Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
No jo teď si mě připomněla, já jdu 28.5. k zubaři :D
vitaj kinsi. v poslednej dobe je tu nejak mrtvo, len obcas sa to rozbehne. dnes je to mozno tym, ze je sobota.
Tak já jsem tu 😉 byli jsme venku zima jako v ... 😠 Já už chci létóóó
ja som tu stale. pohybujem sa v kuchyni a obcas na kuknem co nove.
tak super alespoň někdo na pokec 😀 😀 😀
já mám dnes pohodu večeři vaří MP 😀
aj u nas je zima, keby tak uz prisli slnecne dni, uz dlho je takto skaredo
a aka este bude zima v january 😀
ja sem tiez sem tam nakukujem 🙂
no dufam, ze dalsia zima bude miernejsia. uz tak budeme musiet nase miminka riadne babusit
babusit??? Trochu přelož do ČR 😀 😀 😀
ja pisem bez diakritiky a malo by to byt babušiť a znamena to, ze ich budeme musiet poriadne naobliekat.
ahoj kocky, dnes len tak narychlo a nestiham Vas ani citat, lebo opat troska krvacam 😨 ,tak si bezim lazkat.
Mam dobre spravy. Boli sme dnes na KO a zaver : mame 5 mmilimetrove dvojicky 😵 😵 a u oboch bola potvrdena akcia srdiecka, tak sme sa velmi tesili 😀 😀
Krasnu sobotu 😵 😵
ahoj, tak se přidávám k Vám, minulýn týden jsem zjistila // a jsme oba s maželem štastný, protože jsem se snažily 9 měsíců...a už jsme se začali bát...snad se to povede :o)
majamat: koukám že taky děláš noční...já taky a mám strch že se to v práci roznese taky rychle ale co se dá dělat :o(
sylvia21: Moc gratuluji k dvojčátkům 😀 my je v rodině nemáme, ale kdo ví 😀
já jdu na první prohlídku až za 3 týdny. To by byl šok, kdyby tak byli dvě 😀 😅
ahoj dievcata, vcera mi bolo strasne smutno z andriss. ani som nebola schopna nieco napisat. andriss, zelam ti aby konecne zistili pricinu a pomohli ti dockat sa vytuzeneho dietatka. drz sa...
vitam aj nove tehulky. hrozne moc gratulujem.
sylvi supeeeeer. len ty pekne lezkaj a nohy hore a tazka pohodicka. ze dvojicky. to si od januara nepolezis 😝 ale je to krasne 🙂
mne je stale nevolno. keby som sa aspon regulerne vyvracala... ale toto je hrozne. normalne som z toho podrazdena a kazi mi to celodenne naladu. tak som muzika s malou vyslala na navsetvu ked sa mala vyspala poobede a ja som zalahla ked odisli. pred polhodkou som sa zobudila a uzivam si ticho. a tiez ma stve toto pocasie. ja uz chcem chodit na vylety a takto sa neda. kazdu chvilu prsi a strasne sa ochladilo 😠
sylvi: Sice z ledňátek nic nebude, ale zato Vás bude u Vánočního stromečku požehnaně 😵
Já Kačenku měla na 37+3tt takže mě by to taky klidně vycházelo kolem vánoc 😀 😀
andriss: Také přejeme moc a moc štěstíčka, aby další děťátko se už udrželo 😔
darjena: Až je mi to blbé sem něco psát... ale holky mě fakt nic není 😀 😀 😀
Já měla akorát ty 2-3 ty křeče, ale co piju magnezii tak nevím, že jsem těhotná 😀
Doufám, že je vše OK a miminku se daří dobře 😉
jej Sylvi, blahozelam k dvojickam 😀 😵 , no davaj si pozor na vas a odychuj..
mne dnes nic nie je a zeriem vsetko co vidim, takze normalne sa sama sebe cudujem 🤐 ..
kinsli neboj mimco je ok a uzivaj si ze ti nic nie je. ja som takuto pohodicku mala pri tanicke a cakala som ze to bude teraz podobne. a hups. radsej by som bola bez priznakov. bleee. musim sa nutit aby som sa najedla aspon trikrat denne ako zakon kaze. dnes musel obed dorobit muz, lebo mi z toho "smradu" z peceneho kurata bolo uplne hrozne az som predychavala. a mala mi tlacila do ust slane tycinky, ze maminka daj si tycinky do pusinky, dobre ti bude... a ledva som trochu upratala. no nemozna som, bez energie a bez nalady...
co bych dala za trochu příznaků že jsem těhu..kromě toho že baštím jak mlejn nic a nic a nic..aspon jednu malou nevolnost..no dobře radši at to vydrží ještě příští týden...mám noc a doufám že na dlouho poslední..pak to budu muset oznámit v práci..to bude veselo :o)
no baby pridavam sa aj ja k tym co nic nie je 😕 teda som rada ale sa mi to zda divne, ved ja si myslim ze sa to uz rozbehne ale presne dnes som 3 tyzd.po vynechani 🙂
a to pocasie-no mi hovorte-toto je co za jar-ved uz je skoro koniec maja a este sme sa nestihli ani nadychat tepleho dna 😠 je to fakt ako na jesen-nechce sa mi byt vonku lebo vkuse prsi 😒
a s tym oznamenim-rychlostou blesku-tak aj v mojej robote presne tak - vedia to tolkiiii ludia az mi je z toho zle a niektori nereagovali zrovna najlepsie ☹ kaslat na to
ja inak nejem skoro vobec sladke, vzdy som po obede jedla aspon nejaku drobnost a teraz nie...tak mi mama hovorila ci nebude chlapec ked mi chutia skor slane veci.
inak albao tu davno nebola, dufam ze je v poriadku 🙂
silvi:no velkáááááá gratulace k dvojčátkům to bude dvojnásobná radost vi´d 😵 😵 😵 hlavne odpočívej ať je všechno ok a v pořádku 😵 😵 😵
Já už pomalu začínám opouštět uzeninu, ne všechnu, ale šunku už nemusím. Strašně mi teď chutnají pomazánky a když už salám tak suchý 😉 Jsem přemýšlela, že bych k narozkám si nadělila návštěvu na gyn, abych věděla jestli je vše ok, a bije srdíčko. Za těch 90,- to stojí 😀 😀 Myslím, že bych zajela na pohotovost, že jsem měla křeče do břicha ať se mi podívají jestli je vše ok 😉
adrous: kukuč 😀 😀
bubush:nebuď špatná z toho že to ví tolik lidí 🙂 😉 jsou to ti nepřející a nemá cenu se rozčilovat nemá to fakt smysl akorát se tím budeš trápit užívej si těhotenství a raduj se z toho minitvorečka 😵 😵 😵
kinsli a kedy mas narodky?
silvia ja sa pridavam gratulujem k dvojickam
mi sme prisli z grilovania taka som prejedena ze sa ledva otacam na stolicke 😝 🙂 😅
ale ano adrous - tesim sa ze som doma takze nikoho nevidim 😉 ale samozrejme tych co mam rada pojdem navstivit len ked sa situacia ukludni pretoze teraz ma kolegyne obvinuju ze som im mohla dat skor ze budem na pn...ale skoda reci 😉
vy baby co uz mate deticky? tak ste aj citili ze to bude chlapcek alebo dievcatko este pred tym ako to bolo mozne zistit alebo ak vam hovorilo okolie ze sa im pozdavate na to alebo to...alebo podla jedla alebo krasy?
kinsli nebuď máčka a vydrž to se mnou 😀 😀 😀 😀 já to chci taky vydržet 😀 😀 😀 netrhej partu podfukářko 😀
mne kazdy vravel ze budem mat dievca aj som si myslela a mam chlapceka

ja by som tiez isla neskor na vysetrenie, ale potrebovala som si dat vytrhnut zub a nevedela som, ci mi moze dat injekciu na umrtvenie. uz sa mi to trhanie zuba natahovalo dost dlhu dobu a dost ma uz pobolieval.