Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Tak já teď kápla na málo používanou zavinku Aesthetic, za 1/2 cenu, tak už je moje 🙂
zavinovačku jsem ještě neřešila 😉 tedy už jsem pokukovala, ale bohužel se mi žádná nelíbí 🙄
Koupila jsem ji za 299 - oprava🙂
ahojte. chcem sa spytat, kam sa chystate na morfologicky utz tie co ste z ba. na antolsku a na kramare sa mi nechce trepat, nie je nieco blizsie centra? dakujem 🙂
Tak to není tolik. A jakou máš vybranou? Pošli odkaz prosím.
@janicac nějakou tady z těch zimních dek http://www.aesthetic.cz/index.php?lvl=2&idk=3&i...
dobré ránko, mně taky dělají ultrazvuk přes břicho a vaginální vyšetření dělala naposled asi v 12 tt a říkala že ďalší bude dělat až někdy kolem 30 tt.
Pro holky z Prahy - chodíte některá do A-centra v Karlíně? Na cvičení nebo přednášky ?

holky byla jsem minulý týden v cherokee a odnesla si taky pár krásných kousků 😀
Teď mám v merku pro Kačenku nádhernou bundu, tak doufám, že mi jí paní pošle 😵
@cufinka Naděje umírá poslední, a když to nevýjde teď tak určitě příště 😵
Já strašně chtěla dvě holčičky, ale po tom co teď jedné holčině zjistili moc postižené miminko,
tak si říkám, že je to jedno, hlavně ať už je v pořádku venku 😀
Verunka je mnohem hodnější než Kačenka. S Kačkou bylo to těhu fakt na prd, teď mi zatím není nic 😀
a všechny testy vycházejí 🙂 Byla jsem už i na glukóze a ok 😉 ale ještě mě čeká za dva měsíce další 😖