icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
8. aug 2010

holky byla jsem minulý týden v cherokee a odnesla si taky pár krásných kousků 😀
Teď mám v merku pro Kačenku nádhernou bundu, tak doufám, že mi jí paní pošle 😵
@cufinka Naděje umírá poslední, a když to nevýjde teď tak určitě příště 😵
Já strašně chtěla dvě holčičky, ale po tom co teď jedné holčině zjistili moc postižené miminko,
tak si říkám, že je to jedno, hlavně ať už je v pořádku venku 😀
Verunka je mnohem hodnější než Kačenka. S Kačkou bylo to těhu fakt na prd, teď mi zatím není nic 😀
a všechny testy vycházejí 🙂 Byla jsem už i na glukóze a ok 😉 ale ještě mě čeká za dva měsíce další 😖

cara.m
8. aug 2010

Tak já teď kápla na málo používanou zavinku Aesthetic, za 1/2 cenu, tak už je moje 🙂

kinsli
8. aug 2010

zavinovačku jsem ještě neřešila 😉 tedy už jsem pokukovala, ale bohužel se mi žádná nelíbí 🙄

janicac
8. aug 2010

Já jsem koupila pěknou na aukru. Paní psala, že ji moc nepoužívali. Původně stála 800 a koupila jsem ji za 29. Je od značky Aesthetic, která má kvalitní věci. Je strašně teploučká a příjemný materiál.

janicac
8. aug 2010

@cara.m 🙂

janicac
8. aug 2010

Koupila jsem ji za 299 - oprava🙂

cara.m
9. aug 2010

@janicac je taky nádherná, já chci ještě taky sehnat dekovou - bavlněnou. Teď ta o které jsem psala je micro fleece/bavlna stejné značky jako Tvoje 🙂

janicac
9. aug 2010

@cara.m koukala jsem, ze maji vsechno docela drahe. maji krasne deky atd. a na aukru ani nikde v bazarcich jsem nic od nich nesehnala:/

lilix
9. aug 2010

ahojte. chcem sa spytat, kam sa chystate na morfologicky utz tie co ste z ba. na antolsku a na kramare sa mi nechce trepat, nie je nieco blizsie centra? dakujem 🙂

cara.m
9. aug 2010

@janicac na tu zimní deku mám taky spadeno, počkám, jestli ji někde neseženu levněji a když ne, asi ji objednám, stojí cca 400,- takže není to 900,- tak možná ji vezmu i tak.

janicac
9. aug 2010

Tak to není tolik. A jakou máš vybranou? Pošli odkaz prosím.

cara.m
9. aug 2010
janicac
9. aug 2010

@cara.m já jsem strašná. chtěla bych nějakou s prouzkama. prosim te, delaji uz vysetreni jen pres bricho?

sjussi
9. aug 2010

no ja zotra padim do kiku tak sem zvedava jestli tam neco koupim 🙂
@janicac no mne dr dela i spodem vysetreni ale utz uz jen pres bricho 🙂

cara.m
9. aug 2010

@janicac já taky klasicky vyšetření spodem, utz přes břicho

janicac
9. aug 2010

@sjussi tak snad mi doktor rekne, co bude nejdriv🙂

sova33
9. aug 2010

@janicac Ahoj 🙂 Já jsem byla před týdnem na vyšetření a už mi dělal utz přes břicho.

janicac
9. aug 2010

@sova33 mě už taky delal ultrazvuk pres bricho, ale kdyz jsme byla naposled, tak mi spodem vysetreni nedelal.

sjussi
9. aug 2010

@sova33 mne utz spodem delal jen v 7tt pak uz ne
@janicac moje dr u sebe utz nema tak me vzdy vysetri spodem a pak mne posle naproti na utz

janicac
9. aug 2010

@sjussi Aha, to muj dokor ho má. Je moc fajn, Jsem vážně zvědavá, zda se dnes dozvím pohlaví. Ty už víš?

lolelole
9. aug 2010

dobré ránko, mně taky dělají ultrazvuk přes břicho a vaginální vyšetření dělala naposled asi v 12 tt a říkala že ďalší bude dělat až někdy kolem 30 tt.

sjussi
9. aug 2010

@janicac ja jeste stale ne ☹ az 26.8. jdu na utz tak sem zeptam,naposledy jsem totiz na utz byla 1.7. a tam to jeste nebylo videt protoze to byl teprve myslim 13tt

lolelole
9. aug 2010

Pro holky z Prahy - chodíte některá do A-centra v Karlíně? Na cvičení nebo přednášky ?

cufinka
9. aug 2010

@lolelole jj přesně u mě to samé 🙂

janicac
9. aug 2010

@sjussi Aha, já jsem dnes 17+6, tak třeba budu mít štěstí a bude hezky natočené.

cufinka
9. aug 2010

@lolelole já jsem s Kladna a nějak se mi na cvičení samotný chodit nechce... kdybych měla kámošku těhulku tak by to bylo jiný 🙂

sjussi
9. aug 2010

@janicac jj treba jo 🙂 ja uz se taky tesim az mi to dr rekne co to bude ikdyz to neni 100% 🙂

sova33
9. aug 2010

@cufinka Ahoj, já jsem z Benešova a jsme na tom úplně stejně. Samotné se mi prostě nechce, anni pořádně nevím, kde něco je ☹

cufinka
9. aug 2010

@sova33 jj říkala jsem že v říjnu půjdu na přednášku u nás je to v kladenský nemocnici a obsahuje přednáška 3 části a je to v jeden den ,tak to beru přítele,protože ten jestli chce být u porodu má absolvovat 2 a 3 díl přednášky 😀 jak je daleko benešov od Kladna? 😀

janicac
9. aug 2010

@sjussi u kluka bych pak už neváhala. s holkama je to horší...