icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lilix
26. okt 2010

@vikaki a kde si sa tam vzala v grecku? manzel je grek? inak to cumim 😕 😨

lilix
26. okt 2010

@vikaki jake mena 😀 . ako volas muza?
ja som pocula, ze sa po zosnulych pribuznych nema davat meno.. vraj su tie deti chorlave. neviem ci je to len povera..

vikaki
26. okt 2010

@lilix ja neviem ,to bude len povera,inak ja som to este nepocula....ja som starku strasne lubila,tak preto......muz je grek,spoznali sme sa v nemecku=obaja sme tam pracovali

vikaki
26. okt 2010

@lilix a volam ho normalne Kyriako alebo ako zdrobnenina=Kuli,Kulis

sirenita
26. okt 2010

@cufinka Ahojky, moc krásné sady 🙂 taky jsem si objednala něco podobného, teď jen počkat, až mi přijde komplet balík i s postýlkou 🙂

neposedna
26. okt 2010

@luuca1 ja este pracujem, ratam, ze tak zaciatkom decembra nastupim na matersku 🙂 🙂 🙂

monik1
26. okt 2010

Ahoj holky,
potřebovala bych radu - jaké lehátko kupujete do vaničky?
Pěnové - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26227529&tab=3
Látkové - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=22102838&tab=1
Plastové - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29465454&tab=6
Poraďte, prosím 😉

luuca1
26. okt 2010

@neposedna a ako to zvládaš??? ja som už uplne že kaput. tiež by som tých 6 týždnom mala ísť od 6. decembra ale chcela ma dať PN kvoli tvrdnutiu brucha tak som jej povedala že pokial vládzem by som chcela ešte robiť. Neviem si to totižto predstaviť byť doma zavretá PN.... fuuuu

cufinka
26. okt 2010

@monik1 ahojky já koupila to látkové
@sirenita děkuju moc ,já se taky už těším až tu růžovou sadu ( je to taky komplet s postýlkou) objednám ,ještě chci ale počkat zda na potřetí potvrdí Nelinku 😀

luuca1
26. okt 2010

pozerám baby že všetky tu už riešite že čo do vaničky a do postielky a ja ešte nemám nič kúpené...... je tu niektorá tak na tom ako ja

vikaki
26. okt 2010

@monik1 ja ziadne,len sa v tom zdrzuju mikroby...inak tie plastove su podlamna najhygienickejsie

monik1
26. okt 2010

@cufinka Cufi, ty jsi nedůvěřivá k těm doktorům 😀 ale je pravda, že můj Dr. řekl, že nikdy to není na 100 %.. takže když tak naše holčička bude chodit v modrém 😎 😀 😀

monik1
26. okt 2010

@vikaki no jo, jenže já takové pidi mimi nebudu umět držet v ruce a druhou rukou ho mýt.. musím ho někam položit, já se úplně bojím té manipulace s prckem, ty už jedno dítě máš, tak víš co a jak 😉 Ale u toho plastové se zase bojím, že je tvrdé a nepohodlné 😖
A kdepak v Řecku bydlíte - pevnina či ostrov? 😉

monik1
26. okt 2010

@luuca1 nás je tady doma plno 😉 někdy to utíká rychleji jindy pomaleji 😉 Já jsem doma defacto od 1.července 😉 Jsem učitelka, chtěla jsem nastoupit zase od 1.září, ale prcek mi to nedovolil 🙂

vikaki
26. okt 2010

@monik1 inkak kukam ze tie plastve moc nejdu,nie je tam ziadny zaujemca.......ja som malu kupala klasicky bez podlozky,v zime sa aj tak dlho nekupala,len take rychlovky a podla mna tie podlozky az tak netreba

cufinka
26. okt 2010

@monik1 😅

vikaki
26. okt 2010

@monik1 neboooj,sak aj ja som vtedy mala prve dieta a islo to,ved nedas vela vody,budes drzat pod hlavickou a len ritka bude opreta o dno vanicky.......Byvame na poloostrove =Keramoti,ide sa od nas trajektom na Thassos=je to asi 20 min

monik1
26. okt 2010

@vikaki teda, tak to závidím tak kousek na Thassos, my chtěli s manžou v létě na Zakynthos, ale Dr. mi zakázali letadlo 🙄

vikaki
26. okt 2010

@monik1 jeej zakintos je super....ale nezavid,po rokoch zivota tu to clovek uz vidi inak,kazda krajina ma svoje krasy...mne chybaju slovenske lesy...kedysi som pracovala v tatrach v narodnom parku a az mi tak srce pisti za takou prirodou...tu su len hole kopce

monik1
26. okt 2010

@vikaki no jo, to věřím, že každá krajina má své krásy a člověku se zasteskne 😉
No tak dneska jdu kupovat to lehátko, tak nevím, s kterým přijdu domů 😖

stanulka551
26. okt 2010

@neliq jeeej velmi pekne 🙂

vikaki
26. okt 2010

@monik1 ja neviem este aj to latkove by hadam uslo,da sa preprat ,vykartacovat...ale to penove by som nebrala,lebo co s mikrobmi? ja este aj spongie periem v pracke=tie male na kupanie =nie stale ale raz za cas

stanulka551
26. okt 2010

@cufinka ahoj cufinka vsetky su velmi kraaasne, budes mat az tri supravicky do postielky? Ja som myslela ze dve by mohli stacit na striedacku, ale stale sa neviem rozhodnut. Vcera som nasla nieco taketo na eaby http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem..., celkom sa mi to paci. Kolko u vas stoja take supravicky nech to viem porovnat?

monalis
26. okt 2010

@monik1 Ahojky, já koupila toto: http://www.babyexpert.cz/produkt/lehatko-do-van...
Musím říci, že jsem lepší neviděla. Sice u něj píší, že se má zavěsit za oblý okraj vaničky, ale já ho budu klasicky dávat dovnitř vaničky. Je super, protože nebrání kontaktu miminka s vodou a skoro v té vodě hezky leží a hlavičku má pěkně nad vodičkou 😉

luuca1
26. okt 2010

@monik1 no tak to sa máš, len mne priateľ o 9 ráno odíde do práce a príde o 17-18 domov.... dovtedy som sama

monik1
26. okt 2010

@stanulka551 podle toho kolik dílů povlečení - http://www.sambaby.com/14156-4baby/ Já koupím taky jen 2 povlečení na střídačku.. chtěla bych i s nebesama - to vyjde všechno přes 1000-1600 Kč.. jsou to pálky to ani my s manžou nemáme tak drahé povlečení 😝

stanulka551
26. okt 2010

@monik1 ahoj ja asi nekupim ziadne, ale ak by som kupovala tak latkove

monik1
26. okt 2010

@luuca1 můj manžel jezdí do práce v 6h ráno a doma je taky až večer a to někdy jde i o víkendu a ve volném čase chodí do posilovny.. takže jsem tady taky pořád sama 😔
@monalis Moni a to je teda látka? nějak jsem to nenašla - ale když píšou na suchý zip, tak je to látkové? 😉

cufinka
26. okt 2010

@stanulka551 no já budu mít tři soupravičky 🙂 jinak klasický bavlněný povlečení (deka ,polštářek)jde sehnat do 350kč,pak to zelené jak mám tam je ,deka +polštář+mantinel to jde sehnat do 500kč a ten komplet s postýlkou mě vyjde na 3700kč(a matrace kokos molitan je v ceně ) 🙂

monik1
26. okt 2010

@stanulka551 Stani, tak budeš stejně jak @vikaki držet prcka v ruce při koupání? Já se fakt bojím té manipulace s tak malým miminkem