icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
15. máj 2010

Já těžko říct dofám v holčičku, ale myslím že to spíš bude chlapeček 😉
Říct si to nenecháme, to budu na porodním sále mega akční 😀 😀 😀

bubush: Jsi na PN??? Já určitě půjdu taky uvidím ale kdy, ale zatím mám v plánu končit v červenci 😉

kinsli
15. máj 2010

adrous: Uvidím, fakt mě to řijde toho 3.6. dlouho 😀

adrous
15. máj 2010

kinsli:mě je to taky dlouhý,ale vydržím to nejsem sračka 😀 😀 😀

darjena
15. máj 2010

no bubush ja som si myslela ze budem mat chlapca aj mi to vsetci vraveli, akurat moj manzel bol skalopevne presvedceny ze to bude dievca. takze moje materske citaky boli uplne mimo. tak teraz cakam co zase povie nas prorok. ale vraj zatial nema ziadne vnutorne presvedcenie 😉

lenka47
15. máj 2010

sylvia ja sa tiez pripajam ku gratulacii k dvojickam 🙂 to je super ze dve srdiecka, drzkajte sa a vela oddychuj 🙂

mne je tiez jedno ze ci bude chlapcek alebo divcatko a ani zatial nemam nejaky pocit, ale tiez mi moc nechuti sladke co som zvykla poobede si nejaku sladkost dat tak teraz nemusim... tak uvidime 😉

kinsli
15. máj 2010

No jsem zvědavá jestli tu povedou holčičky nebo chlapečkové 😵

bubush
15. máj 2010

no tak som zvedava ako to bude - zatial ziadna nemame vnutorny pocit pre jedno alebo druhe 😀
kinsli teba obdivujem ze si to nedas povedat-jooj to ja nedockava bytost-ja by som nevydrzala
a ano som na pn, mna sa doky ani nepytal ze preco ale ja som mu rovno povedala ze chcem ist na pn a dovody boli - stresy v praci,nebavilo ma to tam a celkovo 12 h mi uz robilo problem ale doky bol uplne zlaty ked som mu povedala ze chcem pn tak fakt ani otazka ze kde robim ako co preco...jednoducho ma vypisal 😉

kinsli
15. máj 2010

bubush: Tak to máš Luxusní 😵 😵 Já do 12tt chci určitě vydržet abych věděla jak na genetice a pak uvidím podle toho jak budu vypadat 😀 Myslím jak poroste břicho 😉 Co řeknu doktorce netuším ( bude jí divné proč když jsem na rizikovém pracovišti tak proč jsem nešla na PN hned. ), rizikové pracoviště 100% mám,
jsem kontrolorka, zvedám 13 kg roličky, dělám ve tmě a s chemií, ale tma mi nevadí, z toho, že bych někde narazila strach nemám. Chemie, těžko říct, ale každopádně vyvolávám při otevřeném oknu a dveřích, myslím si, že ok, ale proč riskovat. No a roličky??? Nic moc, ale na druhou stranu mám doma 12 kg dítě které musím taky tahat. a ty roličky si odeberu třeba 2 denně.

kinsli
15. máj 2010

bubush: chceme se nechat překvapit 😉 U prvního jsme oba chtěli holčičku, tak to jsme si to říct nechali 😉
Teď já bych raději holčičku a MP chlapečka, tak to necháme na porodní sál 😉

lenka47
15. máj 2010

Kinsli, aj ja ta obdivujem ja sa uz tesim na to ako sa dozviem co to bude 🙂
a pozeram ze mate vybrate dos exoticke mena, z coho ste vyberali?
ja som tiez na Pn tiez nechcem riskovat aspon teraz na zaciatku, potom uvidim 🙂

luccille
16. máj 2010

Jeee, dvojcataka, silvi velka gratulace.
Ja bych taky nevydrzela si to nenechat rict, ja doufam ze nam to reknou na UZ v 13.tydnu, to uz se da poznat. No tak abysme vedeli jaky zacit vybirat jmena, oblecky a tak 😉
Ja jdu k doktorovi zitra, ale to bud jen na krev, na UZ me bude muset objednat a i by to bylo hodne brzo v 5tt.
Jo a s tema nevolnostma jsem to vcera nejak zakrikla, dneska jsem se vzbudila v 6 rano a bylo mi dost blbe, tak jsem se to snazila zaspat, to pomohlo, ale mam zaludek na vode.
Ja chci pracovat az do poloviny prosince, pak mame pres vanoce zavreno a v lednu bych si jeste vybrala dovolenou. Ja pracuju v kancelari, takze zadna rizika mi nehrozi 😎

sylvia21
16. máj 2010

Babulky - tak som Vas opat prisla troska mrknut, medzi mojimi nevolnostami 🙂 Ste uzasne, dakujeme 🙂 Doki vcera najprv videl len jedno, lebo boli tesne za sebou, ale nakoniec sa podarilo urobit fotecku oboch 🙂 Dufam ,ze sa mi podari a pridam ju medzi photos 🙂

Kocky aj vy mate taky problem s vonami? Mne kazda vona vadi. Ci je to mydlo, avivaz, kuchyna, no jednoducho vsetko. MM si dal vcera ciste oprate tricko, aj to mi smrdelo.

Vy uz skusenejsie maminky, mate nejaky typ na prasok pre babatka, ktory nema ziadnu aromu?

Andriss- poslala som Ti IP. Drz sa a hlavne nic nevzdavaj, treba verit, ze to raz urcite vyjde. A ono to vyjde.

bubush
16. máj 2010

ahojte tak mame krasnu uprsanu nedelu 😒 pozerala som predpoved na najblizsie dni a teda zeby sa nieco zmenilo sa neda povedat
no s tym pohlavim-ja teda keby ze mozem uz teraz vediet tak chcem vediet 😉
inak to v praci som sa bala aj ja povedat ale ked som chcela pn tak som musela, mne najviac tie stresy robili zle a povedala som si ze to mi za to nestoji a chcem byt doma

sylvi hod potom fotky 🙂 juuuj to chcem vidiet dvojcata ..a co by ste chceli? asi by bolo fajn mat aj chlapca aj dievca, co? 😉

adrous
16. máj 2010

ahojky při neděli 😵 😵 no u nás v olomouci zataženo a do rána pršelo,ale spala jsem až do 9 aspoň něco 🙂 v týdnu vstávám dřív 😅 jinak to počasí je fakt na houby 😢 🙄 jsem z toho ještě víc unavená.holky jak mám espumizan je to lepší 😀 😀

sylvi:hoď fotečky ať víme jak vypadají dvojčátka malinký 😵 😵 😵 😵

kinsli
16. máj 2010

Ahojky holky tak se hlásím, šla jsem sem jen na chvilku musím jít konečně žehlit ☹

lenka47: Jéé by bejkárny co mám uložené nejsou samozřejmě jména 😀 😀 😀 To by bylo dítě fakt chudák 😅
Máme vybraný naprosto klasický český jména, jen je tajíme 😉
Tyhle nesmysly vznikly tak, že MP říkal, že budeme mít malého Shandora 😀 tak jsem vymyslela, ještě nějakou blbost na holčičku 😀

U nás dnes hnus, Kačka měla na sobě zimní bundu a čepici 😔

melli17
16. máj 2010

ahoj holky
pořád k vám nakukuju,jelikož jsem našla na třech testech zatím hodně slaboučkou čarku,ale byla tam,ale ms mám dostat až příští týden,takže bych byla těhu opravdu krátce!
Jde mi o to,že mě ale dost dneska bolí břicho.je to podobné MS.Měla jsem to v prvním těhu,ale až tak kolem 6tt.Máte to některá??nebo nevíte jestli je to normální i v tak ranném těhotenství??teda pokud vůbec nějaké je🙂..TP by mi vycházel na 1.2.
Děkuju za odpověď.

lenka47
16. máj 2010

kinsli-ahaa, no ved to, Shandor este ako tak ale to divcenske je riadna komolenina 😀 no ale dnes su moderne vseliake mena tak som sa radsej spytala 🙂

melli17-drzim prsty nech ciarocka pekne silnie 😉 mna brusko tiez pobolievalo, myslela som ze ide ms, a nakoniec neprisla, je pravda ze ta bolest bola trosku ina taka viac pichlava, no a aj teraz ma obcas, hlavne vecer zacne tak boliet ako na ms, trosku sa toho bojim, ale co som tak citala tak ze je to normalne ze sa roztahuje maternica, tak snad je vsetko ako ma byt 🙂

melli17
16. máj 2010

lenka děkuji za odpověď.snad poroste,i když jsme to neplánovali,ale mně by druhé nevadilo.malá bude mít dva roky,tak už by to snad nebyl takovej zápřah 😉
Mně právě udivilo,že by mě bolela děloha už teď,ale četla jsem,že to může být tím jak se prokrvuje.myslela jsme právě,že bolí jen když se roztahuje,tedy později,jako u prvního,až kolem toho 6tt..máš pravdu je to trochu jiná bolest,mně to jakoby víc bodá,tak snad to bude v pohodě a něco se nám tam klube 😉

majamat
16. máj 2010

ahojte, gratulujem k novinkam, nejdem rozpisovat konkretne.
melli17, mna bolelo bruchu uz asi tyzden pred ms. vzdy ma pred ms zviklo pobolievat brucho, ale tie to bolo teraz ine. boli skor bodave bolesti a tesne pred terminom ms som mala aj dost nafuknute brucho. taketo prejavy som v minulosti nemavala. tosila som, ze som v tom, ale som sa bala tesit, lebo vtedy bol test este negativny.

majamat
16. máj 2010

chcela som napisat - tusila som...

bubush
16. máj 2010

kazda to moze citit inak a v inej dobe takze ak ti vysli ciarocky na teste tak je to na dobrej ceste 😉

adrous
16. máj 2010

holky tak mě se udělalo šatně jídlo v krku nahoře ☹ 😝 blééééééééé

melli17
16. máj 2010

no uvidíme v pátek.dám vám vědět 😉

denne73
16. máj 2010

Ahojte ja som denne. Môžem sa k vám pridať?? Práve včera mi vyšiel pozitívny tehu test. mala by som byť podla ovu približne v 3.t

anitta
16. máj 2010

ahojky holčiny tak mám dnes potvrzeno těhu jsem štasntá a je to zázrak prootže první dítě je po ivf a bylo mi řečeno že přirozenou cestou to nepůjde a najednou těhu jsem uplně v šoku.... těším se a doufám že to klapne 🙂 jste tady nekdo z Prahy?

miyya
autor
16. máj 2010

ahojte kinderká, ako sa máte?? idem Vás rýchle dočítať. 😵 😵

sylvia21
16. máj 2010

ahoj babulky, tak som pre Vas dala do fotobogu tych nasich drobcekov 😵 😵
Inak kocky, dnes sa zdravim so zachodovou misou jedna radost. Tusim i viacere z Vas to chytilo v 7tt, ze?

danata3
16. máj 2010

ahojte nove mamicky, vitam vas v klube... 😉

lenka47
16. máj 2010

sylvia mne to nejde asi otvorit, ukazuje mi ze tvoj fotoblog je prazdny 😒

dada2007
16. máj 2010

ahojtééééééééééééé 😀 😀 😀 😀

....tak, i ja patrím ku vááááááááám 😵 😵 😵 😵 nechcela som sem písať(,,pozorovala" som vás od začiatku 😵 ), pokiaľ sme to

neoznámili najbližším 😉 dúfam, že zapadnem, aj keď ste už na 52 strane 😅 ...a že ma prijmete medzi seba 😅 😅 😅