Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
pozeram tehu bazar a fakt nechapem,ako moze niekto predavat poporodne nohavicky 😲 😝 ze oprate 😝 zbohom 🙄 a este nechapem,jak moze niekto predavat tehu oblecenie velkosti S 😲 😅 cista provokacia 😀 😀 😀
@kostri no ja sem si napred rikala kdo je to 🙂 ale pak mne to nejak docvaklo ze si to ty 🙂 no ty fotky tam davala sestrenica a tak by se ti meli zobrazit kdyz kliknes na ukazat fotky na kterych je zuzana jinak nevim,ja je tam budu davat az pozdeji,az se sejdou vsechny a vybereme ty nej 🙂
zada mne boli uplne moooc musim so poridit balon 😀
@kostri 😀
@sjussi Taky tě už mám na FB 😀 😉
Holky, nás tu je, ani nevím na co dřív reagovat, děkuju všem, kteří mi drželi pěsti na tom ultrazvuku, úplně mi spadl kámen ze srdce.. Ale ti doktoři jsou fakt dobří, když v tom ultrazvuku vidí tepny, aortu, všechny orgány.. to já tam tak matně něco viděla 😅 Obličejíček jde vidět krásně, i to pohlaví 😵 ale ty orgány 😕
kwa_kwa: taky na tebe moc myslím ať je vše OK, já si taky poležela týden v nemocnici a už jsem ok 😉
Jinak jak píšete o těch náladách, tak já mám občas depku z toho, že jsem doma a do ledna daleko 😔
mějte se hezky 😉
baby dakujem ste zlate.. 🙂 dufam, ze to potiahneme do konca a stastneho a malinka bude zdrava, len to ma velmi prekvapilo, ze sa velmi o malu nezaujimali pocas toho ked som bola v nemocnici.. jednine na co sa opytali, bolo ci citim pohyby.. :( dufam, ze po tom mnozstve antiobiotik a injekcii co si do mna napichala bude zdravucka a neublizi jej to...
Holky, mám dotaz. Natíkají někomu z vás nohy? Mě včera začaly, není to nic hroznýho, ale přece.A to sem sestře hlásily na kontrole že ne.
Mám strach aby to nehlásilo něco špatnýho.
@lavazza Myslím si, že nemusíš mít strach. Otoky se vyskytují u většiny těhotných žen, u některých dříve, u jiných později. Značily by něco zlého, kdybys otékala nějak extrémně, nebo kdyby ty otoky tvrdly, zarudly... Rady asi znáš-nohy co nejčastěji v úrovni kyčlí, spát na levém boku a hodně pít... 🙂
baby prosim vas poradte mi, aky mam teraz pit caj, reps. aky caj je najlepsi pre tehotne.. dakujem
Ahojte baby, tak som dnes bola v poradni, vsetko ok az na zvysenu bielkovinu, na ten diabeticky test pojdem v utorok. Babatko mam v 24tt otocene ritkou dole. Dr povedala ze ma cas do 30tt. Mate niekotra miminko tiez ritkou dole, alebo uz sa otocili hlavickou dole? ako je to u vas?
@louisiana ja neviem,naposley som bola na utz v 21.tyzdni a vtedy sa tam mala metala jak diva 😀 este mala miesto,teraz neviem,a ani pohmatom to necitim 😔
takze stale mas nesolenu dietu?
@lavazza suhlasim s elzu,ja som mala tiez opuchy,nebolo to nic strasne,len som neobula moje topanky ,take velke lopaty som si musela kupit 😀 a ani prstene som nemohla nosit.teraz zatial opuchy nemam a nahlasila som to sestricke a ta mi do knizky zapisala,ze mam 😠 tapsa 😅
@louisiana ještě je moc brzo,je normální,že jsou miminka zadečkem dolů,to nic neznamená.Některé děti se otáčejí hlavičkou dolů až 14 dní před porodem.Teď ve 24.tt se otáčejí několikrát za den,mají tam moc místa. 😉
@kwa_kwa ja nepijem nijaky caj,ale myslim ,ze lipovy by nebol zly 😉 no ak myslis pre udrzanie tehu,tak citam,ze sa odporuca alchemilka-1salka nalevu denne z 1polievkovej lyzice
a este citam ze na bolesti chrbta sa odporuca masirovat s olejom z levandule a tymianu,tak sup sup masirovat,ktore vas chrbat boli 😀 😉
ja som cajickova a poviem otvorene strasne mi ten zeleny chyba. davam si roibos su rozne prichute, ovocne caje a v praci ma kolegyna super cajik medovka mata malina.. a ten je vynikajuci,,, potom je super mistral kamilky s medom, viem ze bylinky sa nesmu na hektolitre ale raz mozno dva krat za den sa asi nic nestane.. ja mam povolenu aj kavu, tak si ju asi od 4 mesiaca davam a skoncim asi v polovici novembra aby mi to potom ked budem kojit nechybalo... a aby maly nebol od malicka kavickar... 😉
a kostri ja mam teraz tehotenske rifle velskost XS 😉 pretoze zatial som pribrala iba 4 kg a vsetko islo do bruska a bokov takze ma kazdy chvali ako som pekne tehotna....zatial... 😉
@kijonkova.k vazne? 14dni pred porodom? tak to ma maly este naozaj vela casu, ukludnila si ma, diky moc 😀
@louisiana Určitě,neměj strach.Teď to opravdu nic neznamá,miminka tam mají tolik místa,že dělají přemety 😀 Takže jsou každou chvilku jinak. 😉
caute baby, nechcete ist na vikend pre tehosky do limbachu?
http://www.patlistok.sk/gravidvikendB.html
@louisiana takze ta biekovina ta este stale trapi? a chora nie si? lebo ja som ochorela, tak preto si myslim, ze mam tu bielkovinu. ja inak vobec nesolim, iba chlieb a pecivo jem kde je sol. dnes budem mat na obed buchty, tam je tiez trochu soli v ceste. s tym syrom si ma potesila, ja som totiz vylucila aj vsetok syr, lebo je v nom sol, a jem iba jogurty a mlieko, ale som rada, ze mozeme aj syr, lebo predsa potrebujeme bielkoviny v tehu.
Teď jsem s přečetla článek o testu, ve kterém zkoumali obsah cukru v dětských potravinách. Docela bomba. Už se ani nedivím, že tak přibírám, když teď ulítávám na kakau 😀 Kdyby vás to zajímalo:
http://www.zscr.cz/aktuality-zscr/33-detskych-k...

no,toto bola praveze taka bunda,co by sa dala nosit aj po tehu!!!juuuuj tak banujem ze som tam nebola skor,kym ju este mali 😠 😒 bo bola normal uzka hore,len pod prsiami bola strihnuta a tam rozsirena a dole zas trosilinku zuzena....juj dobra bola!hm 😠 hnevam sa 😠 😅