icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
4. okt 2010

@sirenita plodová voda se mění každý den, ne???

sjussi
4. okt 2010

@sirenita tak s timhle zkusenosti nemam ale odpocivej a vse bude urco ok 🙂
@neposedna ja uz odolavat nevydrzela 😀 a az se maly narodi tak ikdyz s nim budu chodit ven tak ne kolem obchodu protoze bydlim na vesnici a nic moc tu neni 😒

kinsli
4. okt 2010

@sirenita A kolik teď vážíte??

neposedna
4. okt 2010

@sjussi ja odolavam tiez len preto, ze byvam na dedine podobne ako ty a tiez tu nic nemame... do meste sa dostanem obcas cez pracu sluzobne, vtedy sem tam nieco kuknem, ale este odolavam.... a ked budeme uz traja (jedno ci chlapec alebo dievca) tak budem chodit aj do mesta, bo na dedine sa unudim 🙂 , vsak uvidime, ako bude.... 😀 😀 😀

louisiana
4. okt 2010

@kinsli napisala som ti IP 😉

sjussi
4. okt 2010

@neposedna ja bych taky chodila do mesta pesky ale v lednu bude zima a navic bych mela strach ze maly dostane hlad nebo tak a nez bych dosla domu

neposedna
4. okt 2010

@sjussi jasne ze to nebude hned v januari, mozno najskor v marci, aprili..... 🙂

kinsli
4. okt 2010

holky jak se Vám líbí tato rychlozavinovačka??? Nějak nemůžu žádnou vybrat ☹ Jaké máte vy??

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=34517215&tab=1

vzala bych asi ty krémovou s hnědou stuhou

sirenita
4. okt 2010

@kinsli asi ano, já jsem těhotná poprvé 🙂 Na velkém Utz ( před měsícem ) mám plodovku v normě... teď ne...

sirenita
4. okt 2010

@sjussi děkuji

sjussi
4. okt 2010

@kinsli jj ta je krasna anebo mne se libi i ta zelena 🙂

sirenita
4. okt 2010

@kinsli při tom všem jsem se zapmněla i zeptat, možná mi to říkala....

stanulka551
4. okt 2010

@kinsli myslim ze nie, ze tam nic take nie je. Stale to musis pozerat od zaciatku

luciemar
4. okt 2010

@sirenita Hodně odpovčívej a buď v klidu. Ono se to spraví 😉

stanulka551
4. okt 2010

@luciemar tiez ma tak bolel chrbat pred nedavnom, ani chodit,ani sediet nic, no proste hroza.... pomohol mi teply kupel a nejake cviky na chrbat , ale az po niekolkych dnoch to preslo ☹

stanulka551
4. okt 2010

@tetamon hmmm a ja som si myslela ze ked na sone povedia, tak by to tak malo byt 😀

sirenita
4. okt 2010

@luciemar já doufám...jsem furt v práci, tak odpočívat se moc nedá, ale nemám náročnou práci...jen jsem tu celý den...děkuji

luciemar
4. okt 2010

@stanulka551 Jak povídáš, je to hrozné...bolí to hlavně na pravé straně. Už jsem to mívala i před těhotenstvím, ale teď je to horší...Bolí to při každém kroku a sedání si nebo zvedání ze sedu je hrůza! Doporučili mi klid a suché teplo, takže prý ani koupele radši ne...Ale zdá se mi, že se to kapku začíná lepšit...Hlavně aby byl prcek v pořádku, já to vleže nějak vydržím 😝

luciemar
4. okt 2010

@sirenita A doktorka ti nenavrhla neschopenku? Když říká, že máš odpočívat, tak to nevím, jestli se ti v práci podaří. Přeci jen tam musíš asi cestovat a tak, ne... Já mám sice taky statickou a nenáročnou práci, ale cesta tam mi trvá dvě hodiny 😝 , tak to bych s těmi zády asi nedávala 😒
A co ti dokotrka jinak říkala, že na to pomáhá?

stanulka551
4. okt 2010

@kinsli mne sa velmi paci a tiez by som vybrala taku farbu 🙂 ja zatial ziadnu nemam a ani som velmi nepozerala, rozmyslam ci vobec si nejaku kupim ale je to pohodlnejsie manipulovat s babom ked je v zavinke

sirenita
4. okt 2010

@luciemar navrhla, ale až za těch 14 dní jdu na kontrolu a když se to nezlepší tak pak na neschopenku. Říkala jen, že větší odpočinek.... já chodím pěšky, nemám to daleko, ale přeci jen...teď zaučuji novou kolegyňku, tak je to náročnější...navíc tu mám zrovna "super" zákazníka, je to o nervy zrovna...a když je jich víc od 9 do 18hod...tak je to síla....
No cesta skoro 2 hodiny, to je síla.... Musím letět, zákazník je na golegyňku neodbytný... 😀

renatka100
4. okt 2010

@kinsli ja mam tuto:
http://www.bambini.sk/sk/product/1776/red-castl...
http://www.bambini.sk/sk/product/1823/scarlett-... - marhulovu
a uplne obycajnu bielu taku klasicku ako nase mamy pouzivali

kinsli
4. okt 2010

@renatka100 : Ta první je super, jen nevím jak se to šmodrchá 🙂

@stanulka551: na kojení je ta zavinovačka super, a vůbec na přenášení 🙂

luciemar
4. okt 2010

@sirenita To chápu, práce s lidma je občas opravdu náročná 😝 😀

haniula
4. okt 2010

Ahojte!! Vy jste toho popsali 😀 . Ani to nestačím přečíst... Byla jsem dnes na gyndě a to potvrzení na pracák mám. Dr. mi řekl, že pro příště mám jít přímo za ním a nemám hysterčit a stresovat. Napsal mi i mučenku na uklidnění... Doufám, že mi to na pracáku pomůže... Zítra uvidíme!!

kamusek
4. okt 2010

@kinsli No někde jsem dokonce četla, že se plodovka mění co 3hodiny! Tak nevím 🙂

kinsli
4. okt 2010

@kamusek : to je možné 🙂 sjejně to je fuj představa, nejdřív se vy... pak to vypijou, no fuj 🙂

beryk
4. okt 2010

Ahojda holky,
dnes jsem byla na kontrole v nemocnici a čípek dobrý a neotvírám se,jsem moc ráda, že je vše OK 😉

@haniula paráda, tak potvrzení máš, bud v klidu a hezky pohlad b říško

beryk
4. okt 2010

@kinsli pěkná rychlozavinovačka,já ještě žádnou taky nemám

knedluska
4. okt 2010

Ahojky 🙂
Tak dneska jsme byli na tom testu na cukrovku. Nic moc to nebylo, ale máme to za sebou. 🙂 Výsledky budou na gyndě. Tak snad to bude dobrý.
A teď vás jdu dočíst. 🙂