Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
miyya: a aky dlhy si mavala cyklus? Bol pravidelny? Urcite je to v poriadku, len nie kazda baba ma perfektny 28dnovy cyklus 😉
no ja som mala ten perfektný do rite. 😢 😢 ešte verím,že to dojčenie mohlo spôsobiť,že som mala ovulku trošku neskôr,ale nezdá sa mi to.
pridala som foto z Utz
Ahojky devcata, tak se k vam z dovolenim pridavam 🙂 Jmenuju se Veronika a vcera mi vysel neocekavane testik se dvema carkama. 😵 Na konikovi uz jsem leta, Lednovka jsem byla pred 1.5 rokem s moji dcerkou Kristinkou. Zda se ze mame mozna stejny termin s novym prckem 🙂
miyya: aj tak ma niektora baba 28 dnovy cyklus, kde ma ovulku 18 den a ina 28dnovy cyklus s ovulkou na 12 den.Aj tam uz moze tyzden lietat. 😉 Urcite je to v pohodke, neboj 😉
ahoj forensica!!! 😉 vitaj 😵
Dik Albao, no ja se tady obcas ukazu ale ucim se na zkousky tak toho mam trochu vic na delani... 😉 Koukam ze ocekavas prvniho mimise, to je vzruso 🙂
forensica: 😀 no vzruso to je! 😀
tanicka, super spravy, to cloveku odlahne.
peach, vdaka ti 🙂
drz sa aj ty..
Baby nestresovat ked je bodka o par mm mensia, kazdy sme iny...aspon sa vyhnete silvestru v nemocnici. Hlavne ze to vyzera ze vsetky bodky su v maternici.
hej peach tak ale tak je mi to divné,že prečo je to také malinké.
miya a kedy mas ist opat na sono,? Ja az v 12 tyzdni, ale asi pojdem skor, poytam si dalsi termin po telefone 🙄 , budem kludna az ked bude srdiecko.
to je to, ze ja som uz mala par skorych potratov do 7 tyzdna, teda ze sa neukazalo srdiecko , tak toho s a opat bojim, ze zacne zaostavat vo vyvoji.. 😖 , ale nic sa s tym neda robit len pozitivne mysliet a cakat
no ja mam termín 26. mája. Maria to fakt?? Tak ja som teraz druhýkrát tehotná a dúfam,že to vyjde tiež. No lekár sa netváril znepokojene,tak dúfam.
inak pozerala som kalendár a teoreticky sme mohli oplodniť malého aj o pár dní neskôr. tak dúfam že to je tak a možno stihnem aj vodnára. treba pozitívne myslieť. 😀 😀
Vodnara, to by bolo az koncom januara , nie? My mame tiez v rodine samych tvrdohlavych kozorozcov, mama, sestra, manzel, ja som vravela ze urcite otehotniem aby ich bolo viac, a vyslo to.
MAriadan. drzim palce, nech to tento krat vyjde.
hej hej to by som musela dlho prenášať,tak to teda ne radšej. ale kozorožca mám muža a mám čo robiť.a ja som vodnár. 😵
no baby a to co sa nam tu spustilo? zacala som ja ked mi povedal ze je mensie... no zostava len dufat ze bude vsetko ok. ale pojdem na kontrolu s riadne stiahnutym zaludkom...
dar a ty máš kolký týžden. ja už ani neviem. u mna to vyzera,že je to menšie o týžden a aj viac.tak uvidím,či to bude o.k.. ale uz nedepkujem. čo sa má stať sa stane a ja sa snažím,aby to bolo o.k. 🙂
ahojte babulky dnes som začala krvácať a bola som na pohotovosti tam mi zobrali krv, dali ultrazvuk vraj mikropotrat☹
elise: bozinku nie ☹ To je mi tak luto! A v kolkom tyzdni si bola, ze to nazvali "mikro" ?
pane boze elise. ani neviem co ti napisat. normalne ma to rozplakalo ☹
miyya mne minuly tyzden povedal ze to vyzera ledva na 4tt a to uz som mala byt v 6 tt. tak ale ja sa stale ukludnujem tym mojim nepodarenym cyklom... no normalne som rozhodena teraz...
povedal že medzi 4 a 5 tt ☹ ☹ ☹ ☹
elise: drzim palce k skoremu otehulkovaniu a doneseniu zdraveho babatka! Drz sa
dakujem babulky, vy sa tiež držte aby ste držali svoje uzlíčky v náruči zdravučké 😉
elise zelam ti vela sily. este mame vsetky pred sebou dlhu cestu... juuj take je to nespravodlive... 😢
Ahojte, aj ja sa k Vám rada pridám, tri dni po sebe som mala testíky pozitívne, tak som dnes presne v 5tt bola u lekárky, vyšetrila ma, urobila sono, no nič tam ešte vidieť nebolo, tak ma objednala presne za dva týždne. Krv mi brať nechcela... povedala, že teoreticky som v 5tt, ale tehotenstvo nepotvrdila zatiaľ... tak mám troška obavu ako tie dva týždne vydržím a či sa mi tie dve čiarky na testoch nestratia 🙂
Alise, strasne mi je to luto.

ale mna lekár vôbec nestrašil. náhodou sa tešil, že je to v maternici a napísal,že to je 4 - 5 tt. tak som tiež pozadu 🙄