icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
6. sep 2010

@sova33 🙂

louisiana
6. sep 2010

sirenita: gratulujem k dievcatku 🙂
kostri: ja som si vytkla clenok 6.5. a dodnes ma to este pobolieva. musis si teraz nohu velmi setrit, ked som uz dostupovala, tak mi lekarnicka poradila taky eslasticky "obaz" na clenok-bolo to super a noha az tak neopuchala.

louisiana
6. sep 2010

baby, dnes sa chystam kupovat tehu podprdu 🙂 drzte palce 🙂

markysek2
6. sep 2010

není ani 14 dní co jsem doktorce tvrdila že se zatím nehýbeme...tak jsem se na to o dovolené trochu víc zaměřila a už se můžem pomalu hlásit do nějakého fotbalového týmu...už se mám podařilo kopnout i tatínka (teda tvrdil že něco velice ale velice jemně cítil)...mám obrovskou radost
zítra jdeme na utz a hrozně moc se těšíme(jde i manžel)..bude zase 3D fotečka

kostri
6. sep 2010

@markysek2 no super 😵 nas tatino este zatial nic necitil..nevydrzi dlho drzat ruku na bruchu 😅 chlapi su netrpezlivi 😀
baby,diky,uz si naozaj budem davat pozor,ste zlate 😵 😉
@louisiana no mna uz to nastastie privelmi neboli,len sem tam ma to dobne,tlakovy obvaz som si davala,aj octanovu mast a ty si to este stale obvazujes?nenatierala si si to tou octanovou?mne velmi pomohlo 😉
no,co sa tyka prs.. 😠 mimo tehu mam 75D 😝 teraz-ani sa nepytajte 😅 po jednom tehu a kojeni som mala 85D..teraz este stale nosim tie iste podprdy ako pred tehu,ale ked si ju dam dolu,tak klesnu trochu nizsie jak predtym 😝 😀 co uz.no a ked som bola po skonceni kojenia na sono prsnikov,cudovala sa tamta dr,ze som tak dlho kojila,lebo ze nemam tak dobre vyvinute mliecne zlazy.a moja kamoska je temer plocha a odkojila obidvoch svojich chlapcov jak profesionalna dojka 😎 😉 takze na velkosti zas nezalezi 😉

stanulka551
6. sep 2010

ahojte, vezmete ma medzi seba? Som doma tak sa niekedy aj nudim. Babatko cakame 08/01/2011, rada s vami pokecam 🙂

kostri
6. sep 2010

@tetamon to je mi luto 😒

kostri
6. sep 2010

@stanulka551 ahoj,vitaj 🙂 mas termin ako ja 😉

kostri
6. sep 2010

@lavazza drzim palce na utz a tesim sa na spravy 😵
ja mam tiez taku skusenost,ze velky utz u mojej dr som neplatila,to bolo ked som mala 32 a pol roka a teraz ked ma poslala koli veku do blavy tak som platila 60euro 😝 tiez neviem,ako sa to pocita 😨

kostri
6. sep 2010

@tanya6 je tu malo dievcat zo slovenska,ja som z Novych Zamkov..mozno niekto z TN sa ti ozve 😉
@sirenita velke gratulacie 🙂 mali by sme si spravit prehlad o tom kolko tu mame chalanov a kolko dievcat 😉
@vera1132 ano,som druhorodicka(resp.prvorodicka-to som sa minule docitala,ze maminka ktora ide rodit druhy raz je prvorodicka 😕 = prvy krat uz rodila 😕 no,to je jedno 😉 )a preco?

jerryjanka
6. sep 2010

málo sloveniek kvoli tomu že väčšina je v sukromnej teme kde české mamičky chodia pomenej 😕

cufinka
6. sep 2010

@lolelole ježíš holka bud ráda 😀 já jsem až nervozní jak rostou ! a to jak slíknu podprdu tak se nepoznávám už vůbec 😕 a neboj mlíčko mít určo budeš nezáleží kdo má jaký vemínka 😀

tetamon
6. sep 2010

@stanulka551 vitej 🙂

tetamon
6. sep 2010

@kostri diky... nj, porad se neco deje. Ja stara konzerva na zmeny v mem nejblizsim okoli... 😀

sirenita
6. sep 2010

@kostri moc děkuji 🙂 to jo... 🙂

sirenita
6. sep 2010

@louisiana taky moc děkuji, mám radost 🙂

haniula
6. sep 2010

ahojte!! tak 30.9. jdu na první hodinu předporodního kurzu.... jsem na to zvědavá!!!

@stanulka551 vítej mezi námi!!

suzik77
6. sep 2010

caute babizne, ja mam babo narodene vo februari t.r., a uz mi poriadne vyrastlo, a mam prichystany takyto balicek, kuk:

https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni...

su to nove a takmer nove vecicky za dobru cenu. pre januarove, ci februarove babatka ako stvorene, nemate zaujem? ak ano, napiste mi do IP.

a prajem vam vela stastia a zdrave deticky! 😉

haniula
6. sep 2010

@sirenita gratuluji k super výsledkům a holčičce... já tomu měla taky takové nahnuté, jestli holka nebo kluk... ti kluci jsou fakt jistější... ale na 3D i na velkém utz se nám koukal mezi nožky a pinda nikde... 😀 snad na porordním sále nedoroste... 😀

stanulka551
6. sep 2010

Ahojte dakujem za privitanie.
@kostri fakt? tak to je super, no vsak uvidin nakoniec ze kedy to vlastne bude. Uz vies co budes mat? Nase malinke sa nam na sone nechcelo ukazat a kedze tu v Anglicku mame len dve sona, tak to bude prekvapko, aj ked ja som velmi chcela vediet ze co to bude, no nic budeme musiet pockat.

sirenita
6. sep 2010

@haniula Moc děkují! 😀 tak tak, taky v to doufám...ve čtvrek jdu na velký Utz, tak tam mě snad ubezpečí, že je to holčina 🙂 Aspoň budu moct konečně koupit i nějaký ten růžový kousek 🙂

lavazza
6. sep 2010

Tak sme byli na UZ, vše je v pořádku, vážíme 410g, jsme o trochu menší, posunuli nám termín okolo 16.ledna z 10.Mimčo dělalo bublinky 🙂
Ale nejspíš nečekáme slečnu, jak nám bylo řečeno, ale kluka jako buka.
Takže žádný sponečky, čelenky a šatičky a žádná růžová, ale pěkně gatě, šátky atd.
A já se tak těšila.

cufinka
6. sep 2010

@lavazza gratulujuuu a nesmutni já jak jsem viděla ty prďácký klučičí věci bylo mi to i líto 🙂 a já si stějně myslím že i já budu mít nakonec kluka 😀

cara.m
6. sep 2010

Kluci jsou náhodou fajn, já jsem chtěla holčičku, jeden den jsem se sžívala s klučíkem a teď jsem ráda, že budeme mít klučíka. Když se člověk jukne třeba na Next, mají super věci, už mám zase objednáno 😀

lolelole
6. sep 2010

@lavazza congrat 🙂 další chlap do party - paráda 😀

fixska
6. sep 2010

@stanulka551 ahoj mam presne ten isty termin🙂

lavazza
6. sep 2010

Když já má dva synovce a fakt to chtělo holku, ještě než ségra rodila, tak sem pořád toužila po slečně.Takže kluky si užívám docela dost.Ale hlavně aby to bylo zdravé.
Holky, dnes si fakt užívám jako nikdy.Malej o sobě dává dnes pěkně vědět 😀

ellahop
6. sep 2010

my mame tiez zatial zisteneho chlapca... uvidime po nedeli ked ideme na 3D ale myslim ze to bude chalan.. a ja som rada veru aj koli manzelovi, prve dieta chalan, to on sa z toho tesi ako maly...

kamusek
6. sep 2010

@lavazza I ten náš bobek o sobě dneska dává vědět víc jak jindy 🙂 Asi dneska nějaká dobrá konstalace hvězd 🙂 Ale taky je to možná tím, že jsem včera slavili s manželem 1. výročí svatby a dala jsem si asi deci šampusu 😀 Ale fakt jenom malinko a byl to jenom takový ten máloprocentní 😀

lolittka
6. sep 2010

@stanulka551 vitaj medzi nami 😉