icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
23. aug 2010

@cufinka no já jsem teď tak nějak neutrální, budu mít radost i z chlapečka, hlavně ať je mimi zdravé!
Už objednáváš? 😀 😀 😀 😀

cufinka
23. aug 2010

@cara.m ne ještě ne,mě totiž nepřišli korunky z nemocenské a ani nepříjjdou tenhle měsíc ☹ (v práci jsou blbci a lístek na peníze poslali pozdě) 😠

cufinka
23. aug 2010

@cara.m jinak mezi náma já stejně ještě tý holčičce nemůžu věřit až jí budu mít v náručí uvěřím 😀

cara.m
23. aug 2010

@cufinka noooo tak to jsou teda machři. Sobě by to určitě nezapomněli poslat, aby nebyli měsíc bez peněz. To je fakt super.
To víš že to bude holčička 🙂

haniula
23. aug 2010

@cufinka jéééé!! gratuluji taky k holčičce 😵 😵 !!! ten můj říkal taky, že uvěří, až ji bude držet v náručí na porodním sále. 😵

haniula
23. aug 2010

@lolelole to je náhoda!! my měli dnes taky druhé výročí svatby!!! brali jsme se v 12:40 😀 . dnes jsme byli na zákusku, doipřála jsem malé menší mnamku 🙂 .

cufinka
23. aug 2010

@haniula děkuju,,jj áč to pak bude na 100% 😀

lolelole
23. aug 2010

@haniula tak to je náhodička 🙂 hezké ! tak přeji pěkný výročí 😀

cara.m
23. aug 2010

No ono hodně doktorů říká, že 100% je to až na porodním sále 🙂

tetamon
23. aug 2010

cufi: jee, tak to nezavidim, ja se asi dozvim, kdy jdu na "cukrovku" pri dalsi kontrole, coz je ted v patek. A jist se muze az po testu, takze ty dve hodiny si uzijes hladova s sladkym hnusem. I kdyz zazila jsem jednu, ktere to docela chutnalo, tak treba 😀 Akorat su zvedava, jestil budou ochotni me nechat prijit pozdeji, pac na pul osmou kdybych se pos...tak proste nevstanu 😒

@cara.m tak..jak jsem uz rikala, znam hned nekolik chlapecku, co prisli z porodnice bez pindika a nekolik holcicek, kterym tak nejak pri porodu stihl dorust 🙂 Ale preci jen...doufam, ze ve ctvrtek prcek ukaze 😀

monulik0209
23. aug 2010

@ajkalc dakujem velmi pekne,upokojila si ma,citim take jemnucke pohyby ako keby som mala bublinky v bruchu,len som si nebola ista...

lavazza
24. aug 2010

@cara.m U mě to začíná být stejné 😉

včera sem si dělala výpis výbavičky a začínám být bezradná co ještě koupit, nechci to přehánět ☹

cara.m
24. aug 2010

@lavazza No já taky ne, ale zase nechi, aby mi něco chybělo. Co všechno ve výbavičce máš?

cara.m
24. aug 2010

@lavazza já budu teď po velkém utz objednávat kočár, takže pro září mám s výbavičkou vystaráno a budu kupovat pak zase až od října. Ale z těch větších věcí ještě potřebujeme komodu s přebalovacím pultem a autosedačku, tu asi koupíme v listopadu ať už ji pro jistotu v prosinci máme 🙂

ajkalc
24. aug 2010

@monulik0209 ahoj. a kedy idete na 3D sono? my na konci septembra,ale uz sa neviem dockat

haniula
24. aug 2010

Dobré ráno všem!! Chtěla jsem se zeptat, jak to ted máte s čůráním?? Já už chodím i v noci a přes den jsem tam tolikrát, že mám dojem, že chodím jen na záchod... 😠 A při tom mám pocit,že mi co chvíli praskne močák a pak to je jen pár kapek...

lolittka
24. aug 2010

tripple testy dopadli super, tešíme sa!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

lolittka
24. aug 2010

@haniula ja som na wc-ku nonstop..a keď som vonku na vychádzke..bez hanby aj medzi autami na parkovisku 😀

lolelole
24. aug 2010

ja to mam s čúraním stejně 😉 i když v noci ještě naštěstí nechodím 😀

lolelole
24. aug 2010

holky, budete někdo používat látkové plenky ? nebo pojedete na pampersky ?

lavazza
24. aug 2010

@haniula Přes den chodím neustále, během noci tak 2x, ale někdy taky ne.Bych mohla na WC i pracovat 😀

lavazza
24. aug 2010

@lolelole pár látkovek koupím, ale spíš na jednorázovky, chtěla sem takový ty kalhotkový co se dají prát jenže když sem viděla,že sada stojí okolo 5000kč, tak sem šla do kolen, to je sada od narození po nočník a to byly ty levnější

lavazza
24. aug 2010

@cara.m Máme doma se týče kolem postýlky všechno, kromě obalu na matraci. Z oblečení mám dost body, mikinky,musím koupit teplou kombinézu a ještě pár dupaček, rukavičky slabé a teplé, pak musím koupit menší teplou čepičku. Chybí nám fusak a deka, vanička a lehátko.A kolem listopadu budeme kupovat kočárek, asi trojkombinaci ze sedačkou.
Oblečení mám skoro všechno.
Chybí mi koupit ještě nějaké plínky, ale už mám doma třeba pár balení přebalovacích podložek (jednorázovky), vlhké ubrousky.
Taky mám doma dost overálků, jeden spací pytel, rychlozavinovačku, zavinovačku do sedačky.Pár hraček.
No už je toho dost 🙂

lolelole
24. aug 2010

@lavazza no právě - taky se mi to zdá hodně drahé ale když spočítaš ty pampersky tak ty budu ještě dražší 😖
Chtělo by to dozvědet se od maminy, která látkovky používala zda ta sada fakt vystačí nebo ještě nakonec stejně musíš dokupovat a jak se to vůbec celé chová, co na to miminko a tak.. 😒

cara.m
24. aug 2010

Tak čůrat chodím taky pořád a min. 1x za noc, dnes jsem byla 2 x 😀
Já budu používat jednorázovky.

@lavazza to už toho máš fakt celkem dost. Já s výbavou do postýlky čekám co mi dá ségra. Říkala, že má matraci, mantinel atd., takže to bych případně nemusela kupovat. Uvidím, co mi donese. Postýlka je po nás, byla v ní i neteř a nestěžovala si 😀 Bodýčka už mám všechny na 56 i 62, už jen pár kalhot příp. dupaček. Zateplenou kombinézu mám objednanou. Fusak už mám doma, deku zaplacenou na cestě. Jednu zavinovačku doma, ještě nějakou chci. Pleny látkové - do kočárku apod. taky zaplacené na cestě, spací vak zaplacený taky na cestě. Ještě možná koupím jednu zavinovačku. Vaničku máme zděděnou. Ještě musíme koupit komodu s přebalovacím pultem a autosedačku to je z těch větších věcí. Kočár objednáme hned po velkém utz. A pak kosmetiku, to taky asi poznáme na ceně. Ale to budu kupovat tak někdy fakt před porodem.

vilca
24. aug 2010

@lolelole zrovna minulý týden u mě byla kamarádka, která používá látkové pleny (kalhotky)...říkala, že jednotlivě stojí od 200,- do 470,-Kč...má jich 20 těch nejmenších a samozřejmě bude muset koupit i další velikosti...takže peněz je to docela hodně, ale jednorázovky jsou taky dost drahé...jinak je s nimi moc spokojená..ale když někam s malou jede na celý den, tak jí stejně dává jednorázovky...nevýhoda látkových plen totiž je, že se po přebalení musí někde uložit do doby, než je doma vypereš...a jelikož my jsme s Evičkou docela často byly někde z domu, tak já vzhledem k pohodlnosti zase zvolím jednorázovky 😎

ajkalc
24. aug 2010

@lolittka ahoj.no aby ta nezatkli,za verejne pohorsenie..... 🙂 🙂 🙂 🙂 ja sa mam docikat len vtedy,ked vypijem caj a kavu.inac je to v pohode a nemusim sa hrat na psika.... 😉

sova33
24. aug 2010

@lolelole Já bych postupně chtěla přejít na látkovky, ale na delší výlety nebo tak samozřejmě nepohrdnu jednorázovkami. S tou cenou je to pravda ( nemusí se však kupovat najednou a dají se kombinovat), ale pořád to vyjde levněji než jednorázovky, je to šetrnější k přírodě apod. Kamarádka je taky používá, ale střídá to s jednorázovkami.

tetamon
24. aug 2010

@haniula a nepali te pri curani nic? Jestli se ti chce furt curat a nevycuras skoro nic, tak jako tehule mame snadnejsi zanety mocaku, tak zkusit treba brusinky 😉
Ale jinak beham taky jak krepelka furt 😉

@sova33 ja jsem nad latkovama uvazovala, ale nakonec jsem vymekla. Prave kvuli jednorazovemu vydaji 😠

@cara.m ja na svezeni veci "na hromadu" cekam na to, az se v rijnu prestehuju... Pak uz postupne navozim veci od kamaradek, vcetne postylky, matrace, obleceni... Ted se desim toho, ze bych si mela zakramovat podnajem a jeste to pak z druhyho patra bez vytahu tahat do auta a stehovat 😉
Ale docela me vycvaklo, ze kamoska, ktera mi nedavno rikala, ze je tehotna, tak uz ma za dva tydny rodit 😲 Utika to.

sova33
24. aug 2010

@tetamon No, já je nakupuju postupně, takže se ty výdaje rozloží. Ale samozřejmě to je na začátku docela pálka ☹