Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@neposedna v to dúfam aj ja, že mi bude MM pomáhať, berie si na nejaký mesiac voľno v práci tak hádam bude 🙂
@ellahop na tú zumbu by som aj ja chcela potom chodiť, pretože si to všetky holky okolo mna chvália, len ked to začali robiť u nás, tak som už bola v tom, tak som ešte nemala možnosť to vyskúšať. Je to také dobré, ako sa o tom hovorí?
@neliq ahoj zalezi ake babo budes mat, ten moj ked bol maly tak spinkal vela vela som ho musela budit na papanie, takze som mala casu az az, neskor to bolo horsie.
@stanulka551 preco si budila na papanie? nie je to drasticke? ved babo sa zobudi ked je hladne nie? ja by som tiez nebola rada, keby ma niekto budi, ze halo vstavaj pod jest..
@ellahop chodíš na výšku, bože aj ja by som chcela a stále sa neviem odhodlať. Večne si nájdem výhovorky prečo ešte rok počkám. Už by som sa asi mala fakt rozhýbať 😀
@stanulka551 no ja neviem, pokiaľ by platilo to, že aký je aktívny v brušku, taký bude aj po narodení, tak sa moc nevyspím, ale neviem, či sa to takto dá posudzovať 😀
@lilix preto lebo on bol zo zaciatku lenoch a nebudil sa len spal a spal a to sa narodil tyzden po termine ale stale akoby nieco dospaval, musela som ho budit, lebo on by spal aj 5 hodin a bez jedla. Doktorka mi tak kazala lebo by schudol.
@stanulka551 ahaaa. to som nevedela, ze sa musi..
@neliq no, MM si nejak nemal v plane brat dovolenku, ale..... snad ho este presvedcim.... bo neratam, ze mama bude chvilu pri mne...
ale zvazuje zmenu zamestnania, bude teda cerpat zvysnu dovolenku, aby mu neprepadla.... tak snad mi bude pomahat, len este sa chce ucit na skusky na VS 🙂 🙂 🙂 🙂 takze mame toho akurat tak dost 🙂 🙂 🙂
@neliq 😀 😀 😀 krasne reakcie.... 😀 😀 😀 aj moja starka je rada, ze bude konecne prastarka, uz si myslela, ze nejak mame problemy, bo rok od svadby a my stale nic, len si nedala vysvetlit, ze sme este nechceli.... potom som to pred nou 3 mesiace tajila, aby som nahodou neuriekla prvy trimester.... uz bola aj stotoznena, ze teda tento rok nic, tak tiez bola chvilu rozpacita, ale uz je super 🙂 🙂 🙂
aktualizovana tabulka :
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...
😉
Ahojky holky, chci se zeptat, máte prcka už otočeného hlavičkou dolů??
@sirenita Ahoj...já mám malou taky pořád ještě zadečkem, gynekolog říkal, že je to vpohodě, že má ještě hodně času...a to samé mi říkali i na stáži z gynekologie a porodnictví ve škole (chodím na medinu), když mě jako bonus ultrazvukovali, aby to viděla děcka z kruhu, takže si s tím nedělej žádbné starosti, určitě se otočí, až bude správný čas! 🙂

@sjussi - já tam pojedu za chvíli. Ta 80 C by mi měla stačit, tak snad jo. 🙂 A ten fusak mi koupil taťka, prý tu nejmenší velikost.