Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja stahujem malej z internetu rozpravky,aby sa cvicila v slovencine,ale nachadzam tam vacsinou len s ceskym dabingom...chuda male,uz to ma riadne popletene,chodi do greckej skoly,telku kuka v nemcine,lebo mne sa grecka tv nepaci=su tam vulgarne vyrazy na kazdodennom programe ,ja jej rozpravam slovensky a dvd-cka ma vacsinou v cestine...ale nejak jej to nevadi,hlavne nech kuka nejaku rozpravku
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2484785 taketo cosi mame ale je to s dierkami a s delfinikmi
ozaj uprednostnujete silikonove alebo kaucukove dudliky ?
Holky, můžete si počíst a zvednout sebevědomí 😀 http://ona.idnes.cz/zenam-po-porodu-naroste-moz...
@monik1 No, domeček má už střechu, takže se může začít dělat vnitřek. Doufáme, že nejdéle v červnu se budeme stěhovat. Uvidíme jak to půjde, ale on to manžel zvládne. Škoda jen, že je na to sám a pomoc od nikoho čekat nemůže. Pomůžeme leda tak druhý manžel jeho mamky a můj táta ☹ Je ale šikovný tak to určitě zvládne na jedničku 😵
Hold, my ty vztahy v rodině nemáme úplně ideální.
@cufinka to je v poho paplonik je take nase slovo skor take hovorove 😀 , hej myslela som prykrivku.
@vikaki ja skor silikonove
@sova33 Já jsem byla přesvědčená, že opravdu nastoupím. Chtěla jsem učit do konce listopadu, ale bohužel se to hned druhého září pokazilo a já musela zůstat doma. V práci jsou ale v pohodě a to jak ředitelka tak kolegové. Takže se tam na ně teď chodím občas podívat a popovídat si s nimi, co jaké dítko provedlo a tak se i dobře pobavím. 😀
@vikaki ja ziadne popravde... sestrin maly ho nechcel a priam ho napinalo ak mu ho dala. a nemyslim ze by mu to nejak chybalo. potom si na to zvykne a bude ho mat este aj v skolke, lebo na co sluzi taky dudlik? babatko sa nim ukludnuje....ale to by som len chcela. ako to bude.... uvidim.
dievcata u vas doma je vseko ok. my co by sme sa mali tesit a radovat tak stale nieco riesime a hadame sa ... o peniaze, o kocik, celkovo ako keby sme sa stali na seba alergicki. priznavam mam na tom podiel viny nie som az taka kludna ale od soboty si nevieme prist na pekne meno. ☹ a trapi ma to. aj sa rozumne porozpravame. ze vsak co robime? a vzapeti sa chytime na tom, ze dajme tomu ze muz chce ist do obchodu sam, aby mi pomohol a ja nie, lebo chcem ist tiez.... otras...ach.... 😒 ato som zvedava ako sa zladime ked pride maly. lebo ja by som najradsej isla k mamine ale on to tam nema rad, a ak to aj pre mna spravi tak bude stale frflat, a ist tam bez neho nechcem a tak asi pristupim na to ze budem doma sama rozmyslat co a ako mam spravit a maminka bude musiet chodit za mnou. cele ma to mrzi a dufam, ze to prehrmi rychlo
@stanulka551 no presne toto mi hovoril jeden pan predavac kocikov, ze radsej nech si kupime kocik len s vanickou. a sportovy si mame kupit zvlast kvalitnejsi a taky co najlahsi dobre skladny. ale nakoniec sa ideme pozreit v nedelu na jeden x lander za 200 eur, pouzivany rok a pol s celym prislusenstvom a pani nam vraj preda aj autosedacku za 10 eur..
@ellahop dobre robis,ze nechces dudku....radsej nech sa neuci..mne malu naucili sestricky v nemocnici,ked plakala hned jej hu dali aby nebudila ostatne babatka a mamicky...susedkyna dcera dudku nechcela ale namiesto dudky si pchala prst do ust az do 4-och rokov a teraz ma zuby nielen vysunute dopredu,ale aj nabok...je to fakt skarede....Nastastie moja dcera nasledky po dudke na zubkoch nema...dudkala malicku =anatomicku dudku...Ja som vsak skor myslela na dudky na flaskach,ci uprednostnujete silikon alebo gumu...Ja som tie gumove musela po kratkom case hned zahodit,lebo sa rychlo nicili a ked jej zacali rast zubky zacala ich zubkami trhat,takze tentokrat uprednostnim zasadne silikon
Holky, v Lidlu teď mají akci na mimi věci:
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-F7A1C767-F2...
Já se tam asi zítra vypravím pro tu podprdu. 😉
@luuca1 zvladam celkom v pohode zatial 🙂 🙂
prcujem v polhohospodarstve ako akgronom, takze cez to najhorsie, zatvu a sejby som bola este ok, a ani mi brucho nezavadzalo 🙂 🙂 🙂 teraz som viac-menej v kancelarii za pc a papiermi, ale som vdacna za kazdy pohyb 🙂 🙂 🙂
zdravotne sa citim ok, tak snad este ten mesiac vydrzim, bo pn nie je bohvieco ☹ ☹ ☹ a nerada by som prisla o peniazky ☹ ☹ ☹

@monik1 Ještě k tomu vedení ve škole, já jsem je na to upozornila už před prázdninami, že je možné, že nenastoupím, protože mi ten stres nedělal dobře. A musím říct, že mi to vůůůůbec nechybí, byla jsem tam za ty dva měsíce jenom dvakrát, když jsem nesla papír kvůli neschopence a podruhé předat mateiály k opravným maturitám.