Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
aj ja som niak na tom, okolo pol 11 spať, a ráno pozeram na plafón. ale este v noci ma zobudí, že potrebujem na wcko.
a zobudim sa na to ako sa otačam z jedneho boku na druhý 😉
Aj vy sa prebudíte pri otáčani ? ? ?
@stanulka551 vedela som ze mi presne toto odpises........no ja som skor mala na mysli ,ze uz jedno dieta doma mate bezohladu na to,ze ma ineho tatina.....ale samozrejme,ty vies ako je to s jeho citenim,niektori muzi sa veru tazko otvaraju,prejavuju city.....Ja som sa prave pre opak zalubila do greka...Ono to ti juzania su taka horuca krv,furt sa liskaju a davaju komplimenty a maca -muca,a lubim ta a tak...no,ale to tiez po rokoch pomali vyprcha a je toho pomenej 😢
@cara.m moja svagryna sa trosku stazovala na epiduralku,pretoze jej to nepichli dobre a mala a aj po 3-och rokoch este mava koli tomu problemy s chrbticou,mava otrasne bolesti.Tak jej to povedal doktor,ze to bude asi koli tomu.......Mne osobne doktor pri porode odmietol epidural...mala som komlikovany porod,babo nechcelo von .... vtom pripade sa epidural neodporucuje,koli spolupraci rodicky,hlavne ak je dieta privelke,alebo ma pupocnik okolo krku,ci nejaku inu komplikaciu
@vikaki jaj ja som myslela ze nevies ze Samko nie je Chrisov. Ja to u toho mojho az tolko laskania a prejavov nemam, on je proste taky suchar anglican 😀 ale Lubim ho a on nas tak to je hlavne. Niekedy by som prijala viacej tej romantiky to je pravda.
@stanulka551 nic si z toho nerob,hlavne ze sa lubite.....
@stanulka551 radsej nech ta lubi a nejak to to casto nehovori,akoby ta mal len okuzlovat falosnymi komplimentami a vyznaniami lasky 😉
@stanulka551 ja si obcas precitam nejaky ten romanticky roman a taaaaaak potom tuzim po romantike....no,co by som este nechcela,ze? Sak v skutocnosti je to inak ako v romanoch,na zaciatku je to romanticke a krasne,no caro sa po rokoch vytraca a je z toho potom uz len kazdodenna fadnost 😒
@stanulka551 jaaaaj a o neznosti uz ani nehovorim,kedze som na rizikovom.....To sa ma manzel koli riziku nesmie ani dotknut....Len co sa ma dotkne,naskoci mi husacia koza=hormony udru do hlavy a najradsej by som ho niekam strhla a...... 😀 No takze sa uz neviem dockat ,kedy bude to tehotenstvo za mnou,lebo ta abstinencia mi uz udiera na mozog 😨
@vikaki
@albao tak ja som mala strasnu chut na sex v druhom trimestri a otravovala som priatela stale a bolo to niekedy obratene ze on mi vravel ze ale dnes nie som unavney 😀 a ja som bola potom urazena ze ma nechce 😀 😀 😀 ale teraz uz cim som vacsia a tazko sa mi robi cokolvek tak to uz nie je take, skor naopak
@stanulka551 ano, aj u mna to uz opada 😉
Dobré ránko,toto je hrozné takto skoro vstávať... 😖 ako som prestala fajčiť keď som otehotnela tak som o 20,30 v posteli tým pádom som o 21,00 tuhá a potom ráno o 6,00 vyspatá.Toto je teda nespravodlivé,keď môžem spať tak sa mi nedá.
to bude tým že sa človek nevie pohodlne uložiť kôli tehu brušku...
@tereza79 ja som bola hore uz o 4 hod..boleli ma strasne nohy a nedalo sa mi zaspat,tak som si isla dat trosku medu.Neviem ci to je len vsugerovane,ale aj na mna aj na Piu to zabera=asi ako placebo,alebo med naozaj ukludnuje....Potom som trosku zadriemala,len tak zlahka,zdalo sa mi ze nespim,ale asi som spala,lebo som mala take divne sny zas...tutu-mutu,no neviem....mam obdobia kedy mi to vooobec nechyba a potom sa to zrazu zas dostavi,taky pocit chuti na roztrhnutie..... 😝 ....Vcera som kupila taku peknu capicku pre babo..je krasna,len tak u cinana som bola kupit povodne baterky do hodiniek a papucky pre Piu a nakoniec som tam objavila krasne kojenecke vecicky,deky,uteraky,rukavicky,dupacky.....Ako urcite nebudu nejak super kvalitne,ale na tie 2 mesiace ,kym sa do toho Lukia este zmesti,postacia
ahojte, akurat som nasla databazu nebezpecnych vyrobkov, ktore objavila SOI. posielam link, niektore veci som videla aj predavat tak davajte pozor
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2078-Databaza-...
@cara.m ako sa ti dari? Mne nasli v kultivacii tiez nejaku potvoru, tak idem dnes doktorovi. TO tvrdnutie vraj moze byt z toho. Tebe predpisali atb?
@renatka100 jo jo je to z toho, ty bakterie dráždí dělohu a ta tvrdne. Napsali mi atb, brala jsem je týden, zítra jdu na kontrolu a budeme dělat kontrolní kultivaci
Dobré ránko holky, pár dní som tu nebola a vy ste toho stihli popísať 🙂 🙂 . Ja som už odo dnes na MD, vraj kvôli tomu, že som bola skoro celé tehu na PN, tak som musela ísť skôr.
K tomu, čo ste popísali:
Zo zníženia rodičovského príspevku a toho, čo vymýšľajú s materskou je mi úprimne zle. Je na hlavu, že nám chce brať peniaze niekto, kto o sebe vyhlasuje, že mu nestačí na mesiac ani 4000 € a čo máme potom hovoriť my?! ☹
Som prekvapená, že už máte nachystané veci do pôrodnice, normálne sa teraz cítim blbo, lebo ja ešte ani nemám nič kúpené, to už aby som začala, čo? 😀
Čo sa týka nepohodlnosti pri spaní a častého budenia, tak ja už ani neviem ako si ľahnúť, ako sadnúť, najlepšie mi je asi pri státí, ale zase keď dlho stojím, začnú ma bolieť kríže. JA sa budím niekoľkokrát za noc a potom nemôžem zaspať.
Inak posledné dni mi býva strašne zle od žalúdku. Sa cítim ako v prvom trimestri. Je mi zle, keď nejem, je mi zle, keď sa najem, vlastne to je asi jedno, prosto mi je zle celý deň, aj v noci. Neviem, či je to normálne, máte to niektorá?

@luuca1 tak to ti nezaaavidiim ja som doma na pn 2 tyzden a uz mi z toho prepiiina.len vylihujem,kukam tv,alebo stukam pc,este vydrzat do 16 a konecne sa prestanem citit ako vezen.neboj nejako ti to prebehne,pomalinky si začnes chystat vybavičku,oddychnes si,radsej ako keby sa uz malo maličkee vypytat von.hlavne sa setriii,este si pospis poriadneee kym sa daaaaaa, 🙂 🙂