskou, ktera mi nabidla popujcovat, co ma, a ma 3 nebo 4 zavinovacky, plus nejakou klasickou jeste (to nevim, jestli uzivim 😀), takze jsem az moc zasobena, ale to se hodi 🙂 To budu selektovat az doma potom, co budu mit od koho 🙂
Uff, to by chtelo potom udelat seznamy, jak se mi to tak sbira co od koho 😀
@cara.m no hlavne aby se mi pak neco potkalo realne 😠
A jo, je to vyhoda, ze jsem uz docela stara na prvni mimco, takze ostatni holky uz dost casto maji mimca, vetsinou pomalu jedou druhy kolo 🙂
Hlavne proto, jak nam to mimco zavarilo financne tim, ze prislo o trosku driv, nez jsme ho chteli planovat, tak nam to pomuze, ze muzu tak moc pujcovat.. za to jsem fakt vdecna..

@sirenita děkujeme 🙂