icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
16. okt 2010

@macina_k máme modro-šedý a manžel chtěl takovou šílenou zelenou s ornamentama, to já zas velký nároky nemám, protože si to nemůžem dovolit,jinak kdybych nemusela koukat na peníze, tak si vyberu něco jiného

nikde na netu nemůžu najít tu naši barvu

cufinka
16. okt 2010

@lavazza my sme byly taky dnes se podívat a máme vybranej černo šedej firkon ,ale kupovat ho budem dýl 😉

kinsli
16. okt 2010

příjdu na pokec dýl, Kačka ještě nespí tak půjdeme koukat na talent 🙂

jukněte 🙂

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

macina_k
16. okt 2010

@kinsli to je nádherná holčička 🙂 🙂

stanulka551
16. okt 2010

@kinsli kraasna kucerava , aj mojmu sa tak tocia ked mal dlhsie

cara.m
17. okt 2010

@macina_k tak mám 58 kg 🙂 za čtrnáct dní už jsem přibrala jen kilo, tak snad už budu přibírat pomalu. I když hodně asi dělá ten můj šetřící režim 😒

janettan
17. okt 2010

@albao Ja som v práci vydržala do 14.00 hod., po príchode domov som si ľahla a spala som 2 hodiny. Zobudila ma sestra, lebo mi volala.... Musíme si zvykať 🙂 Aj dnes som sa zobudila pred druhou, ale podarilo sa mi ešte zaspať 🙂 My čakáme tiež dievčatko a tie vraj menej kopú ... No neviem, či je to pravda, musia posúdiť tie ženy, čo už čakali obe pohlavia

albao
17. okt 2010

@kinsli jeeej, nadherna "ovecka" 😵

albao
17. okt 2010

@misag23 Boooozinku, ideme zalozit klub nevyspatych tehuliek? 😅 😀 😀 😀

@vikaki presne dnes rano som sa rozhodla, ze musim kupit uz odsavacku! Citas mi myslienky 😀

albao
17. okt 2010

@janettan No moja nekope tak od deviatej rano do dvanastej a potom od druhej do siestej. Medzitym akoby cihala na chvilku, ked nechodim a vtedy to zacne 😀 Minule som pod rukou citila celu gucu, zdalo sa mi, ze to bola paticka nozky 😝 😀 Alebo koleno? 😕 😀

sjussi
17. okt 2010

holky jakou budete kupovat matraci do postylky??

misag23
17. okt 2010

@sjussi My máme pohankovo-kokosovou.
@albao Já přemýšlím, že ji koupím až po porodu, pokud ji vůbec budu potřebovat. Prý ne každý ji potom využije, tak abych neutrácela zbytečně. Určitě se na ně podívám, nějakou si vyberu a když bude třeba, tak ji pak hned objednám. Holky vy ji všichni kupujete už teď?

sjussi
17. okt 2010

@misag23 no manzel chce mit vsechny ty vetsi veci nakoupene tak ji chce objednat 😉

monik1
17. okt 2010

Dobré ránko-dopoledne 😉
tak já mám 59,6 kg 😉 ale poslední týden jsem se hodně "rozjedla", tak uvidíme, určitě se to raz dva prohoupne přes šedesátku 😉
@misag23 já odsávačku zatím rozhodně kupovat nebudu, přesně jak píšeš, pokud ji budu potřebovat, tak pošlu manžu hned po porodu 😉
@kinsli malá je krásňoučká 😉
a s matrací ještě nevím, prý kokosové jsou dobré. My máme doma malé staveniště - děláme ještě jeden pokoj a až se dodělá, tak teprve budu zařizovat a nakupovat postýlku a vše kolem 😉

misag23
17. okt 2010

@sjussi A už máš nějakou vybranou?

misag23
17. okt 2010

@monik1 Přesně tak to mám naplánovaný 😀 Jinak já jsme přibrala zatím jen necelý 3 kg, ale nejsem zrovna nejhubenější, tak má mimčo z čeho čerpat. V pátek jdeme na 4D ultrazvuk, tak tam nám řeknou kolik váží a snad to bude v normě. Ze začátku těhotenství jsem neměla moc chuť k jídlu, ale teď už se cpu pořádně (hlavně sladkým), tak se divím, že váha nejde nahoru víc.

sjussi
17. okt 2010

@misag23 ja premyslis o kombinaci kokos,molitan,kokos

albao
17. okt 2010

@misag23 no prave som si pozrela ceny a zavahala som, ci to budeme fakt potrebovat 😅

Ale aspon som dnes rano nakupila mydlo a olejcek od Weledy pre babatko 😵 Mozem si odskrtnut dalsiu vec 😀

Chcem sa spytat, kde sa daju kupit take zinky/spongie na umyvanie babatka? V lekarni? Alebo normalne v drogerii?

monik1
17. okt 2010

@albao Žínky např. v Ikei http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4005... ale koukala jsem na ně v Ikee a moc se mi nelíbí, chci klasickou jakoby chňapku, kde dáš ruku a z té Ikey to je jen takový "hadřík". Jinak ty klasické žínky, kde dáš ruku jsem viděla v klasických obchodech s dětskýma věcma - kojenecké potřeby 😉

misag23
17. okt 2010

@albao @monik1 V Ikee jsme tyhle taky koupili, ale taky se mi moc nelíbí. Potom jsem objevila na mimibazaru tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33165659&tab=2 a už je máme taky doma. Myslím, že ty budou mnohem lepší.

cara.m
17. okt 2010

Holky jakou velikost budete brát pro mimčo na cestu z porodnice?

kinsli
17. okt 2010

@cara.m mám new baby do 4,5 kg, doufám, že se do toho prcek vejde. Kačenka měla vel. 56 a byla ji malá.

albao
17. okt 2010

@monik1
@misag23 Dakujem, poobzeram sa 😉

@cara.m Ja rozmyslam, ze bud zbalim 56, alebo nezbalim nic a iba doma pripravim pre tatinka. Nech to prinesie potom, ked pojdeme z porodnice. Vraj tam miznu vecicky 😒 Podla mna vacsiu velkost nie je treba, vsak hadam sa miminka nechystaju mat 5 kg 😀 Mne by 2.9 kg stacilo pri mojej vyske 😅 😀

cara.m
17. okt 2010

@kinsli já jsem si původně říkala, že bude stačit 56, ale teď si říkám, jestli to nebude velké 😒 ale zase na převoz to stačí ne? Jak píšeš, 50 může být malá a zase to kupovat jen kvůli cestě do porodnice. Jsem si říkala, že vezmu dupačky od Fixoni, ty jsou 56 a dle porovnání jsou nejmenší z těch co mám. Třeba HM má 56 větší o trochu bych řekla.

cara.m
17. okt 2010

@albao no mi právě taky, teda doufám, že 56 bude dobrá. Spíše mám strach, aby nám to nebylo velké a nějak moc to neplandalo 😀

monik1
17. okt 2010

@cara.m Já zatím uvažuju, že malého obleču na cestu z porodnice do tohoto: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album... Je to ze Sambaby a jsou to nejmenší 56 co mám. Některé dupajdy 56 jsou stejně velké jak 62.. 😖 a tyto jsou fakt pidi 😉 a pokud se maličký narodí pod tři kila, tak zase řeknu manžovi nebo mamce ať na cestu z porodky koupí 50 😉

hanaraj
17. okt 2010

@sjussi ahojky taky jsem resila jakou atraci a nakonec jsem objednala tuto http://www.batoleshop.cz/detail.php?zbozi=1404758 je snad nerjlevnejsi co jsem kde nasla a mam ji uz doma a je super,,,, a hlavne je krasne vysoka,,, jak rikam snad nej za super cenu,,,,

cara.m
17. okt 2010

@monik1 asi to tak udělám nachytám to nejmenší co mám a když tak pověřím ať koupí menší a připraví 😀 Stejně budou jezdit na návštěvu do porodky, tak jak pojedou domů, staví se koupit dupajdy 😀

misag23
17. okt 2010

@cara.m Já vezmu určitě nějakou 56. 50 jsem ani žádnou nekupovala a ani kupovat nebudu. Je fakt, že každý výrobce to má trošičku jinak veliké, tak to ještě porovnám a vezmu tu nejmenší 56, co budeme mít.

cara.m
17. okt 2010

@misag23 jo jo a když budou dupačky dlouhé, tak na nohavičkách uděláme uzlíiky 😀 😀 😀 😀 😀