Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no ja sem vedela ze za sebe budu platit ale ze chteji i za prcka 😕 no ja zapomela ze tento stat podporuje rodiny s detmi
čiže všeeetko je dobré prať, čo? 🙂
@misag23 jo jo relativně vše ok, jen se mi čípek zkrátil o jeden mm, ale asi to není hrůza, když mě pustili domů. Jen mi pak cestou domů ztvrdlo břicho a mám ho tvrdé do ted a dopoledne jsem měla křeče, ale jen jednou, což jsem si teda oddychla, ufff. Ale myslím, že to bude žaludkem nebo střevama. A jak je Tobě?
@luuca1 ubíhá to děsně pomalu a k tomu se ještě do myslí stále vlívají myšlenky, co když a pořád člověk myslí na to, ať to ještě vydržíme dva v jednom. No ale vydržet se to musí, říkám si, že už jen měsíc, pak relativně pokud budeme ještě pohromadě začnu chodit, protože už kdyby příp. došlo k porodu, už by to mělo být ok.
@misag23 já mám do kočárku od Dity - s Outlastem viz. https://www.modrykonik.cz/fotoblog/cara-m/album... a už ho mám vypraný. Včera mi přišel fusak do autosedačky (se mi nechce pořád přes pásy sundávat a přemísťovat fusak ze sedačky do kočáru, tak jsem koupila zvlášť do sedačky) a ten budu prát taky. Ale až ke konci a nebo ho vypere někdo pověřený 🙂
Tak dnes som sa rozlúčila v práci a od pondelka som si zobrala dovolenku až do 24.11. , vtedy mi začína MD 🙂 Chcem si už začať všetko prať,chystať, nakupovať a vybavovať, lebo mám pocit, že za vami veľmi zaostávam
@cufinka jeeej kraaasna postielka ako pre princeznu 😵
tak mi sme sa teraz vratili, boli sme pozriet ohnostroj. Dnes tu maju taky den ze Bonfire, a vsade su same ohnostroje, ale tento bol fakt cool, 30 min a nadherny a obrovsky 🙂 Samko sa velmi tesil.
Holky děkuju já jsem stoho vyplácaná 😀
Ahoj holky, přeju hezký víkend 😉 My byli ve středu na kontrole, vše OK, příště jdu 1.12. a to bude zároveň nástup na MD 🙂
@cufinka Moc hezké povlečení 😉 Já včera malýmu koupila modré, ale zatím jsme bez postýlky, tak nafotím později 😉
Jinak už máme kočárek - ale u tchyňky, tak jsem se s ním neměla možnost pokochat doma ☹ Ale zítra pojedeme ke tchyni a tam ho znovu složím a budu vozit 😀 V obchodě nám ho paní předvedla a vypadá bez chybičky 😉
@cara.m @misag23 holky, doufám, že už je to lepší, ty křeče a tvrdnutí musí být nepříjemné ☹ tak držím pěsti ať je lépe 😉
Ve čtvrtek jsem byla poprvé na předporodním kurzu, zatím to byla jen info schůzka, maminy jsou sympatické, tak se těším na příště 😉
vcere bola u mna kamaratka a ponukla mi stolik na prebalovanie ,sterilizator,podbradnicky ,anatomicku vanicku...atd...tak to som rada..bratranec nam pozicia =parko=nevie ako sa to povie po slovensky...tak budeme skoro komplet.
http://www.ntosas.gr/aneienyaaoi-juniors-2-inuo... to je to parko,ako sa to vola v nasom jazyku? pred 14 rokmi este take moc na slovensku neboli,takze neviem jak to pomenovat.Dame to do jedalne,takze tam moze pocas dna babo spinkat a aj sa hrat,aby som to mala pod kontrolou
Inak babky ja neviem co sa so mnou deje a ako som to 'dokazala' 😖 ale ja som stihla za 2 tyzdne pribrat 2 kila 😕 Zacali mi mravciet nohy a vcera vecer mi otrasne spuchli dlane a tak ma svrbeli ze som myslela ze ich do krvi doskriabem
@vikaki pokud se škrábeš a puchneš tak by to měly být špatně jaterní testy ☹
Já měla s Kačenkou desetinásobné a teď vše v normě. Kdyby nebylo toho žlučníku co mě dost dlouho trápil
tak si nemám na co s těžovat. S Kačou to bylo pořád něco teď úplná pohoda 🙂
@stanulka551 došla Ti včera IP??
@kinsli nie prislo mi to mail ale tu na stranku nie
to vanze bolo upratovanie mojou oblubenou cinnostou???? Od rana upratujem a skoncila som teraz a som unavena akoby som robila cely den niekde v bani ☹ , ale uz to naozaj chcelo poriadne upratat, tak mi treba ked som cely tyzden leniva

@misag23 Ja mam len ten ku kociariku a vsetko periem a zehlim 😉 Nechcem aby mi dieta dychalo tovarensku chemiu a bohvie kam to hadzali po tovarni pred zabalenim. Takze do porodu chcem vyprat vsetko