icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
13. máj 2010

kacerka, jasne, ze sa mozes pridat a patris medzi nas. mne osobne sa tato tema velmi paci z toho dovodu, ze tu rozoberame vselico. keby som si vybrala inu temu, museli by sme pisat prispevky k tej danej teme. my sme s miminom tiez este mesiac, mozno dva chceli pockat, ale nemyslela som si, ze to pojde na prvy sup, kedze uz mam dost rokov.

mariadaniela
13. máj 2010

kacerka, aka zhoda nahod, ja som si nasla pozitivny test , presne na moje narodeniny a TP mi vysiel na manzelove 😀
inac vitam ta tu, je nas uz tak vela, ze ani neviem koho som uz vitala 😲

mitta
13. máj 2010

Ahojte baby.

Aj Vy sa citite take unavene cez den ? Ja si musim ist vyzdy cez obed pospat s malym a vecer ma starsne zvyknu boliet nohy. Vobec si nepamatam ze pri prvom tehu som mala nieco podobne...
Pocit na zvracanie mavam vecer ale este som ani raz nezvracala.

kacerka
13. máj 2010

Děkuji za přivítání 😉

Mitta, unavená jsem, ale díky malému musím fungovat a vždycky tu únavu nějak přeperu, takže jsem mnohem akčnější než v prvním těhu 😉

katkaag
13. máj 2010

Dobre ranko dievčata.....tak ja som bola dnes skoro rano na pohotovosti...zacala som slabunko krvacat 😢 ...taký hnedý výtok....uz o 04.15 som sa zobudila, bola som nespokojná tak saom ani necakala a bežala....doktorka mi urobila sono, pozrela ma a povedala, že to nič nie je, že to môže byť....ale dala mi ascorutin na zastavenie krvacania...tak ja neviem...velmi sa bojím....inak povedala že to je taký 5tt+pár dní...a že o nejaké tri dni by mohlo byť vidieť akciu srdiečka....a zajtra mám isť ku svojmu lekárovi...aaach dufam, že to ozaj prejde...čo myslíte dievčata... ☹

adrous
13. máj 2010

kacerka:vítám tě u nás v klubu 😵 😵 taky se přemáham dopoledne je to pro mě nejhorší 😅

katkaag:jejda špinění ještě že je to ok 🙂 😵 hlavně se zkus nestresovat ono je to pak horší.aspoń jsi viděla že je mimi v pořádku 🙂 holky já zas včera nadmutá jak koza 🙄 😀

sylvia21
13. máj 2010

katkaag a doktorka Ti dala i utrogestan alebo duphaston? Alebo len ten ascorutin? Hlavne teraz nic nerob, oddychuj, vyloz si nozky, nijako sa nenamahaj ani nerozculuj.

sylvia21
13. máj 2010

androus i pre mna je doobedie narocnejsie, poobede sa uz citim lepsie. Mne tieto moje stavy pripominaju plavbu na mori 😝 😎 🙄 😕 😉

katkaag
13. máj 2010

sylvia21 no mám aj duphaston ten užívam už týžden...tak ja neviem...snád to pomože...ty si už v 6 týždni a bilo už aj srdiečko?ja sa teraz fest bojím....aby sa mi to krvacanie nespustilo.... ☹

adrous
13. máj 2010

sylvi:to mě taky plavba na moři a můj žlučník než mi ho vyoperovali dřív jsem byla vždy tak nafouklá ☹ 😒 🙄

kacerka
13. máj 2010

katko, já jsem v prvním těhu 2x krvácela a bylo to ok - poprvé to byl hematom - takže klid na lůžku - hospitalizace a tím jsem pěkně zlenivěla, tak doufám, že tentokrát se mi to všechno vyhne a budu moct fungovat - chodím i na poloviční úvazek do práce 😉

adrous
13. máj 2010

kacerko:mě nemluv já mezi 4-5 měsícem jsem se otvírala takže jsem musela ležet nebo odpočívat ☹ 😅 a nakonec mi malyho vyvolávali 😀 😀 😀

lenka47
13. máj 2010

ahojte zienky

Katka, neboj sa vsetko bude v poriadku, vela zien krvaca aj akoby mali normalnu ms a je to v poriadku, ked ti dokina povedala ze to je v pohode tak len mysli pozitivne, urcite to bude v pohode

katkaag
13. máj 2010

dakujem dievčata...ja viem, že sa kadečo stáva a dopadne to dobre...tak ja dufam že to bude aj moj prípad a vlastne nás všetkých....že na nás čakajú krasne zdravé babatka 🙂

sylvia21
13. máj 2010

Kati, treba byt v klude, polezkavat, liecky pravidelne uzivat. Nic viac momentalne nemozes urobit. Myslim na teba, nech je vsetko vporiadku. Vies niektore krvacania mozu naznacovat neuspech a ine nemusia. Ja som krvacala na zaciatku tohto tyzdna, nastastie mi to ustalo. Tak viem presne, cim teraz prechadzas.

Androus - i tak klubuk dole pred Vami maminkami, co sa este v takejto extremnej unave, co pocitujete a k tomu je vam na zvracanie starate o male deturence, ktore maju energie na rozdavanie 🙂

adrous
13. máj 2010

hihi holky mě všechny tady pisete androus to mě teda rozesmívá 😀 😀

sylvi obzvlašt ten můj ďábel hyperaktivní 😀 😀 😀

sylvia21
13. máj 2010

a ako chces, aby sme Ta volali ? Chces inak ? 😉

adrous
13. máj 2010

sylvi stačí bez toho n adrous 😀 😀 😀

luculele
13. máj 2010

Dobre raanko prajem. No mne sa vcera a dnes priznaky trochu stlmili. Iba prsia mam stale rovnake bambule. Predvcerom ma ta sukromna gynda dost zarazila. Pytala sa ma na priznaky a ja jej hovorim, ze som casto unavena a ze radsej nedviham tazke predmety a nenamaham sa moc a ona vravi, ze ved tehotenstvo nie je choroba, ze ona ma dve deti a pocas tehotenstva robila vsetko. Tak teraz, ked uz sa citim lepsie, sa nebudem tak setrit, ale aj tak si mysilm, ze to nie je najlepsi pristup od doktorky. najlepsi by bol: robte to, na co sa citite...

miyya
autor
13. máj 2010

aahojte, čo to kati?? ale ved špinenie je časté,tak sa nebojkaj.

Luculele aj u mna raz sa cítim ako tehotná a potom znova nie. No ja sa teda šetriť velmi nemôžem pri malom.Tak bojujeme 😅 😅 😅 ale šetri sa radšej, ked nemusíš nič,tak odychuj. u nás s deckami je to iné.

darjena
13. máj 2010

ahojte, katka nebo dobre bude. mne doktor povedal, ze pokial zbadam spinenie, tak ani nemam za nim chodit, iba si lahnut a vylozit nohy (???) a ze keby to bolo silnejsie ako MS, tak mam ficat do nemocnice... ale dobre sa mi hovori, tiez by som isto stresovala. aspon si videla ze mimco je v poriadku, tak teraz len oddychovat a brat lieky.

maria davas maleho uz od oktobra? ja som sa este nerozhodla od kedy. skusim sa dnes s nimi dohodnut. zda sa mi este mala. aj ked ona neni az taka hyckana. v noci spava sama v izbe aj zaspava sama, akurat poobede s nou zaspavam. aj mi to teraz vyhovuje, ze si pospim pri nej. a zase mi je dnes na vracanie od rana. fuuuj. dost mi to lezie na nervy 😉

mariadaniela
13. máj 2010

aj mne je dnes zle
ja som rada, ze ma miesto v skolke, skolka je par domov od nas, a dohodnuta som s riaditelkou ze uvidme ci oktober ci januar, ale viem, ze je lepsie ak nastupi pred narodenim dietata, aby si zvykol a naspojil negativne to, ze maminke sa narodilo babo a mna odlozila do skolky

darjena
13. máj 2010

aha vidis to ma nenapadlo. ale zase ak by som ju dala pred nastupom na druhu matersku, tak budem musiet ist do roboty. u nas je teraz taky zakon. ze akonahle das dieta do skolky , tak ti konci rodicak a musis do roboty. tak to budem musiet vysepkulovat.

lenka47
13. máj 2010

mne je tiez dnes nejak zle, uz som bola aj pozdravit wc misu a nic do seba nedostanem len piskotky, hadam sa to do vecera zlepsi

mariadaniela
13. máj 2010

ja budem mat medzi malym a babom taky isty rozdiel, ako medzi dcerkami, Mala sa narodila v juni a starsiu som dala v septembri do skolky a zacala velmi ziarlit, lebo ona si to prave tak spojila, ze maminka je doma s babom a mna dala do skolky, musela som ju zo skolky vziat 😖 a dala opat az v januari. Ale to zalezi aj od dietata, starsia bola velmi narocne dieta a nerada chodila od skolky...Ja vidim aj na malom, ze je na mne velmi upnuty, tazko sa bude zmiernovat s babom, on mi aj stale vravi, ze je moje babatko aja mu vravim, ale ty si chlapcek a on nie, maminkine babatko 😝 takze uvidme a mozno , bude babo velmi lubit a nebude ziarlit, dufam v to

susann83
13. máj 2010

ahojte 🙂
ako sa dnes mate?
ja som teraz doranajkovala 😀 nejak mi rano nechutilo, aj ked som mala hlad ako vlk, tak som si dala len pohar kakaa
a potom som si dala cottage chees s cerstvou pazitkou, paprikou a paradajskou s maslovym chlebikom.

inak, chystate sa robit nejaku tehu-gynastiku alebo jogu?

lenka47
13. máj 2010

susann, ja urcite cvicit chcem, teda taky primerany pohyb, prechadzky a plavanie a cviky pre tehulky... ja som bola zvyknuta cvicit aj pret tehu tak by som v tom rada pokracovala, pravdaze na inej urovni 🙂

susann83
13. máj 2010

ahoj Leni, no ja som pred tehu necvicila, tak dufam ze to potom s aktivitou neprezeniem 😉
co si cvicila pred tehu?

kde su vsetky baby? vcerajsie prispevky som ledva docitala a teraz ticho...

lenka47
13. máj 2010

ja vselico, som povodne ucitelka TV, takze som si skusila takmer vsetky sporty 🙂 ale hlavne som robila bojove sporty, aerobic, plavanie turistiku, cyklistiku no a tak vselico rada som si zabehala...
teraz mam este trosku strach tak len tak opatrne radsej, hladam si na nete ze co je vhodne aco nie...

veru dnes je tu ticho akosi

mariadaniela
13. máj 2010

ahojte, mne je dnes cely den na vracanie, len predychavam a vcera mi bolo super, porobila som si tisic veci. Dnes s a uz musim naozaj ucit mam v pondelok skusku a kedze u mna nastupila tehotenska demencia, tak nic si nepamatam.. 😠
malicky spinka 😵 , pekne sme s a naobedovali, mali sme brokolicovu polievocku a privarok zo vcerajska.
tak idem sa ucenkat.