icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vikaki
21. okt 2010

@cara.m jaaaaj tak to mas super,nestazuj sa 😉 🙂

cara.m
21. okt 2010

@vikaki no jooooooooooo ale mám ještě dva a půl měsíce před sebou 😀 😀 😀

vikaki
21. okt 2010

ja sa skor bojim kolko este priberiem v nasledujucich 3-och mesiacoch,boooze pojde to rapidne hore ako rastie babo.....dufam ze sa dokazem trochu kontrolovat lebo s mojou terajsou vahou je to dost kriticke,ba az nezdrave

kinsli
21. okt 2010

mě vychází na tuk 3,1 kg ale plod 900g, což je nesmysl, má tak 1500g

vikaki
21. okt 2010

@kinsli tam sa to vypocitava podla tyzdna tehotenstva kolko asi priblizne vazi v danom tyzdni normalne plod....v tvojom pripade moze byt ze mas vynimocne velke babo.......mne moj gynekolog povedal ze mam velke babo a bude vazit pri porode okolo 4 kg , ale druhy gynekolog na velkom sone mi to vypocital takmer o 300 g menej

vikaki
21. okt 2010

@vikaki a ked som sa spytala ako su mozne take rozdiely,povedal ze,na nic sa nespoliehaj,lebo mi to na vahu nedavame,len ohadujeme podla merania velkosti,,,ale tam tiez zalezi nie len od dlzky kosti,ale aj tuku dietata

ellahop
21. okt 2010

tak som si urobila vypocet a vysla mi hlupost. vraj plod ma 1150g. pricom na sone mal 1680g. takze ... neberte to vazne...

kinsli
21. okt 2010

@vikaki my jsme pořádný 🙂 Dnes jsem byla na UZ. Malý má nádherný syslíky 🙂
psala jsem již na jdnu kliniku jestli by mě natočili prcka na video 🙂 Tak doufám, že si na mě dr. najde čas a pak jsem hodím odkaz 🙂

kinsli
21. okt 2010

@ellahop přesně tak, je tam rozdíl min. o půl kila.

kinsli
21. okt 2010

@ellahop ty jsi kolikátý tt?? Nebo lépe řečeno kolik jsi byla když jsi byla na UZ?

vikaki
21. okt 2010

@kinsli ja mam malu na dvd z velkeho sona,len nemozem prist na to,jak sa to posiela ...mam aj problem s windows,takze najskor to musim dat do poriadku

vikaki
21. okt 2010

@kinsli noooo..je to tak,urcite to neni presne,je to len raqtane podla priemerych vypoctov plodu na prislusny mesiac

misag23
21. okt 2010

My jdeme zítra na 4D ultrazvuk, tak se hrozně těším, až malýho uvidíme a taky jsem zvědavá, kolik vážíme. Hlavně, aby bylo vše v pořádku, už druhý mě nějak pobolívá břicho a občas cítím takový slabší křeče ☹
Dudlíky máme taky dva od Aventu pro nejmenší, ale ještě jsem je nerozdělávala z té krabičky, tak snad nebudou tak veliký. Pak máme ještě jeden od Nuku.

ellahop
22. okt 2010

@kinsli ja som teraz 30 tyzden, v pondelok zacinam 31... uz sa mi to krati... 🙂

ellahop
22. okt 2010

no dievcata, dnes o pol stvrtej hore,,,, na jendom boku bolesti chrbtice, na druhom maly kopal a to uplne ze moc, tak sm sa len prevalovala. okolo stvrt na sest som zaspala ale o siedmej som uz musela vstavat,,,, a teraz ze funguj a usmievaj sa..... 😉

cara.m
22. okt 2010

Holky budete mít fusak i zvlášť do autosedačky? Když budeme mít ty zimní mimča? A kolik fusaků máte? 😀

cara.m
22. okt 2010

@ellahop jo jo krátí se to šíleně. Ty máš termín kdy?

vera1132
22. okt 2010

@cara.m ja zatial by som chcela jeden fusak, a potom uvidíme ako bude. možno do autosedačky zvolím niaku suuuper dobrú deku, uvidím čo ponukne obchod 🙂
ty nad čím rozmýšlaš? ak sa smiem opytať.

vikaki
22. okt 2010

@cara.m ja fusak do autosedacky mat nebudem,ani pri dcere som nepotrebovala....fusak mam len jeden,na tie 3 mesiace co ho budeme potrebovat staci

cara.m
22. okt 2010

@vera1132 No mám jeden fusak do kočárku, ale líbí se mi moc ještě tento http://www.malvik.cz/Kocarek-doplnky/fusaky-a-p... moc se mi líbí, ale přemýšlím, jestli to není zbytečné a nejde to dát kolem hlavy. Ale ten vnitřek je úžasně měkkoučký, máme z něj čepičku 🙂

albao
22. okt 2010

@cara.m my mame len fusak, co bol ku kociku. A ten do autosedacky som si usila sama - z vonku je fleese a z vnutra flanel. Aj tak je to podla mna len na tu chvilku, kym sa vykuri auto, potom by uz bola v tom vsetkom spotena.
Navyse sa spolieham, ze mame jeden super-teply kozusinkovy overal, ktory nas zachrani v najvacsich mrazoch. Sice nikam neplanujem chodit v mrazoch, ale keby sme potrebovali ist k lekarovi alebo inak nutne vybehnut, budeme mat dost teplych veci aj pre taketo pripady.

vera1132
22. okt 2010

@cara.m vizera suuuper, budes sa musiet rozhodnut ti.možno bude taká zima že budeme potrebovať extra teplé fusaky 🙂

neliq
22. okt 2010

no mne to podľa tých výpočtov vôbec nevychádza 😒

sjussi
22. okt 2010

@cara.m ja do auta kupovat nebudu,auto vzdycky vytopime nez nekam vyjedem a kdyz pojedem nekde kde budem stat venku,treba do obchodu tak si stejne myslim ze v kombineze a jeste kdyz maleho prikryju dekou mu bude teplo nez se auto vytopi,a navic je vytopene brzo 🙂

neliq
22. okt 2010
sova33
22. okt 2010

Ahoj, já mám obavy, že pokud bude extra silná zima, tak si ty fusaky ani neužijeme, protože ve velkých mrazech stejně nebudemem moct ven 😖

vera1132
22. okt 2010

však uvidíme, neni problém skočiť do obchodu a dokupiť fusak 🙂 nie??
v dnešnej dobe.
a dúfam že bude taká mierna zima, nie ako minulí rok.

albao
22. okt 2010

@vera1132 aj ja sa na to spolieham, ze vsak tatino vybehne dokupit, ked bude treba. Myslim, ze neech miniem hocikolko penazi na vybavicku, stale budem mat pocit, ze mi nieco chyba. Takze uz mame skoro vsetko nutne, nieco este buduci tyzden dokupim, a potom uz bude nakupovat tatino v sestonedeli podla potreby 😅 😀

vikaki
22. okt 2010

mn e po porode malej pribuzni a znami doniesli tolko veciciek pre babo,ze som potom lutovala,ze som toho pred porodom tolko nakupila...lebo mala rychlo z urcitych velkosti vyrastla a ani som jej to nestihla obliect...no mam teraz paspon pre druhe babo

cara.m
22. okt 2010

No my už máme taky skoro všechno, i když je plno věcí, které mě stále napadají 🙂 Kosmetiku a věci do porodnice a z lékárny chci koupit v druhé polovině prosince, ať už v prosinci mám vše.
Kdy budete prát? Kdy budete chystat postýlku?