Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
To jo, látkovky jsou možná ještě dražší než jednorázovky. Existuje hromada druhů, barev...už to není to co to bývalo, když jsme byly malé my 😀 Takže to do peněz teda leze, ale mně se to tak zalíbilo a Ondra je taky spokojenej.
😀 😀 😀 No, to do toho ultrazvuku chceme vybrat, ale nějak pořád není čas...Rozhoduju se mezi Easy Walker a Casual Play, ale to se ještě může změnit....
Určitě bude všechno dobré, hlavně klid! 😉 A ať je mimi otočené tak, ať se prozradí... 😀
@luciemar no doufám, že se ukáže, já mu věřím 😀 😀 😀
Na Casual Play jsem se dívala včera, je hezký! Ten Easy Walker ani neznám, musím jej najít 🙂 Já jsem totiž v rámci šetření včera koukala kolik stojí jiné kočárky podobné třídy jako chci já a zjistila jsem, že je to vše skoro stejné 😀 Takže je to relativně jedno 😀 . Jen když jsem ke kočárku značila všechny doplňky co jsou potřeba, tak se mi cena nějak pořád šplhá nahoru 😠 A to pak ještě přijde na řadu autosedačka 🙂
@luciemar pokud myslíš casual play S4 s tím zdvojeným kolečkem vepředu, tak ten si holky moc nechválí. Má malinkatou korbičku a sporťák má hrozně krátkou zádovou opěrku. Má ho kamarádka se stejně starým dítětem jak já a holčička má chudinka co dělat, aby jí hlava nelezla nad kočár. Taky je už hodně "vyrachtanej". Ale prostě na každém kočárku se něco najde. A taky dva lidé mohou být se stejným kočárkem úplně jinak spokojení, že?
Já minule nečekala, vyzvedla jsem si papíry u sestřiček a došla k utz a přesně na minutu objednání se otevřely dveře a šli jsme 😀 Takže věřím, že to bude taky tak
Jste nervózní?
@cara.m No, Easy Walker je hrozně praktický (skladný, lehký), ale designově nic moc, taková potvora kostnatá 😀
Jinak my jsme minule s manžou čekali na utz v čekárně asi třičtvrtě hodiny, ale vyplatilo se...pak nám paní doktorka dala za to čekání dvě fotečky zdarma 😀
@zuzik28 No právě, chci aby byla velká korbička....kvůli fusaku a tak. A navíc ta dvojitá kolečka mě taky odrazují, prý se mezi to v zimě dostává sníh a nejede to.... 🙄 . Například se mi na netu líbil kočárek Jané, ale pak jsem ho viděla na vlastní oči a korbička byla jako pro panenku...fakt stráááášně malinkatá. Takže ne e!
ahojte
hlasim ze u nas vcerajsi velky utz dopadol ukazkovo 🙂 🙂 🙂 a budeme mat zas dievcatko 😵 tak som uz bola na povalku pohladat malinke drobucke vecicky po hanke a rozlozila som si ich po izbe a kochala som sa 😅 😀 juj tesim sa ze je vsetko ok!
a teraz vas idem precitat,co nove 😉
jaj a este ,ze dnes nam prisiel ten fusak do autosedacky,co som tu minule hodila link,je supracky 🙂
tak ja latkovky nebudem davat,nejako ma to neoslovilo,budem kupovat plienky v dmke,su dobre a myslim najlacnejsie u nas na trhu
z vybavicky mam myslim vsetko,ked teraz prisiel ten fusak,tak uz by mi nemalo nic chybat,vsetko zostalo po hanke,niektore veci skoro ako nedotknute,ved to mimino to nestiha vynosit.
cikam asi tri krat za noc 😠 a cez den tiez casto,no mala sa rozhodla ze sa jej paci najviac mi poskakovat po mocovom mechuri 😀 takze aj ked sa vycikam,tak za chvilu mam pocit ze mi treba zas,ale ked zmenim polohu,napr sa postavim,tak ten pocit zmizne 😉
jejdaneky baby,sak ja nosim tehu gate uz hadam od druheho mesiaca 🤐 😀 😀 😀
tiez si nemyslim,ze babo spotrebuje 30plienok za den,pri hanke sme mali spotrebu tak 8-12ks za den plus noc

@cufinka Dlouho jsem tu nebyla, takže mooooc gratuluju až teď!!!! Skvělé, že se ti splnilo tvé přání! A oni ti posunuli termín porodu? O kolik?
@cara.m Zítra na tebe budu myslet a držet palečky!!! Já jdu až 1.9. a taky se už nemůžu dočkat!!! Kočárek budu také objednávat až po UTZ.
Jinak jste tu řešily pleny. Taky jsem se dlouho rozmýšlela, ale nakonec to asi vyhrajou jednorázovky. Každá kamarádka mi říká, že toho bude tolik, že budu ráda, že tu špinavou plenu vezmu a zahodím a nebudu se muset starat o jejich praní, věšení apod. Navíc, kamarádka, co používá látkové říká, že když si to spočítá, tak finančně ji to vyjde stejně jako jednorázovky, možná o trochu víc. A i když by měly být šetrnější k pokožce, její malá má atopický ekzém...takže těžko říct....
S čůráním to mám stejně, občas mám pocit, že už to snad nevydržím, ale pak je to jen kapička... 😀