Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
aj ja som to užívala pri prvom tehu,ale teraz mi to nedal
bubush:to je malinkaťoučký miminko mini-piďi 😵 😵 😵 😵
bubush super, krasne miminko a najma blahozelam k srdiecku 😵 😵 😵
ahojte bambulky............mozem sa k vam pripojit ???....................ja som momentalne v 5tt, len az 17.05. idem na sono, kde by malo byt uz vidiet cinnost srdiecka, tak sa este bojim si pridat status tehotna .................snad sa to aj u mna vyvija tym spravnym smerom a buduci tyzden sa budem aj ja vytesovat oficialne z tehulkovania 🙂 🙂 🙂
bubush - krasne fotecky 😉
noo to je super ale malinké.kolko meria mimčo?? u môjho gynekologa by to takto pekne nevidel. asi má lepší utz.
bubush - t tie dve bodecky ta zmiatli? Preto si sa pytala, ci su dve? Technika je skvela vec, ked sa uz v siedmom tt mozeme takto vytesovat zo srdiecka? Gratulujem 🙂
miyya - to je pravda, ze to zavisi od UZ, ale ked pojdes na kontrolu, tak uz i na menej ostrom UZ urcite vsetk okrasne uvidis 😉
ahoj tija 😉
hej hej to viem. nabudúce budem vidieť všetko všetučko aj ja 😵 😵
bubush: krásné fotečky!! já už snad taky příště něco takového uvidím... 😵
baby - aj vy mavate obcas take rezanie v podbrusku ? ci som nato len sama ?.............mna to prekvapi niekolko-krat v priebehu dna, a az ked si lahnem tak mi to postupne ustupi 🙂
tija: mívám taky... je to zcela normální....
haniula - to si ma potesila, ze v tom nie som sama 😉
ahojte, mozem sa k vam pridat? v piatok som zistila ze mam pozitivne testiky-spravila som ich viac ako dost 😀 a v utorok mi dr. potvrdila aj z krvy aj na utz. zatial bolo vidno len vacok ale v piatok nevidela este nic a v utorok uz krasne bolo vidno vacok, tak hadam rasite 🙂
bubush a co ti povedal ake su rozmeri 😀
lenka - ahoj.........a kedy ides na dalsie sono ? 😉
Ahojte.
Takze pridavam sa k Vam. Dve ciarky som nasla min. tyzden a veeeelmi sa s manzelom tesime kedze mame za sebou dlhu cestu za otehotnenim.
Dufam, ze nam to vsetkym dobre dopadne a v Novom roku sa budeme tesit z nasich ratolesti 😉
mitta - ahoj 😉 ...............aj ja dufam, ze zaciatok roka 2011 bude pre nas ten najstastnejsi 🙂 🙂 🙂
tija a mita:vítejte v klubu těhotných 😵 😵 😵 taky držíme palce aby rok 2011 byl šťastný 😵 😵 😵
Bubush gratulujem k srdiecku 🙂))))) teším sa 🙂)
Hani, ja už asi 4 roky používam Elmex, aké neviem či mám odvtedy menej kazov
Tija, Lenka, Mitta vitajte 🙂
to sa nám tu dobre rozrasta!!
Vítám všechny nově téhotné!!!!
Lenka: Já viděla na utz to stejné co ty!! Takovou černou fazolku = vaječný váček... 😵
Ahojte baby, aj ja idem dnes ku doktorovi po prvy krat. Ale ze vraj tu sono nerobia (USA) iba keby boli nejake zle predpoklady... 😒
Tak si budem musiet pockat na sono ked pridem domou, za 2 tyzdne. Tak dufam ze to nejako prezijem, potom asi budem vidiet srdiecko urcite, v 8mom tyzdni.
Tesim sa s vami s krasnych obrazkov fazuliek.
diky baby za privitanie, dufam, ze tu prezijeme prijemne mesiace plne pohody a super zazitkov z tehulkovania 😀 😀 😀
ja idem na dalsie sono-vlastne uz do prvej poradne 🙂 , az 1.6.-na den deti, dufam ze je to dobre znamenie a ze uz uvidim srdiecko 😉
inak zienky ako sa citite? neviem ci ste uz o tom pisali predtym, mate nejake priznaky? mna zatial len bolia prsia, hlavne bradavky, rano pri umyvani zubov ma napina a chodim vela cikat. obcas mi poboli brusko a zatoci sa hlava...
Ahojte baby,
taak ja som toho dnes mala ajajajaaj 😉
okolo jednej som si nasla zlto hnedy fliacik na gatkach a tak som utekala a volala DR.
ona tam uz nebola...a tak som sla k susednej DR. ta na mna nemala cas ale povedala ze moja dr. je v nemocnici ma sluybu tak som sla...a vysetrila ma , vraj vsetko ok...aj sono a ten vytok moze byt zoé vcerajsieho gyn. vysetrenia, vraj je krcok jemnejsi v tehu a moze zena po vys. zacat jemne farbit.Dostala som injekciu vitamin K na zrazanlivost. 😒
Inak srdiecko bolo velkost je 4 az 5mm.....vravela ze nic to nie je...a ja dufam ze vazne to bude ok...
baby ale stres som mala riadny
peach - tak to cakanie je aspon pre mna dost narocne.......a to uz idem v pondelok na sono, no ale citim to ako celu vecnost.............Tvoje dva tyzdne budu tiez pekne narocne, ze ? 😉
veru to cakanie je narocne, ja by som najradsej isla kazdy tyzden, ale to by asi nebolo dobre, nech ma to malinke aj trochu klud... ale tiez neviem ako to vydrzim do prveho
lenka - tak ja mam priznaky: rezanie v podbrusku, unava, cikat chodim tak 100x denne...............a prave naopak, jem co vidim 😉
tanicka - dolezite je, ze je to o.k., takze sa setri a relaxuj 😉

😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vy ste teda take zlate 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dakujem, ano som uz kludnejsia a inak predpisal mi aj duphaston ani neviem preco ale sa mi zda ze hovoril ze za to ze sme sa tak dlho snazili 😉