Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@romik123mne povedal doktor ze to cele trva 2 hodiny ,som zvedava ako to tam vydrzim
a vraj niektore zeny v tehotenstve jedia surovy tabak..lyzu steny na dome...esteze mna chyta viac chut na sodu,a to by som vraj nemala lebo sa z nej vytvara strie=teda zo vsetkych bublinkovych napojou...Ja si preto brusko stale natieram
mozte tu napisat niekto kto uz ma aj viac kil navyse, nech sa necitim tak hrozne 😀 , ja uz mam 8 -9 kg navyse podla toho ako sa nejem a to nemam pocit ze nejako vela jem, ale co ja viem ked vy vsetky mate tak malick navrch. Ja som velmi nepribrala do noh ani do zadku, vsetko len brucho, ale to bola pre mna vzdy kriticka zona 😒
@stanulka551,neboj..ja mam sice 5,5 kg navyse,ale len vdaka hnackam ktore som doteraz mavala..inak by som mala uz urcite viac..inak siom dost pri tele tak si musim dat sakra pozor
@stanulka551 Já s holkou jsem měla na 20tt 9.5 kg podle průkazky a vše do břicha
moj manzel tvrdi ze sa mu zda ze som zo zadku aj noh dokonca schudla,tiez len brucho rastie....no uvidim,musim sa posnazit.pred otehotnenim som drzala dietu,inak sa nam nedarilo otehotniet,len co som 7 kg schudla,buuum bola som v tom....takze som si dala zavazok ,ze tentokrat hned po porode zacnem na sebe makat
já jsem dost přibrala na prsou, před těhu jsem neměla žádná (prkno) 😀 a teď se to příteli líbí, zvětšily se mi prsa aspoň o 2 čísla 😀
no vidis,na nieco to je predsalen dobre....mne pri 1.tehu narastli prsia a hned jak mi skoncilo mlieko sa zas scvrkli 😖
@vikaki to aj ja lebo pri prvom som stale cakala ze kila pojdu same dole a nakoniec som este aj pribrala a trvalo to skoro rok a pol kym som sa rozhybala nieco so sebou robit. A tiez ked som konecne schudla a cela stastna ze konecne vyzeram normalne som otehotnela, ale tento krat isto nebudem cakat na to, ze kila pojde same dole
Ahoj holčiny, tak mám dnes taky za sebou test na těhu cukrovku. A popravdě jsem myslela, že to bude větší hrůza. Nějak nesladím a sladkého taky moc nepojím, tak jsem z toho měla strach a nakonec se to dalo. Chutnalo to jako sirup proti kašli pro děti, akorát zvládnout 300 ml na lačno byl tvrdý oříšek a vydržet sedět na zadku ty dvě hoďky...au...ale dalo se to. 🙂 Teď jen, ať jsou výsledky ok.
@stanulka551 ja mám 7kg..... Tie posledné 4 som pribrala minulý mesiac a ani neviem ako, radšej som sa začala aj doma pravidelne vážiť., ale v ničom sa neobmedzujem, lebo teraz papáme hlavne pre bábätko.Tento mesiac som asi pribrala len 300 g, tak uvidím na budúci týždeň v poradni, akú budem mať váhu... Mne teraz chutia veľmi cestoviny s omáčkami 🙂 a hlavne mäso
Ahojky holky, tak já se dnes také odvážila na váhu a mám nahoře necelých 5 kg. Za posledních 14 dní 600g
tak to jde minulý měsíc jsem taky dala kilo týdně.
@stanulka551 Ahoj, bud kludna-ja mam uz vyse 10kg 🙂 Pri prvom som "nadobudla" 16kg a asi to aj teraz tak bude. Dole sice pojde s porodom len 9, ale potom sa snad nejak zbavim aj toho zvysku. Teraz som hlavne rada, ze sa mi vobec podarilo otehotniet-na prve babo som cakala asi 3 roky a netusila som, ze problem moze byt aj v nizkej vahe(stale som si drzala liniu a babetko do takej podvizivy nebolo ochotne prist). Tiez sa teraz nejak estra nepcham, ale ja som ten typ, co lahko pribera z chleba, zemiakov a cestovin-a toto mi teraz strasne chuti-no zabijem sa? 🙂
@stanulka551 ja mam plus 12 kg, takze ziadne obavy. O to nejem nic vynimocne ani kila cokolady alebo daco podobne. Vobec som nemala od zaciatku zaludocne problemy, vsetko mi chutila a preto asi ta vaha...
@meduliacik tak dik za podpororu, ja jem tak normalne ako predtym, nic extra, ani chute nejak zvlastne nemam, ale pohybu mam malo, keby som chodila do prace tak by to bolo ine.
Samko sa zobudil o 3 v noci ze sa mu nieco zle snivalo a do rana uz nezaspal, ani u nas v posteli. Som zvedava ako to zvladne dnes v skole. Ja si pojdem asi potom este na chvilu schrupnut 😀
@stanulka551 Ved to, ten pohyb-ja som tiez v praci nabehala kilometre po schodoch a potom este po meste po nakupoch-a na podpatkoch to duplom spalovalo 🙂 Inac, moj pokladik tiez niekedy v noci place zo sna a teraz aj kaslal a vela toho nenaspal, ale ma vyhodu, ze to moze dospat v skolke-ja si idem lahnut hned teraz, lebo vcera som kvoli tomu uzasnemu glukozovemu testu vstavala o 5.30, zabila som tam 4 hodiny a este som to nedospala-ale aspon ze vysledky su OK 😵
@janettan to ze ti chuti maso ti zavidim, ja ho teraz vobec nevyhladavam, jedine stastie je ze sa stravujem v skolskej jedalni a tam mame maso aspon tri krat do tyzdna. a v nedelu nas pozyva na obed svokra a tam to masko jem tiez... takze aspon ze tak. lebo to je teraz fakt potrebne jest.
@renatka100 ja tiez, vobec mi nebolo zle prve mesiace, papkala som normalne. Pri prvom som svoju vahu vobec neriesila, neviem co ma to teraz tak velmi chyta za srdce - asi preto ze viem ako tazko som to zhadzovala 😒
baby nerobte chute na jedlo:O))) Normalne som vyhladla:o)))

@vikaki Já jdu taky poprve v patek