icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
11. máj 2010

ale mna lekár vôbec nestrašil. náhodou sa tešil, že je to v maternici a napísal,že to je 4 - 5 tt. tak som tiež pozadu 🙄

albao
11. máj 2010

miyya: a aky dlhy si mavala cyklus? Bol pravidelny? Urcite je to v poriadku, len nie kazda baba ma perfektny 28dnovy cyklus 😉

miyya
autor
11. máj 2010

no ja som mala ten perfektný do rite. 😢 😢 ešte verím,že to dojčenie mohlo spôsobiť,že som mala ovulku trošku neskôr,ale nezdá sa mi to.

miyya
autor
11. máj 2010
forensica
11. máj 2010

Ahojky devcata, tak se k vam z dovolenim pridavam 🙂 Jmenuju se Veronika a vcera mi vysel neocekavane testik se dvema carkama. 😵 Na konikovi uz jsem leta, Lednovka jsem byla pred 1.5 rokem s moji dcerkou Kristinkou. Zda se ze mame mozna stejny termin s novym prckem 🙂

albao
11. máj 2010

miyya: aj tak ma niektora baba 28 dnovy cyklus, kde ma ovulku 18 den a ina 28dnovy cyklus s ovulkou na 12 den.Aj tam uz moze tyzden lietat. 😉 Urcite je to v pohodke, neboj 😉

albao
11. máj 2010

ahoj forensica!!! 😉 vitaj 😵

forensica
11. máj 2010

Dik Albao, no ja se tady obcas ukazu ale ucim se na zkousky tak toho mam trochu vic na delani... 😉 Koukam ze ocekavas prvniho mimise, to je vzruso 🙂

albao
11. máj 2010

forensica: 😀 no vzruso to je! 😀

peach
11. máj 2010

tanicka, super spravy, to cloveku odlahne.

tanicka1976
11. máj 2010

peach, vdaka ti 🙂
drz sa aj ty..

peach
11. máj 2010

Baby nestresovat ked je bodka o par mm mensia, kazdy sme iny...aspon sa vyhnete silvestru v nemocnici. Hlavne ze to vyzera ze vsetky bodky su v maternici.

miyya
autor
11. máj 2010

hej peach tak ale tak je mi to divné,že prečo je to také malinké.

mariadaniela
11. máj 2010

miya a kedy mas ist opat na sono,? Ja az v 12 tyzdni, ale asi pojdem skor, poytam si dalsi termin po telefone 🙄 , budem kludna az ked bude srdiecko.
to je to, ze ja som uz mala par skorych potratov do 7 tyzdna, teda ze sa neukazalo srdiecko , tak toho s a opat bojim, ze zacne zaostavat vo vyvoji.. 😖 , ale nic sa s tym neda robit len pozitivne mysliet a cakat

miyya
autor
11. máj 2010

no ja mam termín 26. mája. Maria to fakt?? Tak ja som teraz druhýkrát tehotná a dúfam,že to vyjde tiež. No lekár sa netváril znepokojene,tak dúfam.

miyya
autor
11. máj 2010

inak pozerala som kalendár a teoreticky sme mohli oplodniť malého aj o pár dní neskôr. tak dúfam že to je tak a možno stihnem aj vodnára. treba pozitívne myslieť. 😀 😀

peach
11. máj 2010

Vodnara, to by bolo az koncom januara , nie? My mame tiez v rodine samych tvrdohlavych kozorozcov, mama, sestra, manzel, ja som vravela ze urcite otehotniem aby ich bolo viac, a vyslo to.

peach
11. máj 2010

MAriadan. drzim palce, nech to tento krat vyjde.

miyya
autor
11. máj 2010

hej hej to by som musela dlho prenášať,tak to teda ne radšej. ale kozorožca mám muža a mám čo robiť.a ja som vodnár. 😵

darjena
11. máj 2010

no baby a to co sa nam tu spustilo? zacala som ja ked mi povedal ze je mensie... no zostava len dufat ze bude vsetko ok. ale pojdem na kontrolu s riadne stiahnutym zaludkom...

miyya
autor
11. máj 2010

dar a ty máš kolký týžden. ja už ani neviem. u mna to vyzera,že je to menšie o týžden a aj viac.tak uvidím,či to bude o.k.. ale uz nedepkujem. čo sa má stať sa stane a ja sa snažím,aby to bolo o.k. 🙂

elise
11. máj 2010

ahojte babulky dnes som začala krvácať a bola som na pohotovosti tam mi zobrali krv, dali ultrazvuk vraj mikropotrat☹

albao
11. máj 2010

elise: bozinku nie ☹ To je mi tak luto! A v kolkom tyzdni si bola, ze to nazvali "mikro" ?

darjena
11. máj 2010

pane boze elise. ani neviem co ti napisat. normalne ma to rozplakalo ☹

miyya mne minuly tyzden povedal ze to vyzera ledva na 4tt a to uz som mala byt v 6 tt. tak ale ja sa stale ukludnujem tym mojim nepodarenym cyklom... no normalne som rozhodena teraz...

elise
11. máj 2010

povedal že medzi 4 a 5 tt ☹ ☹ ☹ ☹

albao
11. máj 2010

elise: drzim palce k skoremu otehulkovaniu a doneseniu zdraveho babatka! Drz sa

elise
11. máj 2010

dakujem babulky, vy sa tiež držte aby ste držali svoje uzlíčky v náruči zdravučké 😉

darjena
11. máj 2010

elise zelam ti vela sily. este mame vsetky pred sebou dlhu cestu... juuj take je to nespravodlive... 😢

babenka24
11. máj 2010

Ahojte, aj ja sa k Vám rada pridám, tri dni po sebe som mala testíky pozitívne, tak som dnes presne v 5tt bola u lekárky, vyšetrila ma, urobila sono, no nič tam ešte vidieť nebolo, tak ma objednala presne za dva týždne. Krv mi brať nechcela... povedala, že teoreticky som v 5tt, ale tehotenstvo nepotvrdila zatiaľ... tak mám troška obavu ako tie dva týždne vydržím a či sa mi tie dve čiarky na testoch nestratia 🙂

peach
11. máj 2010

Alise, strasne mi je to luto.