icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
20. aug 2010

@cara.m mne mala nechcela byt v zavinke,tak som ju davala spinkat vo vaku,takom malinkom 😵 alebo len v pyzamku,bolo teplo..ale teraz by som chcela babo davat spat v zavinke,uvidime,ci to bude lepsie znasat zimne babo,jak letne

kostri
20. aug 2010

@cara.m vankusik ani perinu som nepotrebovala..u takych malinkych to myslim netreba.vankusik sa ma davat az starsim detom,ja som davala hanke skor-asi od osmeho mesiaca,spala iba na madraci.mala som len dve plachty.potom ked uz mala hanka aj vankusik aj perinku,tak som mala dvoje navlecky,ale aj tak som hanke este perinu nedavala,lebo spavala vo vaku..to vsetko tak nejak zistis,ked budes uz "v tom" 😉 zistis ci to staci,ci nie

katchik
20. aug 2010

@lolelole šátek bych si chtěla koupit, ale trošku se bojím, že nezvládnu ty úvazy. 😒

kostri
20. aug 2010

@pajulinkka pekne brusino 🙂

cara.m
20. aug 2010

@kostri Děkuji za informaci. Má představa je taky mít v postýlce mantinely, matraci, prostěradlo a mimčo dávat do spacího vaku (mám objednaný krásný, druhý koupím až zjistím, zda v něm bude spát 😀 ) a když nebude chtít být ve vaku, zkusím zavinku. Uvidíme.

cara.m
20. aug 2010

@lolelole já šátek nechci, protože mám strach, že by si na to mimčo tak zvyklo, že bych ho musela mít pořád v šátku nebo v nosítku 😀

sova33
20. aug 2010

@lolelole Já bych šátek chtěla, včera jsem potkala známou, co ho používá, a nemohla si ho vynachválit. Četla jsem někde nějaké rady ohledně šátku a tam ta paní psala, že ten elastický ne. A toho úvazu se prý taky bát nemám, tak do toho asi fakt půjdu.

kostri
20. aug 2010

satku uz mam kupenuhttp://www.nosime.sk/kategoria10-babysatky-hopp... mam farbu nairobi.pri hanke som mala vak,ten sa mi neosvedcil,teraz sa tesim na nosenie v satke,hlavne koli tomu,ze budem musiet varit,upratovat..pritom sa starat o malu a este o babo..tak snad vyuzijem.uvazy som uz trenovala na hanke,velice sa jej to lubilo 😀

sova33
20. aug 2010

@cara.m S tou postýlkou máme stejnou představu, mám doma už celou sadu (mantinel, kapsář, povlečení i zavinovačku v jedné barvě, ale to povlečení zatím používat taky nebudu.

sova33
20. aug 2010

@kostri Tak to já tě pak využiju jako poradce 😀

kostri
20. aug 2010
kostri
20. aug 2010

@sova33 no kludne kludne 😎

kostri
20. aug 2010

jaj no a o tych valcekoch tiez citam prvy krat 😕 ja som hanku polohovala,kym chcela byt v zavinke a potom spinkavala na chrbatiku 😨

luciemar
20. aug 2010

@lolelole Nene, ale nějaká paní to dováží přímo z Anglie, takže jí stačí napsat, co chci, a ona to přiveze. Nemám s tím zatím zkušenosti, jen mi kamarádka, co má teď půlroční mimi, říkala, že si od ní bude něco objednávat, tak kdybych chtěla, že jí mám říct, co chci...Tak to zkusím.
@kostri To máme tak podobně, kočárek manžela také baví vybírat, protože tam musejí být nějaké parametry a vlastnosti (jako u auta 😀 ) .... takže to jsem ráda!
@lolelole Šátek asi kupovat nebudu, ale nosítko ano...

cara.m
20. aug 2010

já z dovozem z VB Nextu zkušenosti mám a nemám problém.
Tak jsem doplnila fotoalbum 😀

lolelole
20. aug 2010

@luciemar aha tak pak prosim napiš zda bylo vse ok a zda by bylo priste taky možno obejdnat 🙂

u tech šátku vs. nosítko nevím nevím...švagrová měla s nosítkem hodně špatnou zkušenost, když jim praskla ta precka, co to držela a mimčo letelo z metrové výšky na zem 😲 naštěstí to bylo bez újmy, ale tak nějak to ve mně zůstalo a bála bych se..proto chci šátek. Jak zvládnu ulzy to nevím, ale jaou na to různe školení a předváděcí akce, tak se to snad poddá 🙂

@sova33 nevíš proč elastický nedoporučovali ?

sova33
20. aug 2010

@lolelole Tam šlo o pevnost toho uvázání, aby bylo dítě v optimální poloze, už si to přesně nepamatuji. Zkusím to časem zase najít. U těch nosítek je problém, že v některých nejsou děti v dobré poloze (nohy jim visí dolů nebo se jim kýve hlavička, nejde je pevně "zafixovat").Ale osobně s tím samozřejmě zkušenost nemám. Naši známí je měli a na pohled to vypadalo divně, když se v tom ty děti natřásaly.

lolelole
20. aug 2010

@sova33 aha aha taky to jeste musim prozkoumat..ty satky tedy rozhodne nejsou levne ale mít volné ruce bude myslím k nezaplacení 😅

luciemar
20. aug 2010

Já myslím, že šátek bych moc neužila, navíc se bojím, aby se v tom mimi nekrivila páteř. Kamarádka si malou zvykla na šátek (nosila ji pořád i doma) a pak ji musela nosit pořád, jak si na to zvykla...
Nosítko chci spíš na nákupy a na nějaké kratší cestování. Hlavně manžel se těší, že bude nosit... 😀 Prý já nosím teď 😀
zatím se nám líbí tohle...http://www.malvik.cz/Klokanky-krosny/klokanky/B...

luciemar
20. aug 2010

@cara.m Máš to krásné, už jsem ti to prošmějdila... 😉

lolelole
20. aug 2010

@luciemar to je od manžela milé 🙂

kostri
20. aug 2010

@luciemar no veru,zlaty je manzilek,nech mu to vydrzi 😉
cara,krasne vecicky mas..hmmmm 😵

kostri
20. aug 2010

@luciemar pekne nositko 😕 mne sa paci to pieskove

sova33
20. aug 2010

@luciemar
@lolelole http://www.nunynek.cz/clanky/proc-satek-a-ne-kl...
Můžete kouknout sem. Je to jen jeden z mnoha článků, ale ve všech se shodují, že šátek je fakt dobrý, u klokanek to až tolik neplatí. A s tím křivením páteře, to je právě mýtus (znám spoustu lidí s křivou páteří a ti rozhodně jezdili v kočárku 😀

sova33
20. aug 2010

Ale nic z toho jsem nevyzkoušela, takže to mám opravdu jen vyčtené. Jenom jsem viděla u známých ty klokanky a prostě se mi to nelíbilo, tam bych tomu s tou páteří a podobně věřila, možná to byl spíš nedostatek konkrétního výrobku nebo rodičů, to nemůžu rozhodnout.

lolelole
20. aug 2010

@sova33 díky 🙂

sova33
20. aug 2010

@lolelole Nemáš zač 🙂 Pak si kdyžtak můžeme předávat zkušenosti 😀

lolelole
20. aug 2010

@sova33 No jsem zvědavá co si zde budeme psát v lednu, únoru 😀

lavazza
20. aug 2010

@luciemar taky budu kupovat nosítko, ze šátku mě odradila kamarádka, která ho měla, že snad je baby nosítko pohodlnější, když měla šátek, tak se potila ona i malá

luciemar
20. aug 2010

@sova33 Díky, určitě moc zajímavé...Vše má svoje pro a proti. Asi si koupíme nosítko (pro manžela) a já si půjčím od kamarádky šátek...a uvidíme, co nám bude víc vyhovovat. Jinak tohle nosítko se mi líbilo hlavně proto, že je tam nějaká novorozenecká vložka, která drží mimi ve správné poloze. A když povyroste, tak se vložka vyndá...Výrobce tohohle nosítka by měl být na tom veletrhu v Letňanech, tak to chci okouknout...