icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

silvia0111
14. sep 2010

vecer este pridem, teraz ideme do mesta, majte sa tu pekne zatial 🙂

euffra
14. sep 2010

ja idem s malou von, ahojte

louisiana
14. sep 2010

@euffra: dobre jasne ze sa vo stvrtok ozvem, ako s bielkovinou. inak ja sa v nicom neobmedzujem, podla mna aj tak malo solim. takze si myslim ze to bolo z prechladnutia...a neboj, budeme mat vysledky v poriadku 😀

louisiana
14. sep 2010

@lolelole & @kostri jeeej to je super, s kupo toho cinkatka som este chcela pockat ale ak vravis lolelole, ze malicke to nabudilo, tak si to kupime a zacneme mu to tiez pustat 🙂 som zvedava 😉

kostri
14. sep 2010

@louisiana bola som minuy tyzden,aj som to sem pisala..v stredu.prides tam nalacno,pichnu ta do prsta-omeraju glukozu,daju vypit tu sladku vodu a po dvoch hodinach sedenia v cakarni ti zas pichnu.ja som mala 4,7 pred vypitim a po dvoch hodinach som mala 8,1 😒 ma byt max 7,8,takze chodim na kontroly a picham sa doma do prsta 😀 🙄

louisiana
14. sep 2010

@kostri uff, tak to mi je luto ze si musis tu glukozu kontrolovat. mas aj nejaku dietu?

kostri
14. sep 2010

@euffra a mas aj teraz cukrovku pri druhom?

kostri
14. sep 2010

ako..skusam sa testovat na roznych jedlach,sladkych aj slanych..aj po zakuskoch styroch minule 😀 som mala 4,7 😕 ale sak doma nesedim,hybem sa,takze to spalim.zatial som mala max 6,3.nedietujem 😝

louisiana
14. sep 2010

@kostri aha, tak aspon ze nemusis dietovat...sem tam 1 zakusok (alebo aj 4 😀 ) nezaskodi 😀 . ja mam teda pocas tehu nenormalnu chut na sladke - predtym som sladkosti vobec nejedla 😅

louisiana
14. sep 2010

idem prec z roboty, vecer sem este nakuknem 😉 pa

kostri
14. sep 2010

@louisiana no ja tiez,pri prvom tehu som mala skor chut na ovocie,furt som zula madarinky a teraz take keksiky selijake ,co som doteraz ani nevedela,ze existuju 😅 a cokolady mozem kopec 😝

lolelole
14. sep 2010

@kostri tak si mi právě udělala chut na mandarinky 😀 mňam 😝

kinsli
14. sep 2010

holky cukrovka nemá vliv na sladké tedy těhotenská, je to tím, že placenta vylučuje nějaké látky které slinivka nestíhá odbourávat. Pak při cukrovce samozřejmě dieta je, když už nestíhá prcka tak aby jste to ještě nepřikrmovaly vy. Já měla u Kačenky i přes 11 ale to až ke konci těhu. měla jsem i inzulín myslím 3x denně, ale neviděla jsem rozdíl v tom když jsem si píchla a změřila se nebo si nepíchla a změřila se.

louisiana
14. sep 2010

@kostri mne svokra predpovedala dievcatko, ked mi chuti sladke...a nakoniec budeme mat chlapceka 😉

kinsli
14. sep 2010

@kinsli já měla u obou děhu stejný jídelníček, jak na chutě tak nechuťe a budeme mít nejspíš páreček.

lolittka
15. sep 2010

čakáme dievčatko! 🙂 ..ani z jednej strany žiadny "pindík" 😠 😀
...nafotené, zdokumentované..nedá sa tomu neveriť...
takže ideme uvažovať nad menom.. fuuuha 😅
hehe, tak nám treba, doteraz sme len chlapčenské vyberali 😎
..a poopravili nám termín o štyri dni v pluse ..sme okašľali časopriestor 😀 😀

silvia0111
15. sep 2010

@lolittka ahoj, my zasa naopak, doteraz sme mali vybrane len dievcenske, ale u doktora nam ukazal velkeho,maleho pindika, ktoreho by aj slepy zbadal...... 😲

markysek2
15. sep 2010

tak už jsem dospěla do stadia, že se musím na cukrovku objednat, udělám to příští týden ještě podle rozmezí týdnů mám čas, ale moc se na to netěším, ale těším se na to jak se budou tvářit v práci až jim řeknu že budu skoro půl dne u lékaře :o))))
jinak ono se píchá jen do prstu???...no mě to včera od doktorky vyznělo tak že 3x mi vzmou normálně krev.....no jestli jen s prstu to je poho, už jsem to jednou zkoušela (v rámci biochemie), ale má to problém tenkrát se ve mě krve nedořezali, prostě píchli do prstu a nic :o):o)

euffra
15. sep 2010

@kostri zatial nemam, testovali ma v 16tt, mala som 4.6 a 7.5, predpokladam, ze asi nakoniec ju tie.z budem mat, lebo sa to vraj ku koncu tehotenstav zvysuje, uvidim, ci ma este budu testovat a kedy.
ja som kazdopadne poctivec, co sa tyka dietata, takze aj pri prvom ked som mala cukrovku, som poctivo drzala dietu, ziadny cukor, biela muka, ovocie len minimalne.
teraz zase drzim nesolenu dietu, jedine co jem slane je chlieb, inak nic.

stanulka551
15. sep 2010

Joooj ale som posledne dva dni podrazdena, snazim sa to nevybijat na Samkovi, ale vcera si to odniesol moj partner, ked prisiel s novou hrou na xbox a ja som zacala nanho hucat ze si ma vobec nevsima. Mam depku, mala som pocit ze sa mi moja vaha chvilu zastavila, ale vcera vecer som sa vazila a 2kg hore. Tak potom som mala depku, ze ako vyzeram. Aj vy mavate niekedy taketo pocity, ci to len mne hrabe ☹ ???

sova33
15. sep 2010

@stanulka551 Tak o tom mi povídej 😀 S tou váhou je to u mě podobně a s tou podrážděností někdy taky, ale mně je spíš dost do pláče.

cara.m
15. sep 2010

Holky budete kupovat do vaničky lehátko nebo koupat jen ve vaničce? Přemýšlím zda ho vzít nebo je to zbytečné?

kijonkova.k
15. sep 2010

@cara.m my máme lehátko,ale není podle mě zase tak nezbytné.Teď u druhého ho asi ani používat nebudu.Max.manžel,jestli si nebude jistý při koupání.Vaničku taky nemáme,koupat budu ve velké vaně. 😉

kostri
15. sep 2010

@cara.m ja som lehatko mala,ale malu som najprv kupavala len bez neho,az potom,ked sa vedela trosku udrzat a chcela sa drzat vanicky,tak som pod nu to lehatko dala,aby sa nesmykala a bolo to lepsie 🙂 no ked bola malinka,tak mi to tam len zavadzalo 😠 😀
@euffra urcite ze by som aj ja drzala dietu,keby je to nutne,nechcem ublizit babatku,preto si z casu na cas meriam cukor po akomkolvek jedle,aby som vedela ci to smiem,ci nie,pri hanke som nejak extra dietu nedrzala a mala sa narodila s por.hmotnostou 3200 a 50cm,takze ok 😉 drzim palce,aby ti cukrovka nevystupila ani neskor 🙂 sak ani sladke,ani slane 😕 co by to bolo za tehu 😀 😉
@kinsli tiez myslim,ze na jedeni sladkeho to nezavisi,skor od toho,ako sa s akym kolvek jedlom organizmus vysporiada
@markysek2 picha sa len do prstu,ale mozno ten treti krat myslela doki ,ze ti budu brat krv zo zili na testy,bo sa teraz zase budu robit testy na krvny obraz..ale to u gynekologicky

lolelole
15. sep 2010

@sova33
@stanulka551
tak to ja jsem měla včera taky takovy podražděný večer...Pohadala jsem se s ségrou. Ona je doktorka a udělala ze mně úplně nezodpovědnou krkavčí matku, která nechce pro své dítě to nejlepší, když nejdu rodit někam, kde je perinatologické centrum 😠 Normálně bych to neřešila a nechala ji vykecat, ale nějak mně to včera vzalo 😖 ..asi ty hormony 😒

kamusek
15. sep 2010

@cara.m My už vaničku i lehátko máme. Takové obyčejné, stálo okolo 120,-! Mamča říkala, že je to dobré, že to může být do vaničky, ale i klidně do velké vany, že já s bráchou jsme se od malička strašně rádi koupili ve velké vaně a tam to právě využívala. 🙂

kostri
15. sep 2010

@lolelole no ja som v tomto obdobi tiez nejaka podrazdenejsia 😖 hocico mi pride jak provokacia 😕 a vie ma to pekne nastvat 😒 hlavne ked provokuje svokra 😠 😀

stanulka551
15. sep 2010

@lolelole tak ja som si dnes aj porevala, neviem co to preto ze stale prsi a som taka alebo ma fakt trapia tie hormony. Dufam ze uz ma to prejde, lebo ma to drzi uz druhy den a dneska ma uz z toho placu aj zacalo boliet brucho trosku.

kostri
15. sep 2010

@stanulka551 skus si uvarit cajik a posediet si v klude,pustit nejaku hudbu...no najskor asi ked maly pojde spat si oddychnes ze?skus mysliet na pekne veci,aby sa brusko netrapilo s tebou 😨 🙂

haniula
15. sep 2010

Ahojte holky! Včera jsme byůli na glykemickém testu. Přežili jsme ho v pohodě, jen jsem měla dojem, že budu hlady šilhat a potom hnusu blinkat 😀. Ale ustála jsem to a výsledky jsou ok!!!! Jupíííííííí!!!!!!!!!