Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Jojo, byli jsme v té Opavě. Byla tam strašně moc hodná a ochotná paní. Zavíračku měla v 5, my jsme tam přišli až okolo půl 5, protože jsem šla rovnou z práce a ona tam s náma zůstala až skoro do třičtvrtě na 6 🙂 Fakt bylo poznat, že tomu rozumí. Není to tam moc velké, ale některé věci co tam nejsou mají buď na netu nebo v katalogu. Chtěli jsme nejdřív kočárek čtyřkolkový a černozelený a nakonec to bude asi tento. Fakt ve skutečnosti byl skvělý. Ale ten co jsi vybrala ty je taky moc kráný. No na 99% to bude ten, ale ještě chci počkat tak do listopadu, takže se to možná ještě změní. No, jinak když tam zajdeš a řekneš si, tak nemusíš ani nic koupit a dostaneš rychlozavinovačku (v ceně 360,-) jakou barvu si sama vybereš. Jo a ještě jsme tam koupili matraci 🙂 A co ty? Jak se máš?
@tetamon museli v 6 mesiaci ho operovali v Bratislave. Ale urcite to neporovnavaj so mnou, viem o vela pripadoch ked sa to upravilo ako babo rastlo. u nas tiez cakali, ale Samkovi sa to nezlepsovalo, skor zhorsovalo, maval zaplay mocovych ciest. Ale musim povedat, ze vsetko dobre dopadlo a na poslednej kontrole povedali ze uz to ma velmi dobre. Tak dufam ze uz nenastanu ziadne komplikacie. Nechcela som ta vystrasit, ako vravim vo vela pripadoch sa to upravi samo. 🙂
@monik1 Jo a paní nám říkala, že jelikož budeme mít prcka v lednu, tak se máme dívat hlavně na sportovní verzi. Protože tak do března-dubna se i do menší hluboké korbičky vejde i ve fusaku, protože bude maličké, pak už bude ležet jen tak bez fusaku a na příští zimu už bude jezdit na 90% ve sportovním, protože v roce už se chce dívat a sedět a pozorovat svět 😀
@kamusek Ty jo, tak to mi musíš dát kontakt kde to v Opavě je, určitě taky tam zajedu. Pak zajedu osobně na kočárky do Sambaby v Ostravě a možná kouknem i do Ratiboře do Polska do kamenného obchodu 😉 a objednám to taky až tak v listopadu 😉 Jinak se mám fajn, děkuji za optání, tak až budeš na mateřské, tak spácháme ten sraz, ju? 😉
@misag23 koukni po okolí,kde máte kamenné obchody, já chci s kočárkem určitě pojezdit, osahat, ohmatat.. jen tak bych ho neobjednala z netu 😉
@stanulka551 to je hlavní, že to Samkovi dobře dopadlo, to je hrozné někdy ty komplikace... držím pěsti tobě i tetamon
@monik1 Jasan, na mateřské bych měla být tak od 15.listopadu, tak se pak určitě můžeme sejít. Klidně můžu dojet i do Ostravy (pokud ještě budu schopná řídit a nebude metr sněhu 😀)! Ten obchod se jmenuje miminečko.cz (nevím, jestli se tady můžou dávat reklamy) 🙂 Je to na ulici Husové, hned na začátku z ulice Olomoucké po levé straně.
@kamusek děkuji už koukám na jejich stránky, třeba vyberu další kočár 😀 Já bych měla být na mateřské od 1.prosince, ale já už jsem doma, tak je mi to fuk 🙂 Jo a pěkné fotečky z relax víkendu, moc ti to sluší, takové pidi břísko 😉 Na mě v bundě nikdo nepozná, že jsem těhu, pořád mám takové malinké bříško,ale v tričku už se rýsuje 😉
Tady je fotka teď z víkendu
@stanulka551 no ja prave vim i o te moznosti operace. Ale dokud mi nereknou, ze fakt musime, tak budu verit tomu, ze to bude ok 🙂
@kinsli nn, prte ma zvetseny ledvinovy panvicky.. Ve vetsine pripadu se to samo spravi, bud jeste v brise nebo po porodu do jednoho roku, ale urcity procento prtat s tim ma potom dalsi problemy a musi na operaci, jeste jako miminka.
Holky, co si myslite (ev. jake mate zkusenosti 🙂) o satcich na noseni prcku?
@haniula Hani a platí ceník tady na webu http://www.naseporodnice.cz/porodnice.php?id_po... stojí ten předporodní kurz 550,-?
@tetamon Já šátek asi nebudu používat.
@kamusek tak doufám, že tě pustili sednout v metru 😀 A byli jste na té výstavě?
@tetamon budem drzat palceky
Tehulky budete mat partnerov, manzelov pri porode ???
@stanulka551 Přítel sám řekl, že chce být u porodu. Prý aby mi neubližovali 😀 . Tak jsem zvědavá jestli nebudou mít doktoři víc práce s ním než se mnou. 😀
@stanulka551 Můj manžel taky bude u porodu, chce a já jsem ráda 😉
@macina_k tej moj by aj chcel, ale vravi ze sa velmi boji, a ze odpadava ked citi pach krvi haha to bude sranda. Ja ho nutit nebudem, ale bola by som rada keby tam bol so mnou.
@stanulka551 Manžel si taky přeje být u porodu, tak jsme zvědavá jak to dopadne, je to takový cíťa 😀
Jen mi už předem řekl, že pupeční šňůru přestřihávat nebude.
@monik1 platí... první lekci se jen kukneš a na druhé ho už zaplatíš... dala nám iá takovou malou knížečku, kde jsou aktuální ceny... jak říkám na první lekci jsme se balili a jeli do porodnice a rodili, příště bysme měli cvičit a ještě si povídat... zavolej tam co nejdřív!!! at chytneš termín... mají to hodně narvané...

@kamusek Kamčo ahoooj, koukám k tobě do alba a máte vybraný kočárek Jané? Byli jste v tom opavském obchodě? Má cenu tam jezdit? Já jsem v Ostravě v prodejně zkoušela kočárek Canu a jsem nadšená http://www.imperia.com.cz/website/mainmenu/prod...