Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ellahop ak to neprehrmí teraz rýchlo, tak sa to určite ustáli pri narodení dieťatka, petože tú pomoc budete určite aspoň na začiatku veľmi potrebovať. Budeš sa musieť dať aj ty do poriadku po pôrode a taktiež si cez deň aj oddýchnuť a pospať si. Ja dúfam, že mi mamina a sestry budú tiež chodiť prvé dni pomáhať a u mňa aj prespávať.
@ellahop ahoj myslim ze je to preto, lebo uz sa to vsetko blizi, treba vela veci zariadit- treba vela penazi na vsetko a tak. Chlapi citia velku zodpovednost za rodinu a asi preto to moze byt tak. U nas je to napatie tiez castejsie ako predtym, moj drahy tvrdi ze je to kvoli mne, ze ja sa stale chcem hadat, ale nemyslim si, ze iba ja som na vine. Ale je pravda ze som casto viac podrazdena uz mam toho tehotenstva nejako dost niekedy.Ja mam stale pocit ze ma dostatocne nedokaze pochopit, ja ked sa s nim rozpravam mam pocit ze ma vobec nechape 😒
baby prosím viete mi niektorá poradiť či ked udam na rodnom liste otca dieťaťa musí automaticky nosiť jeho meno???
Ď
@neliq jak se tady bavíte o těch kočárcích, tak já mám kamarádku, která má kočárek Peg Perégo GT3-trojkombinace za 25000kč, kterou jí koupili rodiče, chtěla mi ho po půl roce užívání prodat za 15000kč, pak si koupila ještě jeden kočár za 7500kč, nakonec že jestli nechci ten druhý a teď má ještě golfky od Peg Peréga a na netu sem našla cenu cca necelých 10000kč a to taky prodává, mě řekněte kde na to bere, manžel by mě zabil kdybych takhle rozhazovala i kdyby sme ty peníze měli, fakt to nechápu
@monik1 Moni, tak jaké lehátko jste nakonec vybrali? My budeme mít to látkové, už ho mám objednané, ale balíček stále nedorazil a to je to už 14 dní. Už 2x jsem to urgovala, tak prý každým dnem dorazí. Naštěstí jsem neplatila převodem (mám tam více věcí, tak to bude trošku víc peněz).
Dneska jsem byla na kontrole, tak mimi je v pořádku, jen mám více odpočívat, protože břicho často pobolívá a tvrdne a občas mám i křeče.
Holky, jak velkou vaničku kupujete? Koukala jsem, že mají většinou velikosti 84 cm nebo 100 cm. Myslíte, že stačí ta menší?
co sa tyka toho kupania ja som nasla nieco este taketo,moze sa to pouzivat aj vo velkej vani http://cgi.ebay.co.uk/Babytec-Baby-Bath-Support...
@lavazza fúúú to by ma aj ten môj zabil, keby si dovolím takto rozhadzovať a popravde mi to príde trochu na hlavu kupovať desať kočiarov. Myslím, že stačí jeden a poriadny a vôbec nemusí byť drahý. Poprípade ešte nejaké tie golfové palice po čase, ale tiež by som za ne nevyhodila také peniaze, keď viem, že sa dajú kupiť krásne a kvalitné za pár drobných 🙂
@ellahop to bude dobré, to teraz tebou len lomcujú tehotenské hormony, aj ja mám také chvílky. Veď manžel to teraz nejako pretrpí a potom sa už len budete spolu tešiť z krásneho drobčeka 🙂 Nakoniec možno aj zabudne, že sa mu u mamky nepáči 🙂
Inak dobré ránko všetkým. Ako ste sa vybuvali? Ja som dnes od 3 rána hore, nejako som nemohla spať :( tak som aspon poprala 😀
dobre ranko 🙂 🙂 🙂
konecne som si super pospala, prestala ma trapit nadcha a zapchaty nos, ani manzel nechrapal 🙂 🙂 🙂 juj, keby to tak bolo kazdu noc
ako sa vam dari?
som si nevedela predstavit, ze by som si nakupy nechala nekoniec, teda na november.... postupne sme nieco kupovali, postupne sme dotavali... este nam chybaju nejake malickosti a kozmetika, ale to uz necham na deceber, ked budem doma.... este par navstev kamaratok, ktore uz maju odrastene deticky, nejake veci z druhej ruky 🙂 🙂 🙂
@neposedna no my prerábame, tak máme len jednu izbu hotovú a ja z nej už mám klaustrofobiu 🙂 tak som radšej vstala, pekne nechala MM spinkať a ja som sa pustila do prania a trochu aj do sebaskrášlovania 😀 urobila som si masku na tvár, umyla a natočila vlasy a tak, aspon občas že nech vyzerám k svetu 🙂
ahojte baby no ja som sa vyspala v celku dobre len nad ránom okolo 4 som sa už začala budiť a potom som už len tak driemala ale všetko vnímala....všetko ma už tlačí, ťahá... no hrúúúza 🙂
@neliq tak tomu verim, ze mas toho akurat tak dost.....
super, ze si si nasla chvilu aj pre seba, hoci aj skoro rano 🙂 takych chvil budeme mat cim dalej tym menej ☹ ☹ ☹ takze si ich treba este uzit... ja som sa este nevzdala kazdomesacnej navstevy kozmeticky, ale na januar uz nic neplanujem.... ☹ ☹ ☹ uvidime, ako bude mala spavat a snad niekedy okolo marca zacnem znova s navstevami, kym bude mala spinkat, ale to su este smele plany, uvidime, ako bude a hlavne financne....
@neposedna no aj ja som chodila ku kozmetičke, ale včera sme predali auto, tak nejaký čas budem nepojazdná 😉 a taxíkom sa mi tam chodiť nechce, stačí, že budem taxíkom behať po doktoroch. A čo sa týka času po narodení drobca, tak to si vôbec neviem predstaviť, ako si tam zatriedim čas, hlavne čas na seba 😒
@neliq nastastie kozmeticku mam 20 min. busom, ale zatial chodim autom.... ale ked budem doma, tak neviem, bo drahy chodi autom do prace ☹
a po narodeni drobca budem asi dlho stratena v case a priestore 🙂 🙂 🙂 pevne verim, ze si po nejakych 1-2 mesiacoch najdeme system, aby som mala cas aj na seba - aspon sprcha 🙂 🙂 a aj na domacnost - varenie, upratanie..... som velmi zvedava, ako to bude 😒 😒 😒
ta moja nervozita bude sposobena asi hormonmy vcera manzel povedal ze samozrejme mozme byvat u vasich ved hlavne aby tebe a babatku bolo dobre 🙂 len ze aby ho tam nedirigovala moja mamina..ale ved uvidime....ako to bude. este mame 2 mesiace cas.
a ja nejazdim na aute takze som odkazana iba na manzela alebo na autobusy... takze na zaciatku budem asi doma strcena stale, ale ak bude teplo tak sa prechadzkam do mesta nebranim... 😉 . som zvedava kedy budem moct ist na zumbu, pred otehotnenim som chodila tri krat do tyzdna... a myslim ze aj ona prispela k tomu ze to ani dlho netrvalo a boli sme v tom 😉 predsa len krutenie panvou a latinskoamericke rytmi 😉

@cufinka děkujíííí 🙂