icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

monik1
5. okt 2010

@kamusek Kamčo ahoooj, koukám k tobě do alba a máte vybraný kočárek Jané? Byli jste v tom opavském obchodě? Má cenu tam jezdit? Já jsem v Ostravě v prodejně zkoušela kočárek Canu a jsem nadšená http://www.imperia.com.cz/website/mainmenu/prod...

kinsli
5. okt 2010

@tetamon Máš cukrovku, nebo o čem je tu řeč???

kinsli
5. okt 2010

@monik1 je moc hezký a cena je luxusní 😵

monik1
5. okt 2010

@kinsli Kočárek za 20 mi manža zakázal 😀 takže vybírám takový střed 😉 tento bych brala ale se stříbrnou konstrukcí, prý to není problém.. s tou černou je to hodně tmavé. tvůj x-lander je taky super, taky se mi moc líbí 😵

kamusek
5. okt 2010

@monik1 Jojo, byli jsme v té Opavě. Byla tam strašně moc hodná a ochotná paní. Zavíračku měla v 5, my jsme tam přišli až okolo půl 5, protože jsem šla rovnou z práce a ona tam s náma zůstala až skoro do třičtvrtě na 6 🙂 Fakt bylo poznat, že tomu rozumí. Není to tam moc velké, ale některé věci co tam nejsou mají buď na netu nebo v katalogu. Chtěli jsme nejdřív kočárek čtyřkolkový a černozelený a nakonec to bude asi tento. Fakt ve skutečnosti byl skvělý. Ale ten co jsi vybrala ty je taky moc kráný. No na 99% to bude ten, ale ještě chci počkat tak do listopadu, takže se to možná ještě změní. No, jinak když tam zajdeš a řekneš si, tak nemusíš ani nic koupit a dostaneš rychlozavinovačku (v ceně 360,-) jakou barvu si sama vybereš. Jo a ještě jsme tam koupili matraci 🙂 A co ty? Jak se máš?

stanulka551
5. okt 2010

@tetamon museli v 6 mesiaci ho operovali v Bratislave. Ale urcite to neporovnavaj so mnou, viem o vela pripadoch ked sa to upravilo ako babo rastlo. u nas tiez cakali, ale Samkovi sa to nezlepsovalo, skor zhorsovalo, maval zaplay mocovych ciest. Ale musim povedat, ze vsetko dobre dopadlo a na poslednej kontrole povedali ze uz to ma velmi dobre. Tak dufam ze uz nenastanu ziadne komplikacie. Nechcela som ta vystrasit, ako vravim vo vela pripadoch sa to upravi samo. 🙂

misag23
5. okt 2010

@monik1 Já jsem byla už rozhodnutá pro x-lander xa, ale když jsem viděla Canu (hlavně ta modro-bílá varianta) tak pořád váhám. Bohužel jsem ho neviděla nikde v obchodě, jen na netu.

misag23
5. okt 2010

@kinsli Můžu se zeptat, jestli s x-landerem jezdíte výtahem? My pořád řešíme, jestli se nám tam bude vejít. Máme už ten nový zmenšený výtah podle EU.

kamusek
5. okt 2010

@monik1 Jo a paní nám říkala, že jelikož budeme mít prcka v lednu, tak se máme dívat hlavně na sportovní verzi. Protože tak do března-dubna se i do menší hluboké korbičky vejde i ve fusaku, protože bude maličké, pak už bude ležet jen tak bez fusaku a na příští zimu už bude jezdit na 90% ve sportovním, protože v roce už se chce dívat a sedět a pozorovat svět 😀

haniula
5. okt 2010

@monik1 jjj... do vítkovic chodím... minisrazík beru... je nás tu dost... 😉

haniula
5. okt 2010

@cara.m já jsem ho začla minulý týden a mám ho do půlky listopadu... o bazenu u nás nic neříkala, tak ho snad mít budem....

monik1
5. okt 2010

@kamusek Ty jo, tak to mi musíš dát kontakt kde to v Opavě je, určitě taky tam zajedu. Pak zajedu osobně na kočárky do Sambaby v Ostravě a možná kouknem i do Ratiboře do Polska do kamenného obchodu 😉 a objednám to taky až tak v listopadu 😉 Jinak se mám fajn, děkuji za optání, tak až budeš na mateřské, tak spácháme ten sraz, ju? 😉
@misag23 koukni po okolí,kde máte kamenné obchody, já chci s kočárkem určitě pojezdit, osahat, ohmatat.. jen tak bych ho neobjednala z netu 😉
@stanulka551 to je hlavní, že to Samkovi dobře dopadlo, to je hrozné někdy ty komplikace... držím pěsti tobě i tetamon

kamusek
5. okt 2010

@monik1 Jasan, na mateřské bych měla být tak od 15.listopadu, tak se pak určitě můžeme sejít. Klidně můžu dojet i do Ostravy (pokud ještě budu schopná řídit a nebude metr sněhu 😀)! Ten obchod se jmenuje miminečko.cz (nevím, jestli se tady můžou dávat reklamy) 🙂 Je to na ulici Husové, hned na začátku z ulice Olomoucké po levé straně.

monik1
5. okt 2010

@kamusek děkuji už koukám na jejich stránky, třeba vyberu další kočár 😀 Já bych měla být na mateřské od 1.prosince, ale já už jsem doma, tak je mi to fuk 🙂 Jo a pěkné fotečky z relax víkendu, moc ti to sluší, takové pidi břísko 😉 Na mě v bundě nikdo nepozná, že jsem těhu, pořád mám takové malinké bříško,ale v tričku už se rýsuje 😉
Tady je fotka teď z víkendu

kamusek
5. okt 2010

@monik1 No, na mě už to poznat jde. Ale v bundě taky vypadám spíš jako tlustá než jako těhotná. Teď jsme byli o víkendu v Praze a mamka vždycky jak jsme jeli metrem říkala, ať si tu bundu odepnu, aby mě pustili sednout 😀 Děkuji moc za kompliment, taky vám to moc sluší 🙂

tetamon
5. okt 2010

@stanulka551 no ja prave vim i o te moznosti operace. Ale dokud mi nereknou, ze fakt musime, tak budu verit tomu, ze to bude ok 🙂

@kinsli nn, prte ma zvetseny ledvinovy panvicky.. Ve vetsine pripadu se to samo spravi, bud jeste v brise nebo po porodu do jednoho roku, ale urcity procento prtat s tim ma potom dalsi problemy a musi na operaci, jeste jako miminka.

tetamon
5. okt 2010

Holky, co si myslite (ev. jake mate zkusenosti 🙂) o satcich na noseni prcku?

macina_k
5. okt 2010

@misag23 Hodně štěstí 🙂

monik1
5. okt 2010

@haniula Hani a platí ceník tady na webu http://www.naseporodnice.cz/porodnice.php?id_po... stojí ten předporodní kurz 550,-?
@tetamon Já šátek asi nebudu používat.
@kamusek tak doufám, že tě pustili sednout v metru 😀 A byli jste na té výstavě?

misag23
5. okt 2010

@tetamon já ho nejspíš taky používat nebudu. Takhle mě dost často bolí záda, tak si myslím, že by to nebylo nejlepší.
Teda to je hroný, já mám dneska hrozný chutě, pořád bych něco jedla. A to jdu zítra na tu cukrovku, doufám, že se to na tom nepodepíše ...

tetamon
5. okt 2010

@misag23 hm..kvuli tem zadum prave taky vaham... No uvidim, uvidim 🙂

Tak zitra dobre porid 🙂

stanulka551
5. okt 2010

@tetamon budem drzat palceky

Tehulky budete mat partnerov, manzelov pri porode ???

kinsli
5. okt 2010

@misag23 my také 🙂 Před tím jsme měli jen takový maličký a tam se kočár nevešel, do tohoto se vejde 🙂

misag23
5. okt 2010

@kinsli No, mně se ten náš zdá dost malej. Asi nevíš, jak široký výtah máte? Já když jsem to měřila tak ta nejširší část kočárku je jen o 2 cm užší než náš výtah. A taky se musím někam nacpat já 😀

macina_k
5. okt 2010

@misag23 Hodně štěstí, neboj bude to OK. 😉

macina_k
5. okt 2010

@stanulka551 Přítel sám řekl, že chce být u porodu. Prý aby mi neubližovali 😀 . Tak jsem zvědavá jestli nebudou mít doktoři víc práce s ním než se mnou. 😀

monik1
5. okt 2010

@stanulka551 Můj manžel taky bude u porodu, chce a já jsem ráda 😉

stanulka551
5. okt 2010

@macina_k tej moj by aj chcel, ale vravi ze sa velmi boji, a ze odpadava ked citi pach krvi haha to bude sranda. Ja ho nutit nebudem, ale bola by som rada keby tam bol so mnou.

misag23
5. okt 2010

@stanulka551 Manžel si taky přeje být u porodu, tak jsme zvědavá jak to dopadne, je to takový cíťa 😀
Jen mi už předem řekl, že pupeční šňůru přestřihávat nebude.

haniula
5. okt 2010

@monik1 platí... první lekci se jen kukneš a na druhé ho už zaplatíš... dala nám iá takovou malou knížečku, kde jsou aktuální ceny... jak říkám na první lekci jsme se balili a jeli do porodnice a rodili, příště bysme měli cvičit a ještě si povídat... zavolej tam co nejdřív!!! at chytneš termín... mají to hodně narvané...