icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tetamon
26. aug 2010

@kostri tak pokud by stacilo to, ze ja piju, tak ja piju jak duha 😀

kostri
26. aug 2010

@tetamon 😀 😀 😀

haniula
26. aug 2010

Všem moc gratuluji k výsledkům a s těmi ledvinami se to určo spraví!!!
Dnes jsem se objednala na 3D ultrazvuk, překvapivě mě objednala už na příští čtvrtek. V Ostravě je velká čekací doba. Jsem na tu naši myšku zvědavá, jestli se nám pořádně ukáže. Pak sem vložím odkaz na video 😀 .

cara.m
26. aug 2010

@haniula my jdeme na 3D už zítra 😀

haniula
26. aug 2010

@cara.m to je rychlost... pak musíš vylíčit, jak to probíhá!!

cara.m
26. aug 2010

Holky jaký jste měli na velkém utz váhový odhad miminka? Ať víme jak nám ty váhy lítají 😀

haniula
26. aug 2010

@cara.m já měla 355 g v 21.tt...

cara.m
26. aug 2010

my máme 394 g

sjussi
26. aug 2010

@monulik0209 diky 🙂
@cufinka dekuji 🙂
@lavazza dekuju 🙂
😀 😀 😀
@cara.m vidim ze my co sme dnes byli na utz cekame chlapecky 😀

matula55
26. aug 2010

aj ja som bola dnes a je to chlapec 🙂) a vazi 351 gramikov v 21tt

tetamon
26. aug 2010

@cara.m safra, vahu nemam 🙂, slecna doktorka se nejak kousla na ledvinach 🙂
Ja akorat vim, ze hlavicka (BPD, coz by mely byt nejak ty temenni kosti a jejich vzdalenost ci co) 52 mm, delka stehenni kosti je 34, a AC (telicko? brisni dutina?) je 171 mm, z cehoz plyne, ze nejsem podle ms 20+6, ale podle utz 21+3, ale vahu mi tam nenapsali, manasci...

cufinka
26. aug 2010

@cara.m my máme 260g 🙂
přišel mi balíček 😀 ta zavinka od emitexu do autosedačky je báječná,pak mám i od emitexu deku 😀

haniula
26. aug 2010

@cufinka nádherné!!!!

cara.m
26. aug 2010

@cufinka nádhera! Já přemýšlím, jestli koupit ještě zavinovačku buď Emitex nebo Red Castel nebo zatím nechat jen ten fusak a uvidí se...
@tetamon mi dle utz vychází termín porodu na 2.1. dle MS na 5.1. tak jsem zvědavá, k čemu se přiblížíme 🙂

cufinka
26. aug 2010

@cara.m děkuju , já zase přemýšlím zda kupovat fusak 🙂 páč ta zavinka je hodně teploučká 🙂

tetamon
26. aug 2010

@cara.m tak pokud bys rodila podle ms a ja podle utz, tak rodime spolu 😀 Me to soupli ze 7. na 5.

cufi: zavinku jsem dokazala prikaz neznicit, ze si segra pujci, az bude mit mimco, zatim nema v planu, ale za rok, dva by i chtela 🙂

haniula
26. aug 2010

@tetamon at se tam nesetkáme všechny 3... já to mám 3.ledna, což jsou jen dva dny... 😀

cufinka
26. aug 2010

aspon vám tam nebude smutno 😀

tetamon
26. aug 2010

@haniula no ja budu kdyz blizko, tak ve zline, kdyz daleko, tak v motole 😀 Do Ovy fakt nemam v planu, doufam, ze me tam zadny vitr nezavane 😉

@cufinka mam obavy, ze v te chvili mi to bude putenka 😀

haniula
26. aug 2010

@cufinka že jo!!

cara.m
26. aug 2010

😀 holky jaké plánujete (jestli plánujete) pořídit dudlíky? Silikon nebo latex?

cufinka
26. aug 2010

@cara.m já nechtěla dudlík ale babička řekla že ještě za něj budu ráda budoucí tatka se vyjádřil ktomu tak že mimi bez dudlíku neni mimi 😀 tak nevím 😀

cara.m
26. aug 2010

@cufinka já koupím do zásoby a uvidím, přikláním se asi k silikonu, ale teď nevím jestli fyziologickou či anatomickou savičku, chjo 🙂 a budu brát Suavinex 😵

tetamon
26. aug 2010

@cara.m ja jsem koupila silikonovy ortodonticky (segra rikala, ze latex je brzo hnusne vyslizlej 😀 ), ale rikala, at nekupuju zbytecne moc, ze se da za par korun koupit v kterekoliv drogerce, a ze ve svem okoli zazila par mimin, ktery proste dudel ne a hotovo (ze byli vic urvani, o tom zadna 😉 ) Takze mam prozatim jeden, s tim, ze kdyz by se mimco "chytlo", tak dokoupim.

Jo, a ted jsem si vzpomnela. Den nebo dva zpatky porodila jedna holcina odsud, a psala, ze potvurce mrnave, kdyz plakala, na chvili strcila dudel, a mrska se pak nechtela chytit na prso 😀

kostri
26. aug 2010

hanka vypluvala kazdy jeden dudel,nakoniec mi sestricka povedala,ze mame kupit kaucukovy,radko kupil,doniesol do nemocky a mala sa hned chytila,ale potom ho aj tak nechcela,mala namiesto neho moje prso 🙄 😅 inak kamoska kupila tie najdrahsie cumliky na trhu,lebo si mylsela ze budu najlepsie a mala ich nakoniec nechcela,zobrala ten najlacnejsi z miestnej drogerky za 20korun 😅 ja som hanku musela naucit na ten cumlik,lebo strasne vela plakavala a nemohla som ju mat stale prisosnutu na prse 😅 a cumlik ju ukludnil.mala ten kaucukovy a potom silikonovy z tesca 😉
my sme mali na utz 382g 😵 presne jak hanka v tom istom tyzdni 😎

kinsli
26. aug 2010

Zdravím holky, gratuluji k úspěšným UZ 😵
já si zaplatila ještě jeden na soukromé klinice, aby mě to pohlaví rozsekli 😉 nechce se mi čekat dalších 10 týdnů 😔
Tak jdu zítra po 13h 😉 Prckové jsou skoro totožný s váhou Kačenka měla 321g a teď mám 300g. Tak to jsem zvědavá jestli se vejdeme do 4 kg 😀

lavazza
26. aug 2010

@cufinka mě přišla ta zavinka už minulý týden,a le dostanu ji k svátku opožděně, přišla PPLkou rovnou ke tchýni, přijdou mi popřát v sobotu, už se nemůžu dočkat jak bude vypadat v reálu, ta růžová je moc hezká, kolik tě stála ta deka?

lavazza
26. aug 2010

@cara.m mě to vychází podle UZ 10.1. a podle MS okolo 15.1, tak sem zvědavá, manžel pořád tvrdí že to bude určitě už v prosinci

sova33
26. aug 2010

@lavazza Tak to máš přesně naopak než já. Podle MS mi to vychází 10.1. a podle UTZ až 16.1., tak jsem zvědavá.

lavazza
26. aug 2010

Dneska sem od známé po její holčičce odkoupila super soupravičku mikinky s polodupačkama.Má roční holčičku a všechno po ní prodává, takhle sem od ní koupila už pár věci. Jedna věc mě vyšla na 25kč, což je pěkný.